Czat
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Czat
żyłem w niewiedzy, że czat nie działa. Dzięki postowi whoisit1 mogłem zadziałać i już działa.
Dziękuję koledze za informację, Buszmenowi za podesłanie 2 brakujących plików i Billie Jean za kosultację ;)
Miłego czatowania
Czat Michael Jackson Polish Team
Dziękuję koledze za informację, Buszmenowi za podesłanie 2 brakujących plików i Billie Jean za kosultację ;)
Miłego czatowania
Czat Michael Jackson Polish Team
...
Nieużywana mozliwość rozmowy
Drodzy Mjtowicze ! Nasze genialne forum ma świetną funkcję - czat. Dlaczego nikt z niego
nie korzysta ? Czat daje nam możliwość poznania siebie nawzajem, podyskutowania na wszystkie tematy, a
szczególnie o Jacksonie, Jego piosenkach i wiele innych. Dlaczego taka opcja miałaby się marnować ?
Gdybyśmy wszyscy od czasu do czasu zaglądali na czat byłby on pełen i gwarantował przyjemne rozmowy
grupowe czy prywatne - jak kto woli. Serdecznie namawiam wszystkich fanów Króla Popu na korzystanie z
czatu. ( written by Merlin :D)
nie korzysta ? Czat daje nam możliwość poznania siebie nawzajem, podyskutowania na wszystkie tematy, a
szczególnie o Jacksonie, Jego piosenkach i wiele innych. Dlaczego taka opcja miałaby się marnować ?
Gdybyśmy wszyscy od czasu do czasu zaglądali na czat byłby on pełen i gwarantował przyjemne rozmowy
grupowe czy prywatne - jak kto woli. Serdecznie namawiam wszystkich fanów Króla Popu na korzystanie z
czatu. ( written by Merlin :D)
Może zadam teraz głupie pytanie ale jak wejść na czat?
Chętnie bym weszła ale nie wiem jak i gdzie i proszę się teraz ze mnie nie śmiać tylko uświadomić koleżankę :P
moje pytanie jest nie ważne, już wszystko wiem :D
Chętnie bym weszła ale nie wiem jak i gdzie i proszę się teraz ze mnie nie śmiać tylko uświadomić koleżankę :P
moje pytanie jest nie ważne, już wszystko wiem :D
Ostatnio zmieniony czw, 21 lip 2011, 22:00 przez BoW, łącznie zmieniany 1 raz.
Siedzi ktoś w ogóle na czacie ? ;/
tematy połączone. (Lil'D)
Hejka. Codziennie zerkam na czat i zawsze jest pusto :/ Siedzi ktoś w ogóle ? Jeśli tak to o której ?
Hejka. Codziennie zerkam na czat i zawsze jest pusto :/ Siedzi ktoś w ogóle ? Jeśli tak to o której ?
"Before you judge me , try hard to love me, look within your heart then ask, have you seen my childhood"