Love Never Felt So Good (2010 Version / Remaster)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Maro

Love Never Felt So Good (2010 Version / Remaster)

Post autor: Maro »

Oryginalnie upload na MJJC przez JohnC
Ta wersja prawdopodobnie miała znaleźć się na albumie MIchael.
PIosenka była oferowana do sprzedaży przez "Tak" co posiadał również inne piosenki m.in. Carry On,All I Nead czy Blue Gangsta.

http://www.mediafire.com/download.php?dlhuej53fo2679f

:happy:
Ostatnio zmieniony ndz, 23 sty 2011, 14:23 przez Maro, łącznie zmieniany 1 raz.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Mandey

Post autor: Mandey »

Maro dokładnie w takiej wersji jak ją tu słyszymy miała być na nowej płycie? Czy z nowym aranżem?
BTW dzięki za cynk i linka :)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Ojej, ale by mi to pasowało na płycie obok Much Too Soon i Behind The Mask.Ciekawa piosenka...
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Dzięki Maro.
Tak oferowała do sprzedaży utwory, które były kandydatkami do tracklisty na "Michaela". Przypuszczam, że gdyby LNFSG miała znaleźć się na płycie dostała by jeszcze jakiś szlif. Tak jak "Much Too Soon" - wcześniejsza wersja, z delikatniejszym aranżem była od Tak właśnie. "Monster" bez 50centa tak samo.
Mandey

Post autor: Mandey »

anialim pisze:Przypuszczam, że gdyby LNFSG miała znaleźć się na płycie dostała by jeszcze jakiś szlif.
No ja też tak myślę, bo ta wersja choć ładna to leci taką prostotą. Ty mi zaimprowizuj na keyboardzie a ja zaśpiewam i popstrykam palcami ;)
Zapytałem Maro bo może wie coś więcej.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
lebeau

Post autor: lebeau »

a czym ta wersja sie rozni od poprzedniego leaku? oprocz tego, ze nie ma tego countdown na poczatku? bo to nadal brzmi jak demo. tak jak pisze mandey, jeden sobie spiewal drugi akompaniowal na zywo. stad do finalnej piosenki to lata swietlne :)
John Cameron sam zajmuje sie obrobka dzwieku, remixami itp. moze sobie wzial i zremasterowal sam :)
23 years in the game. damn, it's been long :)
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Wiem tyle co było napisane że ta wersja była brana pod uwage podczas skladania tracklisty na "Michael'a" ,więc zapewne to jest wersja bez ostatniego szlifu która i tak zapewne nie istnieje :)

No to więc mamy wszystkie piosenki co oferował/a do sprzedaży "Tak".

Mogła by jeszcze reszta utwór od Cascio wycieć : "Water" i coś tam jeszcze było.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
ODPOWIEDZ