Michael w telewizji
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Michael w telewizji
Wczoraj gdy jadłem sobie pyszną kolacyjke ,ogladając mtv zauwazyłem reklame mtv;MTV WEEKEND-BAD,gdy reklamowałi ten weekend to w tle byłó słychować utwór bad i urywki MIKEA NP Z BERLINA 2002,SADU,I Z DZIECMI,CHBA Z Pocałunku LISY I MIKEA NA MTV AVARDS.napewno nie bedzie cos dobrego o mj,bo sama nazwa tego programu mówi sama za siebie.w tele swiecie jest zmianka o nowym singlu mja.buzka
- PAulina (big fanka)
Nio niesety ja tez mysle ze to nic fajnego nie bedzie... niesety... widzialam tez ta reklamowke.... i kawalek jakiejs beznadziejnej kreskowki w ktorejj sie wysmiewaja z Michaela... Ale kurna wiecie co? - jak oni tam moga... i powiedzialabym to nawet gdybym nie byla fanka MJ'a - jak oni moga tak sie nasmiewac z najwiekszej gwiazdy muzyki? Krola Pop'u, pierwszego Murzynka na MTV. Hanba i tyle!
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
W głównym MTV Polska.MJPOWER pisze:W KTÓRYM MTV, BO JA MAM Z 7 RÓŻNYCH?
Jak zobaczyłem zapowiedż to z różnych obrazków z Michaelem jeden wydał mi się szczególnie pozytywny, a mianowicie scena z reklamówki dla Pepsi.
No ale po obejrzeniu ramówki nie ma co liczyć na takie pozytywy.
Ostatnio MTV Polska schodzi na psy!! Co włącze ten kanał to lecą jakieś beznadziejne plotkarskie programy!!! Np. ostatno ciągle widze tam Paris Hilton!!!MJJ pisze:W głównym MTV Polska.MJPOWER pisze:W KTÓRYM MTV, BO JA MAM Z 7 RÓŻNYCH?
Jak zobaczyłem zapowiedż to z różnych obrazków z Michaelem jeden wydał mi się szczególnie pozytywny, a mianowicie scena z reklamówki dla Pepsi.
No ale po obejrzeniu ramówki nie ma co liczyć na takie pozytywy.
A co z muzyką??? Coraz żadziej ją puszczają!!! Kiedyś jak były programy z serii "Weekend z gwiazdą" to grali głównie jej muzykę, a teraz same bzdury typu "Najbardziej szokujące momenty..."!!! BEZNADZIEJA!!!
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
Ostatnio?żaba pisze:Ostatnio MTV Polska schodzi na psy!!
Co mnie jednak martwi najbardziej to niedawna (?) zmiana doboru piosenek na MTV Classic. Bo różne programy związane z muzyką i wykonawcami jeszcze strawię, koncerty uwielbiam (ostatnio natrafiłem na Coldplay na przykład), ostatnią nowość: "best of charts..." też, ale teraz emituje się tam stosunkowo mało starszych i dużo lepszych teledysków... Michaela widziałem parę miesięcy temu chyba, nie mówiąc o innych znakomitościach, które kiedyś od czasu do czasu się pojawiały... Teraz albo natrafię na najnowszy singiel Destiny's Child, albo Lopez. Czyli to, co na pozostałych stacjach. Straszne to i zasmucające...
[edit] A tak wogóle to nie ma jak WIELKIE LITERY w tytułach i czytelność niektórych postów. :]
Może i od dawna tak jest ale mi dopiero niedawno włączyli MTV Polska!!! Ja też lubie programy o gwiazdach ale takie które podają FAKTY a nie plotki i historie wyssane z palca!!! A jeśli chodzi o MTV Classic to też drażni mnie że nie jest to żaden classic!!! Właśnie po raz koleiny widziałam przed chwilą program 3 z 1 z... Destiny's Child!!! LUbie te dziewczyny ale co to za classic? Po co robią telewizje tematyczną, która nie jest tematyczna?Pank pisze:Ostatnio?żaba pisze:Ostatnio MTV Polska schodzi na psy!!
Co mnie jednak martwi najbardziej to niedawna (?) zmiana doboru piosenek na MTV Classic. Bo różne programy związane z muzyką i wykonawcami jeszcze strawię, koncerty uwielbiam (ostatnio natrafiłem na Coldplay na przykład), ostatnią nowość: "best of charts..." też, ale teraz emituje się tam stosunkowo mało starszych i dużo lepszych teledysków... Michaela widziałem parę miesięcy temu chyba, nie mówiąc o innych znakomitościach, które kiedyś od czasu do czasu się pojawiały... Teraz albo natrafię na najnowszy singiel Destiny's Child, albo Lopez. Czyli to, co na pozostałych stacjach. Straszne to i zasmucające...
[edit] A tak wogóle to nie ma jak WIELKIE LITERY w tytułach i czytelność niektórych postów. :]
Hmm mam nadzieje, że ta uwaga dotycząca czytelności postów nie była do mnie
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
żaba pisze:Może i od dawna tak jest ale mi dopiero niedawno włączyli MTV Polska!!! Ja też lubie programy o gwiazdach ale takie które podają FAKTY a nie plotki i historie wyssane z palca!!! A jeśli chodzi o MTV Classic to też drażni mnie że nie jest to żaden classic!!! Właśnie po raz koleiny widziałam przed chwilą program 3 z 1 z... Destiny's Child!!! LUbie te dziewczyny ale co to za classic? Po co robią telewizje tematyczną, która nie jest tematyczna?Pank pisze:Ostatnio?żaba pisze:Ostatnio MTV Polska schodzi na psy!!
Hmm mam nadzieje, że ta uwaga dotycząca czytelności postów nie była do mnie
No właśnie MTV CLASSiC, czyli takie klasyczne MTV, które gra po prostu muzykę. Bo zwykłe MTV już praktycznie tego nie robi. :] Być może zmienili repertuar czy tam ramówkę ale to chyba dobrze bo już miałem trochę dosyć grania w kółko tych samych pięciu teledysków na krzyż. Czytałem gdzieś że mają zlikwidować MTV Classic, właśnie m.in ze względu na stosunkową małą liczbę klipów i zastąpić go polskim VH1.
P.S. a dziś na Classicu w MTV LIVE była Shakira
Viva Polska
Wczoraj wieczorem na Viva Polska puścili jeden po drugim dwanaście teledysków Michaela.