Linki do opisów na forum
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- invincible_girl ;)
Linki do opisów na forum
Hej. Chciałam spytać po pierwsze: jak dawać link do czegoś, by nie był tu tylko adres url, ale by było to od razu opisane. Kaem tak często robi, a przydałoby mi się to do wątku o ekipie TII. Bo chciałabym, by w pierwszym poście, gdzie są wyliczenie ci ludzie, by klikając na nich, możnaby od razu przechodzić do opisów. Mam nadzieję, że ktoś rozumie
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
xyz...bla bla bla
a po znaku równości i przed nawiasem kwadratowym wklej adres url.
xyz...bla bla bla
a po znaku równości i przed nawiasem kwadratowym wklej adres url.
xyz...bla bla bla
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- invincible_girl ;)
invincible_girl ;), jak chcesz mieć link tak, by przechodził do konkretnego posta, a nie na górę tematu, to wpierw kliknij na kwadracik na lewo od Wysłany:......., u samej góry postu. Wtedy będziesz mieć konkretny adres w swojej przeglądarce który kopiujesz, a następnie wklejasz tak, jak opisała cicha.
Bardzo fajny pomysł na temat, przy okazji. Brawo! O to chodzi, czy bardziej po swojsku: This Is It!
Wierzę, ze Ci wystarczy zapału, bo pociągnąć go do końca.
Bardzo fajny pomysł na temat, przy okazji. Brawo! O to chodzi, czy bardziej po swojsku: This Is It!
Wierzę, ze Ci wystarczy zapału, bo pociągnąć go do końca.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- invincible_girl ;)