Michael Jackson przedawkował narkotyki?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
eljiah

Michael Jackson przedawkował narkotyki?

Post by eljiah »

jak donosi plotka... A MSN mowi co innego- mam juz dosyc tych debilnych i malo smacznych kawalow- MALO INTELIGENTNE I JESZCZE MNIEJ SMIESZNE!!!!

http://www.msnbc.msn.com/id/10401375/
Every day creates your HIStory...
Pank

Re: Michael Jackson przedawkowal...

Post by Pank »

Biedna ta Raymone, nowa plotka i już trzeba dementować :]

Chociaz to brzmi miło: I have never seen him happier or healthier.
Invincible

Post by Invincible »

A mogę wiedzieć o co tu chodzi??? Czy to są jakieś żarty czy co jest grane bo mnie zaniepokoiło. Dzięki.
Image
MJPTNewsTeam

Post by MJPTNewsTeam »

National Enquirer podał do wiadomości, że Michael Jackson przedawkował kilkakrotnie narkotyki i jego kondycja jest teraz w stanie "krytycznym". Wiadomości te są całkowicie fałszywe.

w sobotę Raymone Bain wydała oświadzcenie, w którym mówi:

"Michael Jackson pracował z kilkoma artystami nad swoim utworem poświęconym ofiarom Katriny. Jest przez ten cały czas ze mną. Ma się dobrze. Nigdy nie widziałam go szczęśliwszego ani zdrowszego."

"Kimkolwiek są te osoby, które rozsiewają poprzez media fałszywe informacje dotyczące Michaela Jacksona, powinny zacząć szukać dobrych adwokatów. Podobnie jak nieodpowiedzialni dziennikarze, którzy nie przestawali liczyć na te "źródła" i rozpowszechniali te nieprawdziwe informacje."

"Tolerancja Pana Jacksona kończy się. Zielone światło, które do tej pory mieli ludzie kwestionujący wedle swojego kaprysu charakter i uczciwość Michaela Jacksona, zmieniło się już na czerwone. "

Warto zauważyć, ze te wszystkie niewiarygodne pogłoski i doniesienia są najwyrażniej związane z tym samym biurem, które bez powodzenia starało się oskarżyć Michaela Jacksona na początku mijającego roku.

źródło: MJNI

/MJowitek/
Mike

Post by Mike »

MJPTNewsTeam wrote:"Tolerancja Pana Jacksona kończy się. Zielone światło, które do tej pory mieli ludzie kwestionujący wedle swojego kaprysu charakter i uczciwość Michaela Jacksona, zmieniło się już na czerwone. "
W końcu, na reszcie, się doczekalismy mam nadzije, obrony i aktaku na Media, które za dużo sobie zaczeły pozwalać, i w końcu Michael zacznie z nimi walczyć!! jest to bardzo dobra widaomość, jak dla mnie, która bardzo dużo znaczy!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
req

Post by req »

IMO nic nie bedzie. MJ znow powie ze oni sa zli, ze sa bardzo zli i ze sa jeszcze bardziej zli i na tym sie skonczy :P
Post Reply