Problem invincible_girl ;)

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Problem invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Zwracam się z prośbą o pomoc, ponieważ za każdym razem, kiedy chcę coś pogrubić, zacytować czy też wstawić emotkę, mój post wysyła się w stanie takim, jakim się go piszę, z tymi znaczkami [quote]...blablabla... [/img]

Jak również nie mogę wstawić ani podpisu, ani avatarka.
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Ja np. gdy chce coś pogrubić, zacytować itd to pisze to ręcznie. Nie klikam w te znaczki, bo nie raz miałam tak, że właśnie wysyłała mi się wiadomość z tymi nawiasami.
Co do avatarka - musi mieć odpowiednią wielkość, a stopka, jeśli chcesz dodać obrazek, to musisz wrzucić go najpierw na serwer np, na http://imageshack.us/
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Tak, tak, wiem. Te avatarki MAJĄ odpowiednią wielkość, aczzkolwiek z niewiadomych dla mnie powodów, nie chcę się tam załadować.
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Hmm, to ja nie wiem co jest grane... Skoro mają odpowiednią wielkość, to powinno działać.
A wyskakuje jakiś komunikat, gdy próbujesz go załadować?
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

A może przy każdym wysyłanym poście masz zaznaczone żeby "wyłączyć BBcode w tym poście" ,ta opcja jest pod ramką jak odpowiadasz. LUb sprawdź w ustawieniach profilu czy masz "Zawsze włączaj BBCode" na tak lub nie,jesli na nie to daj na tak :)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Dziękuję. Właśnie tak zrobiłam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Pokaż obrazek, który chcesz wgrać jako avatar to rozwiążemy drugi problem.
...
ODPOWIEDZ