Żałobny wygląd MJPT

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

mam małą sugestie..

mianowicie mamy żałobę narodową i czy nie wypadałoby jakoś określić tego na forum? np. umieszczając gdzieś czarną wstażkę?
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
gregoryfx

Post autor: gregoryfx »

Dangerous_Dominika pisze:mam małą sugestie..

mianowicie mamy żałobę narodową i czy nie wypadałoby jakoś określić tego na forum? np. umieszczając gdzieś czarną wstażkę?
Jestem za, jak i mój Tata też !
Michael Jackson - KING OF POP

Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Detox

Post autor: Detox »

Dangerous_Dominika pisze:mam małą sugestie..

Także jestem za! Na swoim forum już takie coś wykonałem i liczę ,że na MJPT też się o to pofatygujecie...
Mandey

Post autor: Mandey »

Dangerous_Dominika pisze: mianowicie mamy żałobę narodową i czy nie wypadałoby jakoś określić tego na forum? np. umieszczając gdzieś czarną wstażkę?
Żałoba narodowa była wprowadzana nie jednokrotnie w ostatnich latach przez prezydenta Kaczyńskiego, do którego miano zastrzeżenia, że zbyt pochopnie podejmuje takie decyzje. Jak na ironie teraz w związku z jego i nie tylko śmiercią można uznać, że żałoba narodowa jest jak najbardziej na miejscu bo to wydarzenie bezprecedensowe ale jakoś nikt nie wspominał przy śmierci dziesiątek górników (Wujek), ludzi którzy spłonęli w pożarze (Kamień Pomorski), zginęli przygnieceni pod zawaloną halą (Katowice) czy podczas wypadku autobusowego (Francja) by zmieniać szatę forum a to też śmierć i ludzka tragedia. Tak więc proponuję by jednak zostało jak jest. Jest temat gdzie można wylać żale na temat tragedii... i to powinno wystarczyć.

Co by nie było jednak admin niech zadecyduje ostatecznie. :)

ps. proszę nie spamować już. Admin zapozna się z propozycją i ją zapewne rozważy.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

gregoryfx pisze:Jestem za, jak i mój Tata też !
Aż chciałoby się rzec, że "no to super".

Po pierwsze to mam ważniejsze akurat sprawy, z szacunkiem oczywiście dla osoby byłego już prezydenta, a swoją drogą - czy Wy z tego powodu ubieracie się na czarno, że odszedł prezydent? Tak, mnie też smutno, choć nie jestem "fanem" żadnego z polityków, że tak to niefortunnie się zakończyło, ale czy forum w kolorystyce szaro-niebieskiej, czy jaka by nawet nie była, przeszkadza komuś w żałobie?

Dodam jakiś element, symbol dziś później.

Detox... nie wiem jaka była przesłanka Twojego tekstu "że na MJPT też się o to pofatygujecie...", ale wybacz, powiem wprost, to po prostu żenujący tekst.
...
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

Majkel myślę, że właśnie chodzi o jakiś malutki symbol,
a nie o zmianę całej szaty.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Ok, rozumiem endka, aczkolwiek "słabe" jest podejście w stylu wymuszania, albo pokazania, konkurowania "bo ja mam i wy może łaskawie też dacie radę".
...
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

to w ogóle, pozostawię bez komentarza.
"Don't say UH-OH! Vampires do NOT say UH-OH!"
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Na stronach forum (w domyślnym stylu graficznym forum "SubSilver") logo MJPT (nowe, to co na stronie głównej www.mjpolishteam.pl ) jest wraz z żałobną wstążką.

Jeśli ktoś nie widzi - wystarczy wcisnąć klawisz "F5".

Pzdr.
...
Detox

Post autor: Detox »

Majkel pisze:Detox... nie wiem jaka była przesłanka Twojego tekstu "że na MJPT też się o to pofatygujecie...", ale wybacz, powiem wprost, to po prostu żenujący tekst.
Niech będzie i żenujący ale widzę ,że jednak uczyniliście to o czym mówiłem. I to tyle ode mnie. Równie dobrze mogę powiedzieć ,że twój komentarz do mojego tekstu był żenujący... Nie chodzi tutaj o żadną konkurencje - po prostu chciałem poprzeć pomysł w sposób znaczny. Zresztą jaką ja jestem dla was konkurencja? Zależało mi jedynie na tym co uczyniliście.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Cóż..
wygląda na to, że Admin wie co jest "najlepsze"...
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Ok, przepraszam za może zbyt mocno sformułowanie.

Też jestem człowiekiem i nie spodobało mi się mocno słowo "pofatygujecie". Osobiście mnie uraziło.
...
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

wtrące i ja swoje 3 grosze bo widzę, że sytuacja się troszkę śmieszna zrobiła. Oczywiście nie obrażając nikogo.

Forma żałobna forum MJPT jak najbardziej na miejscu.
Szkoda tylko że jej zabrakło jak MJ odszedł.
:smutek:
smutne acz prawdziwe
Obrazek
moon_song

Post autor: moon_song »

Ot i prawdziwie polska natura wylazi... :-/
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
magnolia

Post autor: magnolia »

777 pisze:Forma żałobna forum MJPT jak najbardziej na miejscu.
Szkoda tylko że jej zabrakło jak MJ odszedł.
Pamiętam, że była szata "żałobna" na forum po śmierci MJ.
Obrazek
"I'll never let you part for you're always in my heart."
ODPOWIEDZ