Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Mam propozycje abysmy w sobote o np,godz 20 zebrali się na Michaelowym czacie MJPT i sobie poklikali,tak o, aby sie poznac.Czesto wchodze na czata,ale tam nigdy nikogo nie ma.Czekam na waszą decyzje Michaelówki.
WHAT MORE CAN J GIVE
whoisit1 pisze:Mam propozycje abysmy w sobote o np,godz 20 zebrali się na Michaelowym czacie MJPT i sobie poklikali,tak o, aby sie poznac.Czesto wchodze na czata,ale tam nigdy nikogo nie ma.Czekam na waszą decyzje Michaelówki.
WHAT MORE CAN J GIVE
Ja czesto tez tam jestem I gadam sobie tam czasem z moją "siostrzyczką MJówką"
ok ja o 20 bede na czacie:)chociaż w soboty o trj porze to zawsze gdzies na małym piwku jestem...ale chyba w ten weekend sobie odpoczne troche i wejde na czacika,aby poznac troche nowych ludzi:)
whoisit1 pisze:Mam propozycje abysmy w sobote o np,godz 20 zebrali się na Michaelowym czacie MJPT i sobie poklikali,tak o, aby sie poznac.Czesto wchodze na czata,ale tam nigdy nikogo nie ma.Czekam na waszą decyzje Michaelówki.
WHAT MORE CAN J GIVE
Łatwo jest wejść Ale jak nie kojarzysz czy cos to masz linka: www.mjpolishteam.pl/chat/ no i tam wpisujesz swoj nick jaki chcesz i zaloguj i jestes na czacie
Czy ktos wie czy w naszej telewizji byl emitowany koncert z Polski Michaela .mialam fart znalesc sie na tym koncercie,czy ktos z was jeszcze to pamieta.
motyl333 pisze:To co za chat jesli nie ma z kim pisac
forum to nie jest czat!
nie spamuj tu pisząc co pół minuty i na dodatek nie jna temat, ktoś się przedstawia w danym temacie w dziale "Pogaduszki nie o MJ" a Ty piszesz o koncercie... matko! pisz w temacie i nie spamuj! Jak się nei zastosujesz to zablokuję Ci konto, ale jak ktoś nie wie czym się różni czat od forum to proszę się szybko doedukować!!!