1. Dirty Diana

2. Leave Me Alone

3. Smooth Criminal

4. Man In The Mirror

5. The Way You Make Me Feel

6. Another Part Of Me

7. Bad

8. I Just Can't Stop Loving You

8. [ex equo] Liberian Girl

9. Speed Demon

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Margareta wrote:Earth Song - (...) No i mina wyrażająca zatroskanie kondycją świata, o której mowa w utworze i w teledysku.
Man in the mirror wrote:Earth Song - Blada twarz, oddaje powagę utworu i jego wzniosłość.
marcinokor wrote:Earth Song 10pkt. - ładnie wkoponowane zdjęcie, chociaż lepsza by była przyroda w tle lub MJ ze zwierzętami, ale i tak zdjęcie jest bomba.I to pytające spojrzenie "A ty pomożesz naszej planecie?". Extra!
kaem wrote:Earth Song.. Niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego do piosenki z przesłaniem ekologicznym Michael daje sobie zrobić zdjęcie na okładkę, na której ma pełen makijaż, wyprofilowane rzęsy i trzyma się za sweterek? o_O
..I o You Are Not Alone:homesick wrote:czyżbyśmy dochodzili do wniosku, iż Michael to istota próżna była i nawet w obliczu zbliżającej się apokalipsy, trzeba było podkręcić rzęsy....nie skąd...;]
homesick wrote:YANA niezastąpiony obiekt drwin po wieki wieków, to prawdziwy wyczyn nagrać piosenkę, która od warstwy muzycznej, przez klip, wykonania live, a nawet głupią okładkę wzbudza tyle szyderczej radości, aż chce mi się zapytać "hola amigo czy aby wszystko ok, może coś uwiera w rejonach strategicznych?"
Padło jeszcze tajemne zdanie:
Czy autorka kiedyś podzieli się nieznanymi reszcie historiami?@neta wrote:a chłopak z U2 oglądając teledysk zeżarł z zazdrości paznokcie po łokcie
Ekhm a już wyjaśniam nie wiedziałam,że kogoś to zainteresuje.Pank? Kaem? wrote:Czy autorka kiedyś podzieli się nieznanymi reszcie historiami?