Michael w telewizji

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

whoisit1

Michael w telewizji

Post autor: whoisit1 »

Wczoraj gdy jadłem sobie pyszną kolacyjke ,ogladając mtv zauwazyłem reklame mtv;MTV WEEKEND-BAD,gdy reklamowałi ten weekend to w tle byłó słychować utwór bad i urywki MIKEA NP Z BERLINA 2002,SADU,I Z DZIECMI,CHBA Z Pocałunku LISY I MIKEA NA MTV AVARDS.napewno nie bedzie cos dobrego o mj,bo sama nazwa tego programu mówi sama za siebie.w tele swiecie jest zmianka o nowym singlu mja.buzka :dance:
Awatar użytkownika
PAulina (big fanka)

Post autor: PAulina (big fanka) »

Nio niesety ja tez mysle ze to nic fajnego nie bedzie... niesety... :surrender: widzialam tez ta reklamowke.... i kawalek jakiejs beznadziejnej kreskowki w ktorejj sie wysmiewaja z Michaela... Ale kurna wiecie co? - jak oni tam moga... i powiedzialabym to nawet gdybym nie byla fanka MJ'a - jak oni moga tak sie nasmiewac z najwiekszej gwiazdy muzyki? Krola Pop'u, pierwszego Murzynka na MTV. Hanba i tyle!
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Awatar użytkownika
żaba

Post autor: żaba »

Pożyjemy zobaczymy, ale też nie wydaje mi się żeby nagle zmienili swoje nastawienie do Michaela. A przecież to Michael zaczął manie na teledyski. Po " Thriller"e Mtv się rozkęciło. Mam nadzieje, że jeszcze przyjdąna kolanach prosić o nowy klip Michaela!!! :mj:
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

W KTÓRYM MTV, BO JA MAM Z 7 RÓŻNYCH?
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

MJPOWER pisze:W KTÓRYM MTV, BO JA MAM Z 7 RÓŻNYCH?
W głównym MTV Polska.
Jak zobaczyłem zapowiedż to z różnych obrazków z Michaelem jeden wydał mi się szczególnie pozytywny, a mianowicie scena z reklamówki dla Pepsi.
No ale po obejrzeniu ramówki nie ma co liczyć na takie pozytywy.
Obrazek
Awatar użytkownika
żaba

MJJ pisze:
MJPOWER pisze:W KTÓRYM MTV, BO JA MAM Z 7 RÓŻNYCH?
W głównym MTV Polska.
Jak zobaczyłem zapowiedż to z różnych obrazków z Michaelem jeden wydał mi się szczególnie pozytywny, a mianowicie scena z reklamówki dla Pepsi.
No ale po obejrzeniu ramówki nie ma co liczyć na takie pozytywy.
Ostatnio MTV Polska schodzi na psy!! Co włącze ten kanał to lecą jakieś beznadziejne plotkarskie programy!!! Np. ostatno ciągle widze tam Paris Hilton!!! :podejrzliwy:
A co z muzyką??? Coraz żadziej ją puszczają!!! Kiedyś jak były programy z serii "Weekend z gwiazdą" to grali głównie jej muzykę, a teraz same bzdury typu "Najbardziej szokujące momenty..."!!! BEZNADZIEJA!!! :nerwy:
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

żaba pisze:Ostatnio MTV Polska schodzi na psy!!
Ostatnio? :smiech:

Co mnie jednak martwi najbardziej to niedawna (?) zmiana doboru piosenek na MTV Classic. Bo różne programy związane z muzyką i wykonawcami jeszcze strawię, koncerty uwielbiam (ostatnio natrafiłem na Coldplay na przykład), ostatnią nowość: "best of charts..." też, ale teraz emituje się tam stosunkowo mało starszych i dużo lepszych teledysków... Michaela widziałem parę miesięcy temu chyba, nie mówiąc o innych znakomitościach, które kiedyś od czasu do czasu się pojawiały... Teraz albo natrafię na najnowszy singiel Destiny's Child, albo Lopez. Czyli to, co na pozostałych stacjach. Straszne to i zasmucające...

[edit] A tak wogóle to nie ma jak WIELKIE LITERY w tytułach i czytelność niektórych postów. :]
Awatar użytkownika
żaba

Pank pisze:

Co mnie jednak martwi najbardziej to niedawna (?) zmiana doboru piosenek na MTV Classic. Bo różne programy związane z muzyką i wykonawcami jeszcze strawię, koncerty uwielbiam (ostatnio natrafiłem na Coldplay na przykład), ostatnią nowość: "best of charts..." też, ale teraz emituje się tam stosunkowo mało starszych i dużo lepszych teledysków... Michaela widziałem parę miesięcy temu chyba, nie mówiąc o innych znakomitościach, które kiedyś od czasu do czasu się pojawiały... Teraz albo natrafię na najnowszy singiel Destiny's Child, albo Lopez. Czyli to, co na pozostałych stacjach. Straszne to i zasmucające...

[edit] A tak wogóle to nie ma jak WIELKIE LITERY w tytułach i czytelność niektórych postów. :]
Może i od dawna tak jest ale mi dopiero niedawno włączyli MTV Polska!!! Ja też lubie programy o gwiazdach ale takie które podają FAKTY a nie plotki i historie wyssane z palca!!! A jeśli chodzi o MTV Classic to też drażni mnie że nie jest to żaden classic!!! Właśnie po raz koleiny widziałam przed chwilą program 3 z 1 z... Destiny's Child!!! LUbie te dziewczyny ale co to za classic? Po co robią telewizje tematyczną, która nie jest tematyczna? :nerwy:

Hmm mam nadzieje, że ta uwaga dotycząca czytelności postów nie była do mnie :-/
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

żaba pisze:
Pank pisze:

Może i od dawna tak jest ale mi dopiero niedawno włączyli MTV Polska!!! Ja też lubie programy o gwiazdach ale takie które podają FAKTY a nie plotki i historie wyssane z palca!!! A jeśli chodzi o MTV Classic to też drażni mnie że nie jest to żaden classic!!! Właśnie po raz koleiny widziałam przed chwilą program 3 z 1 z... Destiny's Child!!! LUbie te dziewczyny ale co to za classic? Po co robią telewizje tematyczną, która nie jest tematyczna? :nerwy:

Hmm mam nadzieje, że ta uwaga dotycząca czytelności postów nie była do mnie :-/

No właśnie MTV CLASSiC, czyli takie klasyczne MTV, które gra po prostu muzykę. Bo zwykłe MTV już praktycznie tego nie robi. :] Być może zmienili repertuar czy tam ramówkę ale to chyba dobrze bo już miałem trochę dosyć grania w kółko tych samych pięciu teledysków na krzyż. Czytałem gdzieś że mają zlikwidować MTV Classic, właśnie m.in ze względu na stosunkową małą liczbę klipów i zastąpić go polskim VH1.

P.S. a dziś na Classicu w MTV LIVE była Shakira Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Willy pisze:Czytałem gdzieś że mają zlikwidować MTV Classic, właśnie m.in ze względu na stosunkową małą liczbę klipów i zastąpić go polskim VH1.
[/img]
Też o tym słyszałem chyba na wiosnę, ale wygląda na to, że jak na razie ograniczyli się tylko do zmian w samym MTV Classic.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Viva Polska

Wczoraj wieczorem na Viva Polska puścili jeden po drugim dwanaście teledysków Michaela.
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Zgadza się. ;] O 20:00 seria 12 teledysków MJ'a. Pierwsze miejsce zajął Billie Jean, drugie Thriller, trzecie hmmm... nie pamiętam ale ogółem puścili także DD, TWYMMF, TDCAU, Earth song, Say Say Say, BOW, Smooth Criminal w najgorszej wersji i jeszcze pare.
Awatar użytkownika
MJJ

Było jeszcze "Beat It" oraz "Remember The Time" - nie wiem tylko co było pokazywane na początku, bo włączyłem przypadkiem na końcówkę RTT i już chciałem wyłączyć po skończeniu tego teledysku a tu niespodzianka i Michael leci dalej.
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

MJJ pisze:Było jeszcze "Beat It" oraz "Remember The Time" - nie wiem tylko co było pokazywane na początku.
Nie mam pojęcia. Ja zacząłem oglądać od TDCAU.
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

A ja wcale nie oglądałem :smutek:... Kiedyś oglądałem Top 12 i Mtv Icon z Jacko na Mtv PL i Mtv Classic... Pamiętam, że jakieś programy z nim leciały też na VIVIE, ale miałem szum...
ODPOWIEDZ