News 08.11.2005 / M. Jackson skontaktował się z MJNI

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

MJPTNewsTeam

News 08.11.2005 / M. Jackson skontaktował się z MJNI

Post autor: MJPTNewsTeam »

Michael Jackson zadzwonił do Glorii Haydock!

Przewodnicząca MJ News International otrzymała telefon od MJ z wiadomością dla wszystkich fanów na świecie. Wkrótce na łamach strony MJNI zostaną opublikowane szczegóły dotyczące owej rozmowy.

http://www.mjni.com/news/details.aspx?ArticleNo=1626

Źródło:MJNI

/dzina/
Awatar użytkownika
Sleepless

Post autor: Sleepless »

Oj, już nie moge sie doczekac co Krol POP'u ma nam do powiedzenia :mj: !!
"Your words stabbed my heart, and I cried tears of pain..."
"You are the sun, you make me shine a more like the stars that twinkle at night..."
whoisit1

Post autor: whoisit1 »

kochany michaelek:):):):):)oh.a kiedy bedzie to opublikowane ,bo juz umieram z ciekawośći co nasz krół ma do powiedzenia>::)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

To po prostu super wiadomosc japrosic
Obrazek

Post autor: SylwuniA »

Ja sie bardzo ciesze ża nasz Król do nas przemówi ;-) i mam nadzieje że tylko dobre rzeczy :-)
ObrazekObrazekObrazek
katie

Post autor: katie »

siuper wiadomośc!!!!!ciekawe co chce nam powiedzieć nasz Aniołeczek ;-) ;-)
thewiz

Post autor: thewiz »

Prawdopodobnie powiedzial same ogolniki w stylu " Mam najcudowniejszych fanow na swiecie i tak bardzo ich kocham bla bla bla".Mam dziwne przeczucie,ze nie ma sie za bardzo czym podniecac,bo MJ klepie rozne rzeczy na okolo i roznym ludziom,a malo z nich to konkrety albo opisy planow ktore sa potem realizowane.Szczegolnie,jesli zadzwonil do prezydent MJNI.Dlaczego mialby przez nia informowac o czyms waznym?To dla mnie dosc logiczne,ze nie mialoby to sensu.Chyba ,ze tak jak mowie chodzi o ogolniki w stylu " Kocham moich fanow." To juz wiemy.Nie ma sie za bardzo czym podniecac ... :wariat:
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

thewiz pisze:Prawdopodobnie powiedzial same ogolniki w stylu " Mam najcudowniejszych fanow na swiecie i tak bardzo ich kocham bla bla bla"
Cakiem możliwe ze oto chodzi choc z drugiej strony moze cos tam więcej skoro juz drugi dzień próbuja przetłumaczyc i wstawic na ich stronke tę oto rozmowe :knuje: . Gdyby chodziło tylko oto to mozna było przeciez od razu napisac w tym poscie ze MJ dzwonił i powiedział włąsnie to "bla bla bla" ;-)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
thewiz

Post autor: thewiz »

tancerz pisze:
thewiz pisze:Prawdopodobnie powiedzial same ogolniki w stylu " Mam najcudowniejszych fanow na swiecie i tak bardzo ich kocham bla bla bla"
Cakiem możliwe ze oto chodzi choc z drugiej strony moze cos tam więcej skoro juz drugi dzień próbuja przetłumaczyc i wstawic na ich stronke tę oto rozmowe :knuje: . Gdyby chodziło tylko oto to mozna było przeciez od razu napisac w tym poscie ze MJ dzwonił i powiedział włąsnie to "bla bla bla" ;-)
Tylko ze MJNI uwielbia tworzyc wokol siebie taka atmosfere oczekiwania.To taki ich zabieg promocyjny .... wielokrotnie zreszta juz stosowany w analogicznych sytuacjach.
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

tancerz pisze:skoro juz drugi dzień próbuja przetłumaczyc i wstawic na ich stronke tę oto rozmowe :knuje:
Strona http://www.mjni.com jest w języku angielskim. Gloria Haydock zapewne też rozmawiała z MJ w języku angielskim, więc co mieliby niby tłumaczyć?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

SUNrise pisze:
tancerz pisze:skoro juz drugi dzień próbuja przetłumaczyc i wstawic na ich stronke tę oto rozmowe :knuje:
Strona http://www.mjni.com jest w języku angielskim. Gloria Haydock zapewne też rozmawiała z MJ w języku angielskim, więc co mieliby niby tłumaczyć?
Nie wiem tak mi sie napisało pardom glupija ;-) . Miałem raczej na mysli spisanie tej rozmowy i przetłumaczenie na bardziej atrakcyjne słowa które by dały większy rozgłos ich stronki jesli thewiz twierdzi iz jest to ich codzienny chleb - tworzenie tzw atmosfery czekania i nagłasniania w celu promocji swej stronki ;-). Na mnie chyba nie działaly do tej pory ich zabiegi promocyjne ;-) osobiscie nie znałem tej stronki do momentu przeczytania o niej w tym poscie ;-).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Według ostatnich informacji z forum Michaholics podczas tej rozmowy Michael wyraził chęć by MJNI stała się nowym źródłem newsów i informacji na jego temat. Wygląda na to że MJJ Source to już przeszłość. Wszystko ma się niedługo wyjaśnić w oświadczeniu Micheala i Raymone Bain.
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Willy pisze:Wygląda na to że MJJ Source to już przeszłość. Wszystko ma się niedługo wyjaśnić w oświadczeniu Micheala i Raymone Bain.

"Pan webmaster z niezrozumiałych powodów odmówił nam dalszej charytatywnej współpracy" - czytaj: umarł z głodu nenene

TheWiz ma racje, to co mówi MJ jest miłe i sympatyczne bo MJ to fajny gość a fajny lubi fajnego ale przydał by się jakiś konkrecik w końcu.

P.S.
Najlepsze przed nami
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Willy pisze:Według ostatnich informacji z forum Michaholics podczas tej rozmowy Michael wyraził chęć by MJNI stała się nowym źródłem newsów i informacji na jego temat.
Jeśli to się okaże prawdą, o czym się zresztą już nie długo dowiemy, będę niezmiernie zadowolona. Jak dla mnie MJNI zasługuje na to, aby przejąć pałeczkę od MJJSource. Fan-club MJNI przez lata robił wiele dla MJ, już nie wspominają samego zaangażowania Glorii Haydock. Prawdą jest, że w ostatnim czasie nie działali tak aktywnie jak inne strony / fora typu MJJF lub KOPD itp. ale mimo wszystko ten przywilej im się należy :-)
Czytałam opinie fanów na MJJForum i jestem w szoku, że tak wiele osób krytykuje MJNI, ludzie nie mają pojęcia co MJNI zrobiło dla MJ i kim w ogóle jest Gloria Haydock a wypisują takie bzdury, do tego stopnia, że administrator musiał zamknąć temat-porażka :surrender:
Taka decyzja może wzbudzić oburzenia co już zresztą widać na forum Michaholics...co ciekawe sami wysłali propozycje aby prowadzić stronę MJJSource ;-)
Ciekawe co z tego będzie, ja jednak myślę, że MJNI sprosta wyzwaniu, jeśli w ogóle dostali taką propozycje od MJ czego im życzę :)
Nie chcę paplać ale chyba moje obawy, że MJJSource przestanie istnieć sprawdzą się czego bym naprawdę nie chciała.
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

dzina pisze:
Willy pisze:Według ostatnich informacji z forum Michaholics podczas tej rozmowy Michael wyraził chęć by MJNI stała się nowym źródłem newsów i informacji na jego temat.
Jeśli to się okaże prawdą, o czym się zresztą już nie długo dowiemy, będę niezmiernie zadowolona. Jak dla mnie MJNI zasługuje na to, aby przejąć pałeczkę od MJJSource. Fan-club MJNI przez lata robił wiele dla MJ, już nie wspominają samego zaangażowania Glorii Haydock. Prawdą jest, że w ostatnim czasie nie działali tak aktywnie jak inne strony / fora typu MJJF lub KOPD itp. ale mimo wszystko ten przywilej im się należy :-)
Czytałam opinie fanów na MJJForum i jestem w szoku, że tak wiele osób krytykuje MJNI, ludzie nie mają pojęcia co MJNI zrobiło dla MJ i kim w ogóle jest Gloria Haydock a wypisują takie bzdury, do tego stopnia, że administrator musiał zamknąć temat-porażka :surrender:
Taka decyzja może wzbudzić oburzenia co już zresztą widać na forum Michaholics...co ciekawe sami wysłali propozycje aby prowadzić stronę MJJSource ;-)
Ciekawe co z tego będzie, ja jednak myślę, że MJNI sprosta wyzwaniu, jeśli w ogóle dostali taką propozycje od MJ czego im życzę :)
Nie chcę paplać ale chyba moje obawy, że MJJSource przestanie istnieć sprawdzą się czego bym naprawdę nie chciała.
Każdy chce władzy. Chodź sam nie wie czy potrafi ją sprawować.

Ewentualny upadek MJJSource to błąd. Wydaje mi się że nawet najbardziej oficjalny fanclub nie powinien być osobistym reprezentantem Michaela.
ODPOWIEDZ