Czas na forum
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Czas na forum
Coś jest chyba nie tak z czasem na forum. Późni się o około 10 - 12 minut.
- billie_jean
ło jesu Willy...ale żeś temat walnął! ja tu klikam z drżącą ręką, że Grzesiu nam własne forum zakłada na którym JESZCZE pokaże na co go stać a tu klaps...CZAS NA FORUM...nieeeeee noooo...
p.s. by the way...rzeczywiście się późni...
#b_j#
p.s. by the way...rzeczywiście się późni...

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Re: Czas na forum
pewnie baterie słabeWilly wrote:Coś jest chyba nie tak z czasem na forum. Późni się o około 10 - 12 minut.
Kiedyś Ci jeszcze pokażę na co mnie stać i do tego mi własne forum nie bedzie potrzebne ale gdybym takowe zakładał to mozesz liczyć na posadę. Płacę czipsami.billie_jean wrote:ło jesu Willy...ale żeś temat walnął! ja tu klikam z drżącą ręką, że Grzesiu nam własne forum zakłada na którym JESZCZE pokaże na co go stać a tu klaps...CZAS NA FORUM...nieeeeee noooo...
- billie_jean
trzymam cię za słowo...ale uprzedzam, że biorę paczkę za godzinę i nawet nie próbuj mi wcisnąć paprykowych albo bekonowych. a i jeszcze domagam się bonusów w postaci ketchupu w saszetkach
to chyba tyle.
#b_j#

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...