Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
dobrze, że mówisz, nie zauważylem, musialem cos zapomniec skonfigurowac w nim - wieczorem jak bede w domu, lub jutro to to zrobie, dlaczego nikt nic mi nie mowi?whoisit1 wrote:i jeszcxze jedno.dleczego nie moge wejsc na michaelowego czata?co?już od miesiaća próbuje i nic.hmm![]()
![]()
Widze ze został przeniesionytancerz wrote:Ten post powienien chyba raczej znaleść sie w dziale"O FORUM" a nie tu.
tadeyro wrote:Ja umiem, ale mi się nie chceTHRILLER wrote:Widocznie nikt nie umie skoro kolejny twój apel nie odnosi skutku. :]whoisit1 wrote:a i jeszcze jedno.KTO BY UMIAL PRZETŁUMACZYC TEKST PIOSENKI CHEATER NA POLSKI?????????
:P
LEKTURA WASZYCH POSTÓW SPRAWIŁA, ŻE MOJE WIELBŁĄDY POROSŁY MAKARONEM, A BEZCENNE ZŁOŻA JOGURTU PADŁY ŁUPEM KOLEKCJONERÓW CHIŃSKICH BUMERANGÓW Z AUTOGRAFEM ANDRZEJA LEPPERA. to tyle.whoisit1 wrote:umiesz.to please zmień mi:):):):")Pwhoisit1 to taki nijaki nick,a shadow angel,to hm....:)pozdrwiam
billie_jean wrote:
LEKTURA WASZYCH POSTÓW SPRAWIŁA, ŻE MOJE WIELBŁĄDY POROSŁY MAKARONEM, A BEZCENNE ZŁOŻA JOGURTU PADŁY ŁUPEM KOLEKCJONERÓW CHIŃSKICH BUMERANGÓW Z AUTOGRAFEM ANDRZEJA LEPPERA. to tyle.
#b_j# ...Monty Python normalnie...