buszmen,mjowitku,siedah-pomóżcie!

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
whoisit1

buszmen,mjowitku,siedah-pomóżcie!

Post by whoisit1 »

mam prośbe chcialbym zmienic nick whoisit1-bo ten to taki nijaki na shadow angel,ale nie wiem jak to się robi i czy wogóle jest tu taka możliwość.pozdrawiam i z góry dziekuje michaelowo :dance: :dance:
whoisit1

Post by whoisit1 »

a i jeszcze jedno.KTO BY UMIAL PRZETŁUMACZYC TEKST PIOSENKI CHEATER NA POLSKI????????? :happy:
whoisit1

Post by whoisit1 »

i jeszcxze jedno.dleczego nie moge wejsc na michaelowego czata?co?już od miesiaća próbuje i nic.hmm :podejrzliwy: :komp: :banan:
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

whoisit1 wrote:i jeszcxze jedno.dleczego nie moge wejsc na michaelowego czata?co?już od miesiaća próbuje i nic.hmm :podejrzliwy: :komp: :banan:
dobrze, że mówisz, nie zauważylem, musialem cos zapomniec skonfigurowac w nim - wieczorem jak bede w domu, lub jutro to to zrobie, dlaczego nikt nic mi nie mowi?

A tak poza tym... tytyl postu "buszmen,mjowitku,siedah-pomóżcie" - a ja, ja admin to nie istnieję? Tak poza tym to tylko ja mam możliwość zmiany nicków, ale takowych nie zmieniamy, trzeba się zastanowić nad nickiem przy jego wyborze. Mjoowitek może najmniej, bo jest tylko od newsów, Buszmen jeszcze mniej niż Mjowitek, a Siadeh_ to przynajmniej trafiles ciut lepiej, bo jest chociaż moderatorem, ale moderator nie ma takiej możiwośći nawet gdyby chcial.

Dzięki za info o czacie.
Pozdrawiam

a... i następnym razem nie urządzajk sobie czatu z forum :diabel1:
jak zapomniales czegis dopisac to nie pisz od razu postu ponizej tylko jest taka funkcja jak edytuj!

No to wpadlem i zrobilem rozpierdziuchę, idę do 2 pracy.
...
whoisit1

Post by whoisit1 »

ok.sorki za to że zapomniałem ciebie wymienić,no i z góry dziękuje za zmiane nicka.pozdrawiam :wariat: :smiech:
THRILLER

Post by THRILLER »

whoisit1 wrote:a i jeszcze jedno.KTO BY UMIAL PRZETŁUMACZYC TEKST PIOSENKI CHEATER NA POLSKI????????? :happy:
Widocznie nikt nie umie skoro kolejny twój apel nie odnosi skutku. :]
tadeyro

Post by tadeyro »

THRILLER wrote:
whoisit1 wrote:a i jeszcze jedno.KTO BY UMIAL PRZETŁUMACZYC TEKST PIOSENKI CHEATER NA POLSKI????????? :happy:
Ja umiem, ale mi się nie chce
:P
thewiz

Post by thewiz »

THRILLER wrote:

To ja sie wypowiem po swojemu glupija
Naucz sie jezyka stary i sam se przetlumacz :war:
whoisit1

Post by whoisit1 »

umiesz.to please zmień mi:):):):")Pwhoisit1 to taki nijaki nick,a shadow angel,to hm....:)pozdrwiam
tancerz

Post by tancerz »

Ten post powienien chyba raczej znaleść sie w dziale"O FORUM" a nie tu.
whoisit1 Porozmawiaj sobie na prywatnych rozmowach z Administratorem nie rób z tego posta czata ;-).
P.S. A co Ci sie nie podoba w Twoim Nicku ;-). Ja osobiscie Uwielbiam te piosenke ;-).Poza tym jest taka Mjowska :mj: ;-). Zresztą pewnie większość forumiczów juz sie przyzwyczaiła do twej nazwy ;-).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
tancerz

Post by tancerz »

tancerz wrote:Ten post powienien chyba raczej znaleść sie w dziale"O FORUM" a nie tu.
Widze ze został przeniesiony ;-)
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

whoisit1 wrote:whoisit1 to taki nijaki nick,a shadow angel,to hm....:)pozdrwiam
to po ki wał sobie taki wymyśliłeś?

a wątek przeniosłem, dzięki Tancerzu za zwrócenie uwagi, nawet nie zauważyłem w tym wszystkim jak bardzo on był nie na temat działu :knuje:
...
billie_jean

Post by billie_jean »

tadeyro wrote:
THRILLER wrote:
Ja umiem, ale mi się nie chce
:P
whoisit1 wrote:umiesz.to please zmień mi:):):):")Pwhoisit1 to taki nijaki nick,a shadow angel,to hm....:)pozdrwiam
LEKTURA WASZYCH POSTÓW SPRAWIŁA, ŻE MOJE WIELBŁĄDY POROSŁY MAKARONEM, A BEZCENNE ZŁOŻA JOGURTU PADŁY ŁUPEM KOLEKCJONERÓW CHIŃSKICH BUMERANGÓW Z AUTOGRAFEM ANDRZEJA LEPPERA. to tyle.

#b_j# ...Monty Python normalnie... :wariat:
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
tancerz

Post by tancerz »

billie_jean wrote:
LEKTURA WASZYCH POSTÓW SPRAWIŁA, ŻE MOJE WIELBŁĄDY POROSŁY MAKARONEM, A BEZCENNE ZŁOŻA JOGURTU PADŁY ŁUPEM KOLEKCJONERÓW CHIŃSKICH BUMERANGÓW Z AUTOGRAFEM ANDRZEJA LEPPERA. to tyle.

#b_j# ...Monty Python normalnie... :wariat:
:smiech: :smiech: :smiech: Brawo dla autora hahah dawno sie tak nie uśmiałem z wypowiedzi .

Jak z Zycia Briana ;-) normalnie :smiech:
Post Reply