MJ W ,,NAJSLABSZE OGNIWO:)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
MJ W ,,NAJSLABSZE OGNIWO:)
KAZIA SZTUKA ZADAŁA PYTANIE;JAKA CYFRA BYŁA JEST W NAZWIE ZESPOŁU W KTORYM MJ JKAKIO DZIECKO ŚPIEWAŁ.PRAGNĘ DODAC ZE DZIEWCZYNA DOIBRZE ODPOWIEDZIAŁA:):):)
Ale jest całe mnóstwo ludzi, którzy dziwią się, kiedy się dowiadują, że Michael nagrał cokolwiek przed "Thriller'em"jacek1985 pisze:wydaje mi sie ze malo ludzi jest ktorzy Michaela nie kojarza, w koncu on w latach 80 byl najbardziej znanym artysta na naszej planecie
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Tak albo dziwią się że MJ jest afroamerykaninemM.Dż.* pisze:Ale jest całe mnóstwo ludzi, którzy dziwią się, kiedy się dowiadują, że Michael nagrał cokolwiek przed "Thriller'em"jacek1985 pisze:wydaje mi sie ze malo ludzi jest ktorzy Michaela nie kojarza, w koncu on w latach 80 byl najbardziej znanym artysta na naszej planecie
- stokrotkaaa
"Wola Boża."stokrotkaaa pisze:Ludzie sa dziwni np. moja znajoma ( której nie lubie ) zadała mi takie pytanie
Jak to się stało że jackson jest biały a ma czarną rodzinę ????
I to zwątpienie w oczach pytającego... - nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba. Chociaż ostatnio mnie kumpel zgasił, uwaga cytuje "Czy ci się pojebało we łbie" :)
i co jej odpowiedziałaś? mam nadzieję, że prawdę...stokrotkaaa pisze:Ludzie sa dziwni np. moja znajoma ( której nie lubie ) zadała mi takie pytanie
Jak to się stało że jackson jest biały a ma czarną rodzinę ????
...a uwierzyła Ci? mam nadzieję (znowu?:)), że tak...
spróbowałaby nie uwierzyć...
Niom ja bym sie wcale niezdziwil gdyby nieodpowiedziala:P ostatnio gadam z jakas dziewczyna na gg i zeszlismy wkoncu na tematy muzyczne ja jej wyslalem link do zdjecia MJ jak ona sie zapytala czego ja slucham a laska domnie z takim tekstem "a kto to jest??" niom to ja doniej ze Michael Jackson a ona domnie mowi nieznam normalnie myslalem ze ja smiechem zabije(swoja droga szkoda ze przez neta sie nieda:P) wiec ja sie jej pytam czy ona sobie jaja robi a ona powiedziala ze nie i naprawde niewie kto to jest Michael Jackson normalnie szczena opada ale polecilem jej zeby zapytala sie kogos z rodziny moze oni jej powiedza :) bo ja niemam sily poprostu od tamtej pory niegadam jush z nia bo zakazdym razem ogarnia mnie smiech :P
Wiesz ja moze i specjalista nie jestem ale cos mi sie wydaje ze data wydania "Thrillera" to 11 grudnia 1982 chociaz niebylo mnie jeszcze wtedy na swiecie :) ( mam nadzijeje ze ktos potwierdzi moje zdanie albo wyprowadzi mnie z bledu)whoisit1 pisze:..nawet moja mamsa wie ,że jutro 1,12.2005 bedzie 23 rocznica albumu thriller
Mam nadzieje,że ja mam racje.O Jeny co ze mnie za fan jakmsie pomylilem z data wydania najlepiej sprzedajacego sie albumu wszechczasów.Jakby co to wybaczcie.ALE mi głupio....ghoust pisze:Wiesz ja moze i specjalista nie jestem ale cos mi sie wydaje ze data wydania "Thrillera" to 11 grudnia 1982 chociaz niebylo mnie jeszcze wtedy na swiecie :) ( mam nadzijeje ze ktos potwierdzi moje zdanie albo wyprowadzi mnie z bledu)whoisit1 pisze:..nawet moja mamsa wie ,że jutro 1,12.2005 bedzie 23 rocznica albumu thriller