Majtki Michaela :-)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Majtki Michaela :-)
Oto kilka faktów na temat majtek Michaela:-)
-Michael najbardziej lubi białe
-lubi też z kieszonką po boku:-)
-często kupuje w Harrodsie
-nosi też Calvina Cleina
-Michaelowi kiedyś pękły spodnie na koncercie na trasie HIStory i było mu widać białe slipki:-)
-Michaelowi rozpiął się rozporek przed koncertem w MSG 7 września 2001
-no i Michael... ma wielkiego!!!!;-)))) (dowód: każdy koncert trasy HIStory)
Captain_Eo1958
PS Kto wie coś więcej niech pisze!
-Michael najbardziej lubi białe
-lubi też z kieszonką po boku:-)
-często kupuje w Harrodsie
-nosi też Calvina Cleina
-Michaelowi kiedyś pękły spodnie na koncercie na trasie HIStory i było mu widać białe slipki:-)
-Michaelowi rozpiął się rozporek przed koncertem w MSG 7 września 2001
-no i Michael... ma wielkiego!!!!;-)))) (dowód: każdy koncert trasy HIStory)
Captain_Eo1958
PS Kto wie coś więcej niech pisze!
Ja powiem tyle: Ochydny beznadziejny, i głupi temat, proponuje zamknąć GO! mnie to razi, bo co mnie obchodzi jakiego ma Michael i jakie nosi majtki?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Człowiekuuuuu!!!!! Ładnie Ty jesteś niedorobiony! Najpierw piszesz "dowcip", który jest kompletnym dnem i w ogóle nie jest śmieszny a teraz zakładasz tak idiotyczny temat, że aż mi kwiatki na parapecie usychają . Robisz to specjalnie czy na serio masz tak nie równo pod sufitem? Jeśli nie rozumiesz normalnie to powiem tak: [bez przekleńst proszę -Admin] NAS OBCHODZI JAKIE MAJTKI LUBI/NOSI MICHAEL JACKSON!!! Nie masz ciekawszych tematów????
Naprawde czasami myślę, że paprotki osiągnęły wyższy szczebel ewolucji niż ludzie

Naprawde czasami myślę, że paprotki osiągnęły wyższy szczebel ewolucji niż ludzie

MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Jej, nie rozumiem czemu sie wszyscy tak strasznie przejmujecie, jak Wam sie nie podoba temat to po prostu ignorujcie;)
Jest przynajmniej cos innego niz dyskutowanie po raz 1000 jaki to Sneddon be, ze Michael obiecal nowa piosenke w listopadzie wiec ciagle jest na pewno listopad, a nie grudzien i kalendarze kłamią i tp ;)
NP Scorpions - Wind of Change
Jest przynajmniej cos innego niz dyskutowanie po raz 1000 jaki to Sneddon be, ze Michael obiecal nowa piosenke w listopadzie wiec ciagle jest na pewno listopad, a nie grudzien i kalendarze kłamią i tp ;)

last.fm
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
miało być:
24 lipca B1
1 września B1
jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Przejmujemy sie gdyz to forum i tak spada ze swoim poziomem na leb na szyje "dzieki" wielu nowym uzytkownikom ,ktorych chyba nikt nie nauczyl sztuki dyskusji i dzielenia sie swoimi pogladami.Do tego dochodzi coraz wieksza liczba watkow,ktore sa po prostu tak glupie merytorycznie,ze w sumie to juz chyba sie bardziej idzie z nich smiac niz plakac.Jezeli ta tendencja do prowadzenia dyskusji na tak durne tematy bedzie sie poglebiala,to chyba wiekszosc z tych,ktorzy maja wiele ciekawego do powiedzenia naprawde do konca sie wykruszy z naszego grona miast probowac naprawiac sytuacje.Natalia pisze:Jej, nie rozumiem czemu sie wszyscy tak strasznie przejmujecie, jak Wam sie nie podoba temat to po prostu ignorujcie;)
Jest przynajmniej cos innego niz dyskutowanie po raz 1000 jaki to Sneddon be, ze Michael obiecal nowa piosenke w listopadzie wiec ciagle jest na pewno listopad, a nie grudzien i kalendarze kłamią i tp ;)![]()
Poza tym zawsze naszym argumentem numer jeden byl fakt,ze to forum reprezentuje poziom fanow Michaela Jacksona i poprzez to zacheca do samego Michaela ludzi niewtajemniczonych.Jak zachec jednak ludzi z zewnatrz do zainteresowania sie MJem,jesli jego fani beda prezentowac taki niski poziom? Jaka bedzie reakcja inteligentnego czlowieka ,ktory trafi na to forum?
Jezeli nie potraficie sobie odpowiedziec na to pytanie,to Wam pomoge : Wiekszosc z tych gosci pewnie pomysli ,ze wszyscy ludzie tutaj to fanatycy ,a skoro MJa sluchaja (wielbia!) juz tylko fanatycy,to on sie naprawde skonczyl.
Ot ,tyle mam do powiedzenia w kwestii przejmowania sie tym,czy to forum bedzie trzymalo klase czy tez nie. Podkreslam,ze moja wypowiedz odcina sie zupelnie od watku rozwazan na temat : gdzie jest ten klimat forum,gdzie Ci ludzie,gdzie te czasy?

- lunatyczka
A że się zapytam: "Na co mieliby niby, w tym miejscu, reagować?"lunatyczka pisze:No! I gdzie jest moderator jakiś?thewiz pisze: gdzie jest ten klimat forum,gdzie Ci ludzie,gdzie te czasy?
![]()
Aż sześciu ich mamy i żaden nie reaguje?

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Yyy, ja wypowiedź lunatyczki odebrałam jako... hmm.. żart?M.Dż.* pisze:A że się zapytam: "Na co mieliby niby, w tym miejscu, reagować?"lunatyczka pisze:No! I gdzie jest moderator jakiś?thewiz pisze: gdzie jest ten klimat forum,gdzie Ci ludzie,gdzie te czasy?
![]()
Aż sześciu ich mamy i żaden nie reaguje?
Ironia? Sarkazm? Szukam słowa, kurczę... No ale coś w tym stylu.
W każdym razie nic złego :]