"Ever After" [koment.]
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
"Ever After" [koment.]
komentarze do tematu: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=11454
A czy można ją kupić w empiku lub w jakiejś księgarni? Chętnie przeczytam książkę, która w końcu mówi o nim prawdę... Dzięki za info.
-> nie komentujemy w Faktach! proszę zapoznać się z regulaminem!
mav.
A czy można ją kupić w empiku lub w jakiejś księgarni? Chętnie przeczytam książkę, która w końcu mówi o nim prawdę... Dzięki za info.
-> nie komentujemy w Faktach! proszę zapoznać się z regulaminem!
mav.
- polishblacksoul
na polskie wydanie ksiazki na razie nie licz, o empiku poki co zapomnij. warto rozejrzec sie po swiecie ale z tego co widze ciezko znalezc ja gdziekolwiek.
zanim "ever after" trafi do polski jeszcze troche minie, wiec zalecam cierpliwosc i baczne obserwowanie najwiekszych sklepow w us i uk
zanim "ever after" trafi do polski jeszcze troche minie, wiec zalecam cierpliwosc i baczne obserwowanie najwiekszych sklepow w us i uk
> > > Po prostu dobra muzyka
- marcinokor
Na stronie autorek w dziale "ORDER" jest opisane w jaki sposób można kupić "EVER AFTER".Forever Yours wrote:Jeśli ktoś będzie wiedział gdzie i jak można kupić tą książkę - proszę, dajcie znać.
https://www.michaeljacksoneverafter.com/Contact.html
Jeśli ktoś jest zainteresowany zamówieniem cytuje maila którego dostałam.W Polsce kochamy Michaela no i wszyscy się znamy
prawie
Hi , thank you for your interest in Ever After. There is an order
form on our website that you can fill in and I will send you a Paypal
invoice. I will mail the book as soon as I receive your payment. There is
no need to have a paypal account. The shipping cost for one book is $9.50
and for 2 or 3 books it is $16 US The cost of each book is $11.00
Please let me know if there is anything else you would like to know.
Thanks,
L.O.V.E.
Brenda
P.S. Where did you find out about our book, I have had 3 orders from Poland
today!=
bj powinni ją rozdawać w przedszkolu jako lekturę OBOWIĄZKOWĄ!!

Hi , thank you for your interest in Ever After. There is an order
form on our website that you can fill in and I will send you a Paypal
invoice. I will mail the book as soon as I receive your payment. There is
no need to have a paypal account. The shipping cost for one book is $9.50
and for 2 or 3 books it is $16 US The cost of each book is $11.00
Please let me know if there is anything else you would like to know.
Thanks,
L.O.V.E.
Brenda
P.S. Where did you find out about our book, I have had 3 orders from Poland
today!=
bj powinni ją rozdawać w przedszkolu jako lekturę OBOWIĄZKOWĄ!!

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Właśnie trzymam w ręku Ever After...
Oczywiście najpierw trzeba opanować emocje, bo łzy wyciskają na usta pytanie, dlaczego ta ilustrowana kolorowo historia małego chłopca, który dzielił się ze światem swoim talentem i dawał swą miłość, nie kończy się słowami "I żył długo i szczęśliwie...".
Książeczka jest napisana prostym, angielskim językiem. Jest to typowo bajeczka (choć przedstawia fakty) do poczytania dzieciom. Na kilkunastu kartkach opisana jest historia MJa - bardzo powierzchownie, ale jest tam to, co małe dziecko o MJu powinno wiedzieć. Że był utalentowany, był największą gwiazdą na świecie, dzielił się tym co miał z innymi, kochał dzieci i chciał tym biednym i pokrzywdzonym przez los wynagrodzić smutne dzieciństwo. Opisane jest jak był malutki, jak pieknie śpiewał i tańczył, że gdy dorósł był samotny. Na szczęście nie ma tam żadnych negatywnych historii, które w zyciu Michaela swiat mu zgotował. Ale dobrze, bo to nie miejsce na takie sprawy.
Według mnie, teraz aż się prosi, żeby powstała obszerniejsza książka, dla nieco starszych dzieci, gdzie to wszystko będzie dokładniej opisane. Po tym, co przeczytałam chciałabym, aby moja córka za parę lat mogła wziąć do ręki podobne wydawnictwo, z którego dowie się jeszcze wiecej o Michaelu, w miłej i przystępnej formie, bez kłamstw, tabloidowych śmieci i okrutnych oskarżeń i dywagacji na temat Jego wyglądu.
Polecam
Oczywiście najpierw trzeba opanować emocje, bo łzy wyciskają na usta pytanie, dlaczego ta ilustrowana kolorowo historia małego chłopca, który dzielił się ze światem swoim talentem i dawał swą miłość, nie kończy się słowami "I żył długo i szczęśliwie...".
Książeczka jest napisana prostym, angielskim językiem. Jest to typowo bajeczka (choć przedstawia fakty) do poczytania dzieciom. Na kilkunastu kartkach opisana jest historia MJa - bardzo powierzchownie, ale jest tam to, co małe dziecko o MJu powinno wiedzieć. Że był utalentowany, był największą gwiazdą na świecie, dzielił się tym co miał z innymi, kochał dzieci i chciał tym biednym i pokrzywdzonym przez los wynagrodzić smutne dzieciństwo. Opisane jest jak był malutki, jak pieknie śpiewał i tańczył, że gdy dorósł był samotny. Na szczęście nie ma tam żadnych negatywnych historii, które w zyciu Michaela swiat mu zgotował. Ale dobrze, bo to nie miejsce na takie sprawy.
Według mnie, teraz aż się prosi, żeby powstała obszerniejsza książka, dla nieco starszych dzieci, gdzie to wszystko będzie dokładniej opisane. Po tym, co przeczytałam chciałabym, aby moja córka za parę lat mogła wziąć do ręki podobne wydawnictwo, z którego dowie się jeszcze wiecej o Michaelu, w miłej i przystępnej formie, bez kłamstw, tabloidowych śmieci i okrutnych oskarżeń i dywagacji na temat Jego wyglądu.
Polecam
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Twórcy komiksów złożyli fantastyczny hołd Tori Amos. Wybierając różne jej piosenki i interpretując do nich teksty, stworzyli obrazkowe historie będące różnymi wariacjami na temat tych tekstów, a które złożyły się na jedną pokaźną książkę. O tyle to ciekawa pozycja, że każda opowieść jest w zupełnie innym stylu, gdyż do poszczególnych piosenek przymierzyli się różni artyści.bj wrote:Według mnie, teraz aż się prosi, żeby powstała obszerniejsza
Nie obraziłbym się, gdyby takiego hołdu doczekał się Michael Jackson. W końcu najbardziej kochamy jego piosenki. Od nich się zaczęło.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Michael dobrze wiedział co lubią dzieci. Gdyby moja córka dostała książkę, w której jest rozpisany komiksowo teledysk Bad albo Smooth Criminal, Speed Demon a już najlepiej całe This is it! to by chyba zwariowała ze szczęścia. A ma 2,5 roku. Ciekawa jestem, jak to wygląda z prawami autorskimi zarówno do postaci i wizerunku samego MJa (czy jeśli sama narysuję jego postać, to czy muszę mieć pozwolenie od MJ Estate na wykorzystanie wizerunku), jak i do zobrazowania video - czy to też jest chronione.kaem wrote:Nie obraziłbym się, gdyby takiego hołdu doczekał się Michael Jackson. W końcu najbardziej kochamy jego piosenki. Od nich się zaczęło.
-------------------------
m.
Remember the beautiful future promise of tomorrow...