Łał.
Jestem pod mega wrażeniem. Bardzo lubię Twoje prace, gdyż mają w sobie coś tak inspirującego, tak subtelnego i niebywałego, że cały wydźwięk przenika przez człowieka. Kiedy patrzę na zdjęcia dociera do mnie pewien spokój i opanowanie.
Czekam na więcej :)
Pozdrawiam.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
EDIT. Chopie! Dopiero teraz zobaczyłem Twoje inne prace. Masz talent, rób coś w tym kierunku, bo będzie z Ciebie jeszcze może jakiś graficzny Fryderyk Chopin Pozdrowienia!
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Woow, zatkało mnie. Spodziewałam się kolejnego tematu z sygnaturami itp., a tu taka miła niespodzianka ; ) Podziwiam Cię, bo musisz wkładać w to sporo pracy, energii i pomysłów Ci nie brakuje. Prace mają niesamowitą głębie, można się w nie długo wpatrywać i odnajduje się coś nowego, ciekawego. Czekam na nowe
super plaża, klimat, energia to się wylewa z tego :P(może przesadziłem:P) światło, kolory, ta postać i cień... chociaż wydaje mi się że powinna ona być skierowana w stronę napisu(bo tam idzie ciemnia)a stoi jak Jezus zwrócona w stronę światła.. to raczej nie pasuje do żniwiarza :D jak to zmienisz to może ustawię na pulpit :P
3 razy tak, przechodzisz dalej!
Tak na serio, bardzo piękne prace. Nie umiem opisać co czuję gdy na nie patrzę, po prostu... Przenikają mnie, że tak to ujmę.
Twórz dalej. :)