In the news today...

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
MJJ

In the news today...

Post autor: MJJ »

...singer R. Kelly potwierdza swoje zaangażowanie w projekcie charytatywnego singla Michaela Jacksona.

Jego przedstawiciel powiedział stacji MTV, że R. Kelly będzie nie tylko śpiewał na singlu lecz będzie również producentem piosenki.

Source: MJNI.com .
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Stało sie to o co prosiłem Boga żeby sie nie stało........R.Kelly znów przy jacksonie.Kurrrrr...jaki ten majki jest ahhhhhh.Nieważne.Prywatne opinie pozostawie dla siebie.Tak nie lubie R.kellyego że masakra,w ogóle to ani jego głos ani styl ciągle kościelnych piosenek mi nie odpowiada i już do końca życia będzie mi sie kojarzyło te imię i nazwisko z najwiekszym koszmarem który dotknoł Michaela......"One More Chance".....nic a nic nie podoba mi sie jego obecność w tej pieśni....Jakby było za mało emocji to wszyscy trąbia już o tym że r.kelly też został niedawno posądzony o molestowanie nieletniej....tylko że u tego pana znaleźli materiały raczej potweirdzające ów czyn.Wybaczcie nie to z jestem zdruzgotany i nie wierze w michaela ale coraz bardziej zaczynam wierzyć w jego głupotę.Co za kretyn który był oskarżony o molestowanie seksuaqlne dzieci po całym takim incydencie nawiązywał współprace z człowiekiem bzykającym młodociane panny.
Małe sprostowanie.Nie obchodzi mnie to czy r.kelly to zrobił czy nie,zdaje sobie również sprawę z tego że michael najzwyczajniej w swiecie lubi pana kellyego ale na litość Boską gdzie po takich incydentach rzuca mu sie w ramiona i razem współpracuja.Wiemy wszyscy jak druzgocąca jest opinia publiczna,jak upodlono i upodlaja majkiego w brukowcach,zreszta nie tylko w brukowcach.O nim nie pisze sie juz dobrze chyba z w zadnych gazetach.Więc po co,po jaką cholere znów pcha się w gówno.

Jedno jest pewne.Chodzenie po bagnach wciąga,michaela jacksona chyba aż za bardzo.

Taka jest moja opinia
whoisit1

Post autor: whoisit1 »

hm.przeciezr ,kelly jest super,pamietasz chociaazby YOU ARE NOT ALONE?CZY CRY ,no może one more chance jest zbyd słódki ale też miły.
MJKasia

Post autor: MJKasia »

One More Chance to wspaniala piosenka a wedlug Ciebie Xscape jak ktos mowi o Tobie ze jestes pedał to znaczy ze zaden facet nie ma sie do Ciebie zblizac? chciałbyś tego? bo co bo krzywo będą patrzeć? najpierw trzeba coś udowodnić i tyle i miałabym gdzieś co ktoś powie. Ludzie zawsze gadają bo z natury są zawistni, zazdroszczą itp. Jakby z nim nie współpracował to założe się że napisaliby że Jackson znienawidził Pana R i w ogóle... szkoda gadać a co dopiero pisać ;-)

-----------------------------
Do... Minet Bank ;-)
http://media5.big-boys.com/content/holditin.wmv
Ostatnio zmieniony czw, 03 lis 2005, 15:00 przez MJKasia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

whoisit1 pisze:hm.przeciezr ,kelly jest super,
Może i R. Kelly jest super, nie kwestionuję jego talentu - jako muzyka. Ale dla Michaela w tej chwili taki super to on chyba nie jest.
Xscape, ja myślę, że my powinniśmy zostać nowymi menadżerami MJa :-) . Pierwsze co bym zrobiła to zwolniła wszystkich jego dotychczasowych muzyków, menadżerów, producentów i odsuneła resztę ludzi (jak R. Kelly), którzy się przy nim kręcą. Znalazłabym nowych, młodych, utalentowanych, którzy potrafiliby zrobić coś nowatorskiego. Nagrać z MJ nowy album, nowe klipy - taka nowa krew dobrze by mu zrobiła. Piszę to dlatego, bo wydaje mi się, że on sam, nie umie dokonać transferu w teraźniejszość, w przyszłość. Zmienić zachowania i ludzi, którzy z nim współpracują. Miałam nadzieję, że cudowna potęga kopniaka w tyłek jakiej zaznawał przez ostatnie dwa lata coś w Michaelu zmieni, że przejrzy na oczy i dokona słusznego wyboru jak ma pokierować teraz swoją karierą. Widzę, że naiwna byłam. R. Kelly gdyby to, że znowu z Michaelem nagrywa nie było faktem, pomyślałabym, że to kolejny kiepski żart. Jackson wyklęty przez Amerykę postanawia nagrać singiel dobroczynny z drugim, który też jest ciągany po sądach i oskarżany o molestowanie seksualne. Już widzę jak Amerykanie biegną do sklepów kupować tę płytę. Jeśli w ten sposób chce przypomnieć światu o sobie jako muzyku, i pomóc tym biednym ludziom poszkodowanym przez Kathrinę, no to on jest chyba niepoważny. On chce zmienić w ten sposób swój wizerunek?! Jak na razie to naraża się tylko na kolejne kpiny ze strony mediów i ludzi po prostu. Zresztą już słyszałam teksty, że "dwóch oskarżanych o pedofilię nagrywa razem..."
ObrazekObrazek
MJKasia

ludzie zawsze z nigo szydzili ale po części sam jest sobie winien - ja już spotkałam teksty na kilku stronach że ten nowy singiel będzie nosił tytuł "From the Bottom Of My Pants"... ;-)

Do... Minet Bank ;-)
http://media5.big-boys.com/content/holditin.wmv
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

MJKasia pisze:Jakby z nim nie współpracował to założe się że napisaliby że Jackson znienawidził Pana R i w ogóle...
A jaki to ma związek? Wydaje mi się że żaden. Kelly nie jest ani rodziną MJa, ani kimś w kim MJ byłby od zawsze zakochany (mam nadzieję) ani kimś, kto stale by z nim współpracował przy nagrywaniu płyt czy innych rzeczy. Więc gdyby teraz go nie zaprosił do współpracy, to raczej nikt nie miałby mu tego za złe, nawet by tego "braku" w postaci jego osoby nie zauważył. MJ współpracował z różnymi osobami np. Steviem Wonderem czy Slashem i gdy przestał, to nikt nie twierdził, że teraz już tego nie robi bo ich nienawidzi. Dlatego nie dostrzegam związku.
ObrazekObrazek
whoisit1

aLE WY NA NIEGO NAJEŻDZACIE.zobaczycie ludzioe to kupią ,jak dojdzie jeszczeMariah,jay-z,itd to ludzie sie polakomią.Pragne tylko yego aby to nie było cos w stylu cry,lub one more chance.raczej coś w stylu hmm,earth song lub już sam nie wiem,ale bnie kościelne mruczenie.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

My najeżdżamy na Michaela?! No wiesz... :>

Zapomnij, że to będzie coś w stylu "Earth song" jeżeli za utwór bierze się ktoś odpowiedzialny za takie przesłodzone utwory jak "You are not alone", "Cry" i naprawdę wspaniały inaczej "One more chance" :]

Ludzie kupią, nie kupią... W Wielkiej Brytanii, gdzie Michael jest stosunkowo dość uwielbiany, sprzeda się dobrze każdy jego singiel, niezależnie, czy nagrany będzie z Ciarą, czy Mariah, czy kimkolwiek innym. Ale kupią, jak będzie wydany, a na to się na razie nie zanosi... Raczej.

SUNrise, dzięki za kilka ostatnich postów!
thewiz

Post autor: thewiz »

Alez Moi Drodzy,zrozumcie fanow ,co maja jeszcze troche optymizmu jesli chodzi o Michaela Jacksona :smiech: W koncu nawet kolaboracja z panem R.Kellym moze sie okazac dla MJa zbawienna biorac pod uwage ostatnie "dzielo" naszego kochanego R.Kellego pt. Trapped in a closet ( czy jak os tak) :wariat: glupija
Jeszcze FTBOMH nie slyszelismy i moze jestesmy nieobiektywni pod tym wzgledem,ale ja jakos tez nie potrafie zrozumiec MJa- dlaczego (????????) on sie pakuje znowu ( i to umyslnie) w tarapaty ? Mi sie bowiem rowniez wydaje,ze z powyzszej wspoolpracy nic dobrego nie wyjdzie dla naszego idola.
Coz,pozostaje tylko czekac i trzymac kciuki za MJa....moze w koncu pojdzie po rozum do glowy i zrozumie,ze grzebiac w starych rozwiazaniach nie rzuci swiata na kolana :smutek:
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Ja nie wiem,moze cos mi sie pomieszalo, ale czy FTBOMH nie mialo wyjsc jak juz to 11 listopada? No a jesli tak to nie rozumiem tych wszytskich wątpliwosc,zniecierpliwienia itp.
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
whoisit1

Hm.No to ja już jestem głupi w tym wszystkim.Jak narazie kazdy do nowego pomysła Mikea jest negatywnie natawiony ,procz mnie.jeden optymista na 10 pesymistów to nienajlepiej wróży.Nie ocxeniajcie czegoś co jeszcze nie ujrzało swiatła dziernnego,a znajac naszego idola raczej ten singielek nieprędko zostanie wydany na świat,lub wogóle bo wydaje mi sie ,że gdyby ziostał wydany np za 3mc,to maló osob by to pamiętało,mno ale spróbować można.Lepszy rydz niz nic ;-) Ja gleboko wierze ,że ten singiel który mam nadzieje kiedyś wyjdzie zostanie doceniony przez ludzi a nie odrazu skazany na dno.Aby go polskiue media puszczały,bo o ile dobrze pamiętacie utworki;ONE MORE CHANCE,CHEATER,wogółe nie zostal zauwazone przez polskie tv i stacje ,no może one more prxez pare stacji tak nawet w muzycznym radiu 2 razy z rzedu był number one.Uwierzmy w michaela tow koncu nasz idol,naprawde coraz mniej fanow w niego wierzy,coraz wiecej najeżdza na niego a to raczej nie jest fanje,MARZENIA URZECZYWISTNIAJĄ SIE ALE TYLKO WTEDY KIEDY O TO ZADBASZ I SAM W NIE UWIERZYSZ.WHAT MORE CAN J GIVE :mj: :mj: :mj:
MJKasia

ja po ponad 20 latach sluchania muzyki MJ teraz go totalnie nie kumam. Nie podobalo mi sie to ze z dziecmi do wyra właził i wiele innych rzeczy. Teraz nie wierze ze ten nowy utwór będzie ah i eh. Nie wierze i tyle. Jego ostatni utwór WHE to nic specjalnego i pewnie ten nowy tez taki bedzie.
Dlaczego nie wspolpracuje np. z Tedym Rileyem hmm
whoisit1

BRAVO!!!KOLEJNY PESYMISTA.CHODZI MI O CIEBIE MJ KASIA.GDYBY MIKE WIEDZIAŁ JAKICH MA FANOW W POLSCE PEWNIE BY SIE ZASTRZELIŁ :knuje:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Bardzo proszę, jesli któreś z Was będzie się chciało pokłócić, to bardzo proszę, załatwcie to między sobą w PW. Apeluje zawczasu. Na zaś. Na wszelki wypadek.

A teraz do ogółu luda, bo ostatnio zauważyłam podwyższone ciśnienie, to tu to tam...: bardzo proszę, jeśli ktoś ma ochotę sie posprzeczać, niech to robi, a owszem, nie ma co tamować emocji, ale proszę, prywatnie. Bo naprawdę na przykład mnie mało interesuje kto jest taki, a kto owaki.
Albo sobie nowy wątek załóżcie.

Naprawdę bardzo Was wszystkich proszę.
Dziekuję.
ODPOWIEDZ