Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Dangerous_Dominika pisze:
mianowicie mamy żałobę narodową i czy nie wypadałoby jakoś określić tego na forum? np. umieszczając gdzieś czarną wstażkę?
Żałoba narodowa była wprowadzana nie jednokrotnie w ostatnich latach przez prezydenta Kaczyńskiego, do którego miano zastrzeżenia, że zbyt pochopnie podejmuje takie decyzje. Jak na ironie teraz w związku z jego i nie tylko śmiercią można uznać, że żałoba narodowa jest jak najbardziej na miejscu bo to wydarzenie bezprecedensowe ale jakoś nikt nie wspominał przy śmierci dziesiątek górników (Wujek), ludzi którzy spłonęli w pożarze (Kamień Pomorski), zginęli przygnieceni pod zawaloną halą (Katowice) czy podczas wypadku autobusowego (Francja) by zmieniać szatę forum a to też śmierć i ludzka tragedia. Tak więc proponuję by jednak zostało jak jest. Jest temat gdzie można wylać żale na temat tragedii... i to powinno wystarczyć.
Co by nie było jednak admin niech zadecyduje ostatecznie. :)
ps. proszę nie spamować już. Admin zapozna się z propozycją i ją zapewne rozważy.
Po pierwsze to mam ważniejsze akurat sprawy, z szacunkiem oczywiście dla osoby byłego już prezydenta, a swoją drogą - czy Wy z tego powodu ubieracie się na czarno, że odszedł prezydent? Tak, mnie też smutno, choć nie jestem "fanem" żadnego z polityków, że tak to niefortunnie się zakończyło, ale czy forum w kolorystyce szaro-niebieskiej, czy jaka by nawet nie była, przeszkadza komuś w żałobie?
Dodam jakiś element, symbol dziś później.
Detox... nie wiem jaka była przesłanka Twojego tekstu "że na MJPT też się o to pofatygujecie...", ale wybacz, powiem wprost, to po prostu żenujący tekst.
Na stronach forum (w domyślnym stylu graficznym forum "SubSilver") logo MJPT (nowe, to co na stronie głównej www.mjpolishteam.pl ) jest wraz z żałobną wstążką.
Jeśli ktoś nie widzi - wystarczy wcisnąć klawisz "F5".
Majkel pisze:Detox... nie wiem jaka była przesłanka Twojego tekstu "że na MJPT też się o to pofatygujecie...", ale wybacz, powiem wprost, to po prostu żenujący tekst.
Niech będzie i żenujący ale widzę ,że jednak uczyniliście to o czym mówiłem. I to tyle ode mnie. Równie dobrze mogę powiedzieć ,że twój komentarz do mojego tekstu był żenujący... Nie chodzi tutaj o żadną konkurencje - po prostu chciałem poprzeć pomysł w sposób znaczny. Zresztą jaką ja jestem dla was konkurencja? Zależało mi jedynie na tym co uczyniliście.