Lady GaGa niedoszłym supportem Michaela Jacksona [koment.]

Wszystkie tematy, wątki związane z koncertami Michaela w o2.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
give_in_to_me

Post by give_in_to_me »

To już wcześniej był ten news gdzieś, ale nie od samej GaGi, tylko chyba Teddy Riley coś takiego chlapnął (no ale jak nie sama zainteresowana powiedziała, to nie było co umieszczać w faktach a teraz można).

Hm, Michael umarł, kiedy seksualność GaGi w jej twórczości nie była aż tak bardzo explicit, tak bardzo w stylu Madonny, której Michael chyba zbyt wielką estymą nie darzył. Biorąc pod uwagę, co się dzieje na scenie podczas jej The Monster Ball Tour (rany, nie mogę się doczekac listopadowego koncertu :P), to GaGa z pewnością musiałaby trochę przystopować ze względu na "rodzinność" publiki Michaela. Nie twierdzę, że MJ był aseksualny na scenie, ale Germanotta w rozkroku to chyba jednak byłoby zbyt dużo nenene

Niemniej jednak, jeśli by tak pogdybać co do przeszłości, to.... byłoby to z pewnością niezłe show, zarówno support jak i całe This is it! ;-)
M-J

Post by M-J »

Ta wiadomość mnie bardzo zaskoczyła! Tym bardziej dlatego, że została dopiero teraz ujawniona! :-o
give_in_to_me wrote:rany, nie mogę się doczekac listopadowego koncertu :P
Ja też! :)
The Thriller.....

Image
Dama Kameliowa

Post by Dama Kameliowa »

Haha, bo uwierzę.
Man in the mirror

Post by Man in the mirror »

Choć jestem negatywnie nastowiany do panny L.
Jestem pewien,że byłoby to ciekawe widowisko..
Oboje są niezłymi Show Manami (ew.Womenami:D)
Choc LADY GAGA nie dosratsa mu do pięt
Michael wię co i jak powinno wyglądać, i nie zadowołił by się faktem, że ten koncert nie byłby najlepsz spośrod jego organizowanyck koncertów.

A chętnie bym usłyszał jakiś ich duet ... czysto wokalny..
bez zadnego show ton makijazu i efeków świetlnych
Post Reply