Gitarzystka z THIS IS IT - Orianthi Panagaris
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
- LoveYouMichael
Gitarzystka z THIS IS IT - Orianthi Panagaris
Witam.
Jestem wielką fanką utalentowanej piosenkarki & gitarzystki Jacksona z prób do niedoszłej trasy T.I.I.
Orianthi urodziła się 22 stycznia '85 r. w Adelaide w Australii.
Grała m.in. z Carlosem Santaną i Stevem Vai.
Jej piosenki podbijają australijskie listy przebojów i naprawdę żałuję, że w Polsce zna ją tak mało osób..
Serdecznie zapraszam do posłuchania jej nowego hitu który podbił Australię w mgnieniu oka - "Shut up and kiss me". :D
Chętnym polecam też "According to you", "Untogether", "Now or never" i "What's it gonna be".
orianthi-believe.blog.onet.pl - mój blog ;]
Pozdrawiam xoxo :D
Jestem wielką fanką utalentowanej piosenkarki & gitarzystki Jacksona z prób do niedoszłej trasy T.I.I.
Orianthi urodziła się 22 stycznia '85 r. w Adelaide w Australii.
Grała m.in. z Carlosem Santaną i Stevem Vai.
Jej piosenki podbijają australijskie listy przebojów i naprawdę żałuję, że w Polsce zna ją tak mało osób..
Serdecznie zapraszam do posłuchania jej nowego hitu który podbił Australię w mgnieniu oka - "Shut up and kiss me". :D
Chętnym polecam też "According to you", "Untogether", "Now or never" i "What's it gonna be".
orianthi-believe.blog.onet.pl - mój blog ;]
Pozdrawiam xoxo :D
Źródło: angielska Wikipedia
Oficjalna strona Orianthi
Kanał na YouTube
MySpace
"Shut Up and Kiss Me"
"According to You" USA #17; Australia #8
"Untogether"
"Now or Never"
"What's It Gonna Be"
Dziewczyna naprawdę świetnie śpiewa. Jak będę miała trochę więcej czasu, to postaram się coś potłumaczyć z Wikipedii i dopisać.
Ostatnio zmieniony pt, 14 maja 2010, 13:13 przez Aryune, łącznie zmieniany 1 raz.
-
No właśnie, wygląda na skromną dziewczynę, nie na rozpuszczoną gwiazdeczkę w stylu Miley Cyrus bez obrazy dla jej fanów, jeżeli tacy są na forum.fedora pisze:taaaak dobra jest, fajne piosenki ona też wydaje sie sympatyczna;D
Tak, świetne były. Jak ja jej ich zazdroszczę...fedora pisze:na TIT fajne stroje miała :)
- LoveYouMichael
Mi się bardzo nie podoba to, że marnuje się w jakichś typowo komercyjnych kawałkach pop/rockowych... Nie wnosi absolutnie nic nowego, bardzo fajnie gra na gitarze, ale brzmienie to niestety nie wszystko. Powinna zająć się tworzeniem bardziej ambitnych utworów, lub graniem w jakimś zasłużonym zespole rockowym lub metalowym. To jest moje zdanie.
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- DirtyDiana13
Nie podoba mi się jej głos.Jest taki 'pospolity' nie ma takiej magii w nim.
A w ogóle jej piosenki szczególnie ta Shut up and kiss me jest w stylu Avril Lavigne - czy jak ona tam ma.Z początku myślałem , że to właśnie ona .Ale kwestia gustu :)
A w ogóle jej piosenki szczególnie ta Shut up and kiss me jest w stylu Avril Lavigne - czy jak ona tam ma.Z początku myślałem , że to właśnie ona .Ale kwestia gustu :)
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Tak? Ja jakoś specjalnie nie widzę podobieństwa między Orianthi a Avril. Ale zaczekaj, spytam się mojej siostry, bo ona jest największą fanką Avril na świecie .MacJack50 pisze:A w ogóle jej piosenki szczególnie ta Shut up and kiss me jest w stylu Avril Lavigne - czy jak ona tam ma.Z początku myślałem , że to właśnie ona .Ale kwestia gustu :)
Dokładnie, zgadzam sie z Tobą, dziewczyna poradzilaby sobie w jakiejs fajnej kapeli a gra muzyke typowa dla nastolatek :/hubertous pisze:Mi się bardzo nie podoba to, że marnuje się w jakichś typowo komercyjnych kawałkach pop/rockowych... Nie wnosi absolutnie nic nowego, bardzo fajnie gra na gitarze, ale brzmienie to niestety nie wszystko. Powinna zająć się tworzeniem bardziej ambitnych utworów, lub graniem w jakimś zasłużonym zespole rockowym lub metalowym. To jest moje zdanie.
-
Ja tam ani tej ani Avril nie jestem zwolennikiem urody , no ale szczerze powiedziawszy w TII lepiej sie prezentowała niż jak ją na youtube zobaczyłem oraz gdy zdjęcia z jej udziałem ogarnąłem.Dlatego moje zdanie jest odmienne .Justine1304 pisze:Dla mnie jest ładniejsza od Avril ale, to moje zdanie. Cztery fity dodaję ;)
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"