Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
-> post wydzielony z tematu o długim tytule, gdzie użytkownik narzekał, że nie mógł na czacie porozmawiać o MJ.
mav.
homesick pisze:ja proponuje usunac chat w ogole, same z nim problemy o Michaelu nie mozna gadac, jakies przecieki i inwigilacja, dzielo sil nieczystych ;p
Ja tego nie proponuje Skoro czat zostanie zamknięty to gdzie będą te rozmowy na nie-Michaelowy temat? Na shoutboxie?
Nie mam doświadczenia czatowego (Na szczęście!). Więc najbardziej kojarzy mi się ten czat mjpolishteam. Jeśli można tak zrobić (Majkel?) to utwórz proszę pokoje Dwa pokoje bądź trzy. Myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie ws. tego nieporozumienia.
Conajmniej 3 pokoje by musiały być
- rozmowy o MJ: muzyka, taniec, nasze kolekcje itp
- rozmowy PervTeamów MJ: anatomia MJ
- pozostałe rozmowy (nie o MJ)
Pomysł z pokojami bardzo dobry, popieram. Wtedy nikt nie będzie miał pretensji, że się rozmawia nie na temat.
fan pisze:Conajmniej 3 pokoje by musiały być
- rozmowy o MJ: muzyka, taniec, nasze kolekcje itp
- rozmowy PervTeamów MJ: anatomia MJ
- pozostałe rozmowy (nie o MJ)
A Ty coś się tak tego PervTeamu uczepił? Obsesję masz jakąś? Co post piszesz coś o PT. Czyżby żal ściskał co nieco? Drażnisz już mnie mega, koleś
fan nie dziewczyny z PT są nerwowe tylko generalnie Twoje ciągłe czepianie się tego tematu, drażnienie dla zabawy już się wszystkim przejadło i zaczyna irytować.
Nie musisz ich kochać, jeśli coś Ci leży na sercu to proponuję załatwić to raz a porządnie i najlepiej prywatnie.
a tematycznie....
To, że na czacie prowadzone są rozmowy różne to taki już urok tego miejsca, nie wiem czy zamieszanie ma większy sens bo tematyka tam zazwyczaj jak kobieta... zmienna bywa.
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Nie wiem czy ten temat dotyczy jeszcze tego co jest podane w temacie czy już tylko i wyłącznie kłótni z fanem w roli głównej ale postanowiłam się wypowiedzieć. Wprawdzie wiem że nie powinnam ponieważ przebywam tu zdecydowanie za krótko żeby wtrącać się w sprawy techniczne forum ale dodam swoje marne zdanie. Otóż wychodzę z założenia jeżeli jest wiele for poświęconych jednemu artyście to uważam że nie ma ani jednego dobrego. Ponadto jest na MJPT coś co nas wszystkich łączy i sądzę że to na tyle wiele że nie ma sensu bardziej się rozdrabniać. Na chacie bywam od czasu do czasu i faktycznie, toczą się tam rozmowy na 1000 tematów ale nie zgodzę się że nie ma w tym tysiącu tematu Michaela. Ale czy to nie od tego służy chat? Właśnie wydaje mi się że jest on odskocznią od forum gdzie można bliżej zapoznać się z innymi fanami i porozmawiać. Uważam, że poza tym z chata korzysta na tyle niewielu użytkowników że w większości pokoje pozostały by puste. Poza tym gdyby były wydzielone pokoje - np mi byłoby ciężko zdecydować się na jeden ponieważ jest mi absolutnie obojętne o czym toczy się rozmowa - po prostu staram się włączyć i tyle Czy to właśnie nie jest urok chata?