Aphrodite Jones planuje pod koniec kwietnia pokazać godzinny dokument o Michaelu podczas dwugodzinnego, poświęconego mu programu swojego autorstwa.
Jak napisała na swoim blogu: "Program skupi się głównie na Michaelu - człowieku i jego życiu w izolacji z trojgiem dzieci. O wielu rzeczach nikt jeszcze nie wie. Uważam, że z życia Michaela można wyciągnąć wiele lekcji: skromności, cierpliwości i wdzięczności, zwłaszcza w obliczu ogromnych przeciwności losu."
Aphrodite dodaje na końcu: "Nie mogę się doczekać waszej reakcji na moją opowieść o tym jak Michael został wrobiony i źle potraktowany przez wadliwy system prawny i nigdy nie milknące media."
Aphrodite opowiada, że w jej przekonaniu jedyna konspiracja jaka miała miejsce podczas procesu z 2005 r. to prywatna zemsta Sneddona połączona z apetytem na skandal hien z mediów:
Yes yes yes! A teraz proszę raportować ten post.
Mav, buziaki za dobrą wiadomość.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
O matko, aż mnie zatkało.
Wreszcie ktoś się podjął pokazania chociaż cząstki prawdy!
Może ludzie trochę inaczej na wszystko spojrzą po tym programie.
Czekam z niecierpliwością.
Peace :D
PS: aaaaaaa! Jak się cieszę :)
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Maverick wrote:Aphrodite Jones planuje pod koniec kwietnia pokazać godzinny dokument o Michaelu podczas dwugodzinnego, poświęconego mu programu swojego autorstwa.
(...)
Aphrodite dodaje na końcu: "Nie mogę się doczekać waszej reakcji na moją opowieść o tym jak Michael został wrobiony i źle potraktowany przez wadliwy system prawny i nigdy nie milknące media."
Super wiadomość!!!
Mam nam nadzieję, że ktoś ten materiał jakoś zdobędzie na forum. Ogromnie chałabym to zobaczyć! Jak znam naszą TV to nie puści tego żadna stacja w najbliższym półwieczu.
Last edited by aeval on Tue, 30 Mar 2010, 13:46, edited 1 time in total.
Powinni to zobaczyć wszyscy!
Dzisiaj, idąc z Mihaelową torbą, usłyszałam za plecami "O, zobacz, z tym pedofilem..."
Niech ludzi w końcu coś wywnioskują! Taki program się przyda! Nie ochy, achy, tylko czarno na biały, z argumentami, najgłośniej jak się da: nie wybielał się, nie molestował dzieci, był nieszczęśliwy I ZROZUMCIE TO, CHOLERA!
Super super super
Tylko niech to puszczą w tv... W co wątpię, bo oni wolą sensacje i kłamstwo od prawdy invincible_girl ;)Ja też napisze do nich na e-maila...Może razem coś wskóramy
Czekam niecierpliwie na ten dokument. To na prawdę dobra wiadomość
Mam nadzieje, że autorka w sposób przejrzysty przedstawi jak to było na prawdę.. Sąd oczyścił MJa z zarzutów, ale ludzie ( gł. media) nie do końca. Teraz nadszedł ten czas.
Niech się skończą te tabloidowe wymysły. ..... no i niech nasza cudna telewizja narodowa uczyni też coś w tym kierunku. Jakże bym się cieszyła.
There's a place in your heart
And I know that it is love
Maverick wrote:Aphrodite Jones planuje pod koniec kwietnia pokazać godzinny dokument o Michaelu podczas dwugodzinnego, poświęconego mu programu swojego autorstwa.
Jak napisała na swoim blogu: "Program skupi się głównie na Michaelu - człowieku i jego życiu w izolacji z trojgiem dzieci. O wielu rzeczach nikt jeszcze nie wie. Uważam, że z życia Michaela można wyciągnąć wiele lekcji: skromności, cierpliwości i wdzięczności, zwłaszcza w obliczu ogromnych przeciwności losu."
Ależ mi się humor poprawił.
Nareszcie, jakaś namiastka sprawiedliwości!
Kurde, żeby tylko puszczono to w jakiejś polskiej stacji, najlepiej TVN24. Niech wszyscy się przekonają, jak traktowano tego dobrego człowieka...jak go poniżano i robiono mu niesłusznie złą prasę, przez tyle lat. Oby tylko ktoś to wyemitował. Oby program był naprawdę prawdziwy i opisywał to o czym pisze autorka. Tak strasznie bym chciała, by ktoś wreszcie uświadomił milionom co wyrabiano Michaelowi...żeby prawda wyszła na jaw. My to wiemy, ale niech dowiedzą się inni. Michael na to zasługuje.