Film dokumentalny "Gone Too Soon"
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- dirty_diana82
Jeśli fakt że książka w całości oparta jest na doniesieniach tzw dobrze poinformowanych osób oraz robienie z MJ geja ma świadczyć że jest ok i to daje jej dobre recenzje to ja już nie wiem co w tym świecie jest w porządku i jest dobre.
Film oparty na książce....to już chyba wiemy jaki będzie, prawda.
ciekawe, ile na tym zarobi, a wlasciwie nie ciekawi mnie to.Urszula pisze:Jeśli fakt że książka w całości oparta jest na doniesieniach tzw dobrze poinformowanych osób oraz robienie z MJ geja ma świadczyć że jest ok i to daje jej dobre recenzje to ja już nie wiem co w tym świecie jest w porządku i jest dobre.
nie poswiecilabym temu materialowi uwagi.
Podpisz petycję! Zmiana kwalifikacji zarzutów na MURDER 2
http://www.petitiononline.com/justs4MJ/petition.html
http://www.petitiononline.com/justs4MJ/petition.html
- Maruderkis
Już w czerwcu pojawi się pierwszy film dokumentalny o życiu Michaela Jacksona. Reżyserem obrazu jest Ian Halperin, który ma na swoim koncie kilka nieautoryzowanych biografii piosenkarza. To właśnie on przewidział jego śmierć na pół roku przed wydarzeniami z 25 czerwca. Pisarz ujawnił również, że Jackson był gejem i często przebierał się za kobietę, aby spotykać się z młodymi chłopcami w pokojach hotelowych.
Gone Too Soon to kompilacja materiałów filmowych i dźwiękowych nagranych jeszcze za życia gwiazdora. W filmie mają się znaleźć także wywiady z osobami z bliskiego otoczenia Michaela: menadżerami, fryzjerem, trenerem, ochroniarzem, szefem kuchni i prawnikiem. W obrazie nie zabraknie również trudnych tematów. Spora część zostanie poświęcona oskarżeniom o molestowanie seksualne dzieci, jak i również homoseksualizm piosenkarza. To film, na który zasługują fani Michaela - powiedział Halperin. Gone Too Soon będzie miał swoją premierę już za miesiąc w Cannes. 25 czerwca, w pierwszą rocznicę śmierci Jacksona, film trafi do kin w Kanadzie i Francji. Chcecie, żeby pojawił się w Polsce?
Źródło: nie wiem, dostałem na maila
Gone Too Soon to kompilacja materiałów filmowych i dźwiękowych nagranych jeszcze za życia gwiazdora. W filmie mają się znaleźć także wywiady z osobami z bliskiego otoczenia Michaela: menadżerami, fryzjerem, trenerem, ochroniarzem, szefem kuchni i prawnikiem. W obrazie nie zabraknie również trudnych tematów. Spora część zostanie poświęcona oskarżeniom o molestowanie seksualne dzieci, jak i również homoseksualizm piosenkarza. To film, na który zasługują fani Michaela - powiedział Halperin. Gone Too Soon będzie miał swoją premierę już za miesiąc w Cannes. 25 czerwca, w pierwszą rocznicę śmierci Jacksona, film trafi do kin w Kanadzie i Francji. Chcecie, żeby pojawił się w Polsce?
Źródło: nie wiem, dostałem na maila
-
jeżeli kogoś to interesuje powstała już petycja aby zastopować prace pana IH oto ona http://www.petitionspot.com/petitions/stophalperingnow
I'm humbled in Your grace....
Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
-
z tego co się orientuję, Halperin chce przedstawić Michaela jako że był On gejem...
Homoseksualizm jest wpisany w ludzką naturę od urodzenia a swoje skłonności mozna zauwazyć już w okresie dojrzewania.
Michael już dawno temu powiedział że nie jest gejem, tak samo twierdzą jego bracia a w 2005 roku podczas rozprawy o oskarżenie rzekomego molestowanie gavina, gdy Michael walczył o swoje dobre imię w sądzie również udowodniono że Michael jest heteroseksualny... No i jeszcze te wyznania Lisy Marie...
Uważam, że należy zbojkotowac ten film!
Homoseksualizm jest wpisany w ludzką naturę od urodzenia a swoje skłonności mozna zauwazyć już w okresie dojrzewania.
Michael już dawno temu powiedział że nie jest gejem, tak samo twierdzą jego bracia a w 2005 roku podczas rozprawy o oskarżenie rzekomego molestowanie gavina, gdy Michael walczył o swoje dobre imię w sądzie również udowodniono że Michael jest heteroseksualny... No i jeszcze te wyznania Lisy Marie...
Uważam, że należy zbojkotowac ten film!
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"
I love you MJ :*...
Jest jeszcze jedna petycja, która warto podpisac.
http://www.petitionspot.com/petitions/SAVEMJZLEGACY
-> temat posprzątany 12 kwietnia 2010.
mav.
http://www.petitionspot.com/petitions/SAVEMJZLEGACY
-> temat posprzątany 12 kwietnia 2010.
mav.