Historia Michael Jackson Polish Team
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Historia Michael Jackson Polish Team
Takie statystyki co do poprzedniego forum, które to było już 2 wcieleniem forum tutaj, a teraz jest 3 wcielenie.
od 27.08.2003 istniało forum w 2 swym wcieleniu
od tego czasu napisano 22.100 postów, 2.200 wątków
zarejestrowało się 178 użytkowników na forum
w tym 96 płci żeńskiej, a 82 facetów.
Last edited by Majkel on Sat, 02 Sep 2006, 1:00, edited 2 times in total.
...
Re: Poprzednie forum
Majkel wrote:Takie statystyki co do poprzedniego forum, które to bylo juz 2 wcieleniem forum tutaj, a teraz jest 3 wceielenie.
zarejestroało się 178 uzytkowników na forum
hmm czyli na wątek przypadało około 10 postów, stare forum istniało półtora roku, w ciągu tego czasu napisano 22100 postów. Nowe istnieje dwa tygodnie i już ma ich 1371 , w takim tempie stare forum dogonimy gdzieś za osiem miesięcy.
I nie ma sie co dziwic, bo nowe forum jest o 1000 razy lepsze, bardziej przejzyste- w starym forum sie gubilem i przegapialem czesto dobre watki. Niech zyje nowe MJ Polishteam forum.Willy wrote:Majkel wrote:Takie statystyki co do poprzedniego forum, które to bylo juz 2 wcieleniem forum tutaj, a teraz jest 3 wceielenie.
zarejestroało się 178 uzytkowników na forum
hmm czyli na wątek przypadało około 10 postów, stare forum istniało półtora roku, w ciągu tego czasu napisano 22100 postów. Nowe istnieje dwa tygodnie i już ma ich 1371 , w takim tempie stare forum dogonimy gdzieś za osiem miesięcy.

A to dlaczego to jest 1000 razy lepsze? A czym się różni? Tym, że masz tytuł wątku, klikasz w niego i masz wszystkie wypowiedzi jedna pod drugą? Na starym forum też tak było. Wystarczyło zmienić w profilu na tryb jednowątkowy i miało się tak jak tu. Nie toćka w toćkę, ale na podobnej zasadzie. Byłó w ogóle więcej kombinacji ustawień...
Ja nie krytykuję nowego.
Ale wiesz, to forum żyło.
Nie mówi się źle o czymś, co odeszło.
Poza tym to był wynik pracy Busza, dużo sie z tym narobił, czy Ci, którzy krytykują jego forum nie widzą, że są cokolwiek nietaktowni?
I witam Nowego.
Ja nie krytykuję nowego.
Poza tym to był wynik pracy Busza, dużo sie z tym narobił, czy Ci, którzy krytykują jego forum nie widzą, że są cokolwiek nietaktowni?
I witam Nowego.
O sorry jesli czujesz ze nie docenilem pracy Buszmena, zdaje sobie doskonale sprawe ze wlozyl w tamte forum kawal dobrej roboty. Nie chcialem powiedziec ze tamte forum bylo zle, tylko to ze jestem za wlasnie za nowym forum, mi ogolnie bardziej podoba sie forum w wersji PHP. To ze te forum jest o 1000 razy lepsze to przesadzilem ;) Powiem ze jest o kilka razy lepsze, nawet szybciej otwieraja sie watki.MJowitek wrote:A to dlaczego to jest 1000 razy lepsze? A czym się różni? Tym, że masz tytuł wątku, klikasz w niego i masz wszystkie wypowiedzi jedna pod drugą? Na starym forum też tak było. Wystarczyło zmienić w profilu na tryb jednowątkowy i miało się tak jak tu. Nie toćka w toćkę, ale na podobnej zasadzie. Byłó w ogóle więcej kombinacji ustawień...
Ja nie krytykuję nowego.
I witam Nowego.

MJowitko,nie wydaje mi sie by Damian znowu taki calkiem nowy byl na forum mjpolishteam, tak jakos pod dcsaara mi on podpada
Co do forum- ja takze wole forme php i mowilam od tym od poczatku kiedy sie pojawilam na hydeparku mjpolishteam (wtedy jeszcze nawet tak nie ochrzczonego). Stare wymagalo na pewno wiele pracy ze strony autora,ale za bardzo mi myszka tracilo.Obie wersje byly dla mnie rownie przejrzyste,ale tutaj dostalismy edycje postow,avatorki ,niom i jak dla mnie wyswietlanie jednego watku pod drugim tez jest nie lada sukcesem, bo forum Busza nijak nie chcialo mi tej opcji zaladowac.
Co do Forum Busza ,to na pewno bylo bardziej swojskie.Jednak to chyba ze wzgledu na to,ze tak dlugo na nim sie postowalo....

Co do forum- ja takze wole forme php i mowilam od tym od poczatku kiedy sie pojawilam na hydeparku mjpolishteam (wtedy jeszcze nawet tak nie ochrzczonego). Stare wymagalo na pewno wiele pracy ze strony autora,ale za bardzo mi myszka tracilo.Obie wersje byly dla mnie rownie przejrzyste,ale tutaj dostalismy edycje postow,avatorki ,niom i jak dla mnie wyswietlanie jednego watku pod drugim tez jest nie lada sukcesem, bo forum Busza nijak nie chcialo mi tej opcji zaladowac.
Co do Forum Busza ,to na pewno bylo bardziej swojskie.Jednak to chyba ze wzgledu na to,ze tak dlugo na nim sie postowalo....

I oto minęło osiem miesięcy a starego forum nie dogoniliśmy. Widać moje prognozy były nader optymistyczne. :] Ale może to i dobrze bo liczy się jakość a nie ilość. Według najnowszych rokowań liczbę 22100 postów powinniśmy osiągnąć gdzieś powiedzmy pod koniec lutego. ;]Willy wrote: w takim tempie stare forum dogonimy gdzieś za osiem miesięcy.
A nie nie. Ja napisalam, ze wszystko popsulam, bo byla taka fajna liczba postow, z kilkoma osemkami. No i jak wtedy wyslalam tego posta, to juz nie bylo samych osemek. Ot co.
A to, na ktorym forum jest wiecej postow, to jakos nigdy mnie bardziej nie interesowalo.
A sasiedniego forum tez nigdy nie traktuje jako konkurencje.
Ot sasiedzi. I juz.
Nie mam chyba w sobie ducha rywalizacji...
:)
A to, na ktorym forum jest wiecej postow, to jakos nigdy mnie bardziej nie interesowalo.
A sasiedniego forum tez nigdy nie traktuje jako konkurencje.
Ot sasiedzi. I juz.
Nie mam chyba w sobie ducha rywalizacji...
:)
Przywróciłem do życia stare forum, do którego to pewnie wielu z nas ma sentyment.Majkel wrote:Takie statystyki co do poprzedniego forum, które to było już 2 wcieleniem forum tutaj, a teraz jest 3 wcielenie.
Istnieje jako forum "tylko do odczytu". MJowitek pewnie do swojego kącika "the best of... MJPT forum"

Adres BForum: mjpolishteam.pl/old_bfrm/
Przypomnę, że w przeglądarce IE występował problem białych stron - należy wtedy kliknąć na białej powirzchni prawym i wybrać z rozwijanego menu pozycję "Odśwież", gdy się wyświetli "biała strona".
Adresy e-mail, aby nie były narażone na spam, to dodałem do nich na końcu "-USUNTO".
i teraz nasza baza danych zajmuje z poprzednim forum ponad 85 MB ;]
Last edited by Majkel on Thu, 14 Feb 2008, 20:10, edited 2 times in total.
...
- billie_jean
oh my....ale się wzruszyłam
kurna, przypominają się stare czasy, ech...
dzięki Rafał za to że dałeś radę udostępnić stare wypociny, i gwiazdki, i sandały...
#b_j#

kurna, przypominają się stare czasy, ech...
dzięki Rafał za to że dałeś radę udostępnić stare wypociny, i gwiazdki, i sandały...

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "