Nie wiedziałam za bardzo w jakim dziale się o to zapytać, jak coś to proszę przenieść
A więc tak, w połowie lipca wyjeżdżam na parę dni do Warszawy i chciała bym zobaczyć coś związanego z Michael'em.
Proszę pisać wszystko co wiecie na ten temat ( jeśli się da, to gdzie to się znajduję ).
Gdzieś słyszałam, że jest tam sklep z gadżetami z MJ, jak ktoś wie na jakiej ul. dokładnie się znajduje to proszę o info.
W Arkadii na przeciwko carrefura jest sklepik wolnostojący z gazetami o MJ.Torby ,koszulki ,Opaski ,chusty .W emikach masz zegarki z MJ,kubki ,podgrzewacze ,podkladki pod myszki i pod szklanki .są zeszty z MJ i magnezy na lodówke ,no i plakaty,w podziemiach koło hotelu mariot jest sklep gdzie jest ok 10 rodzaów kubków z Mj ,po 14,90:D
Warto zwiedzić Marriot i Bemowo :) Na bemowie jest lotnisko gdzie MJ dal koncert i amfiteatr jego imieniem:)
Ooo soulsation dzięki za info o tych sklepikach Trza będzie wziąć całą gotówkę jaką się ma A ta Arkada jest na ul. Solec 81b?
A jest gdzieś może jakaś aleja gwiazd? ( a w niej gwiazda Michaela ) :)
A czy ktoś z Was miał okazje być w hotelu Marriott i wejść do apartamentu, w którym podczas swojego pobytu w Polsce mieszkał MJ? Ja w najbliższym czasie będę w Warszawie i mam zamiar wpaść do Marriotta, ale nie wiem czy będę miała szanse dostać się do apartamentu
Mjpolsat wrote:olinek12 ja byłem w 1999r. i bez problemów wszedłem akurat sprzątaczka sprzątała i wszedłem na chwilkę
Wielkie dzięki za odpowiedź :)
Mnie się cały czas marzy, żeby sobie zrobić na pamiątkę zdjęcie z poduszką, na której spał MJ. Super, że do tej pory mają ją w Marriocie