Twórczość 7cialko7, muzyka, taniec, tapety...
Twórczość 7cialko7, muzyka, taniec, tapety...
Witam :)
Otóż, post ten pojawił się jakiś czas temu, ale stwierdziłem, iż nie mam sensu dodawać bez przerwy nowych postów, co może troszkę wpieniać modów, zatem uskuteczniam dział poświęcony mojej twórczości (o ile działanie to jest legalne na forum).
Tak więc towarzysze, podsumowując to i owo, jak i siamto i owamto - Enjoy! :D
Przechodząc dalej... (nowy filmik na drugiej stronie)
1. Festiwal Talentów ZSO nr 1, Światowid.
Owy Festiwal odbył się 21 stycznia, ale dopiero teraz posiadam video z mojego występu dlatego tak późno zarzucam ;] Był to "Mam Talent" organizowany przez ZSO nr 1. Wiecej info na http://elblag.wm.pl/33852,Radosna-zabaw ... -I-LO.html
W występ zaangażowałem koleżankę z klasy ;]
http://www.youtube.com/watch?v=gNvCPh4FBhs
Otóż, post ten pojawił się jakiś czas temu, ale stwierdziłem, iż nie mam sensu dodawać bez przerwy nowych postów, co może troszkę wpieniać modów, zatem uskuteczniam dział poświęcony mojej twórczości (o ile działanie to jest legalne na forum).
Tak więc towarzysze, podsumowując to i owo, jak i siamto i owamto - Enjoy! :D
Przechodząc dalej... (nowy filmik na drugiej stronie)
1. Festiwal Talentów ZSO nr 1, Światowid.
Owy Festiwal odbył się 21 stycznia, ale dopiero teraz posiadam video z mojego występu dlatego tak późno zarzucam ;] Był to "Mam Talent" organizowany przez ZSO nr 1. Wiecej info na http://elblag.wm.pl/33852,Radosna-zabaw ... -I-LO.html
W występ zaangażowałem koleżankę z klasy ;]
http://www.youtube.com/watch?v=gNvCPh4FBhs
Ostatnio zmieniony ndz, 02 paź 2011, 18:48 przez 7cialko7, łącznie zmieniany 4 razy.
Panie... Ja tam znawcą jestem od siedmiu boleści bo zawsze pod kątem Michaela porównuje... No ale podobowywujesz mi się niesamowicie! Masz taką zajebistą iskrę i power. Już myślałem, że nie będzie tego klasycznego układu jaki był w klipie a tu proszę :) Ogólnie to chwała Ci, że zatańczyłeś do czegoś z późniejszego okresu muzycznego Jacksona. Bilidżiny i smuty już się mogą znudzić... Pokazałeś, że można efektownie też do czegoś innego potańcować.
Bardzo dobra robota. I osobiście proszę byś wrzucał filmiki jak będziesz miał coś nowego. Pozdro!
Bardzo dobra robota. I osobiście proszę byś wrzucał filmiki jak będziesz miał coś nowego. Pozdro!

I już Cię lubię.7cialko7 pisze:Mandey zdecydowałem, że nie będe wrzucać wygibasów z wnętrza mojego szałasu najoficjalniej nazywanego przez ludzi pokojem, gdyż uznałem ten zabieg za bezcelowy, natomiast występy publiczne z wielką chęcią grzmotnę do neta i niech sobie fruwa ;] Dziękuję :)
Swoją drogą, występ całkiem spoko

cut that out!
Lekkość i płynność ruchów - bardzo fajna i taka michaelowa :].Pozytyw.
Natomiast trochę za długo coś na kroczu trzymasz rękę w tańcu
Jakbyś pokusił się o opanowanie tego gestu do paska spodni i nie eksploatował nadmiernie tego gestu byłoby idealnie!;]
Dzięki za miłą odskocznię. Nie ma to, jak fani przygotowują swoje prywatne tribute'a taneczne dla MJa wykorzystując cały arsenał jego jeszcze nie tak ogranych kawałków...
Natomiast trochę za długo coś na kroczu trzymasz rękę w tańcu

Dzięki za miłą odskocznię. Nie ma to, jak fani przygotowują swoje prywatne tribute'a taneczne dla MJa wykorzystując cały arsenał jego jeszcze nie tak ogranych kawałków...

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Detox To była impreza organizowana przez I Liceum Ogólnokształcące, moje gimnazjum (nr 8) znajduje się w tym samym budynku, przez co i gimnazjaliści (w tym ja) mogli wystąpić na owym pokazie. Odbywało się to w Światowidzie i niestety tylko uczniowie naszego gimnazjum i liceum mogli być na widowni (ewentualnie rodzice). Jeżeli nadarzy się okazja (może nawet w mojej szkole) to jeśli chcesz mogę Cię poinformować o czymś takim ;] Może jakieś Drzwi Otwarte będą lub coś tego kalibru ;]
Twój występ był naprawdę powalający. Ta płynność i szybkość ruchów była zaskakująca. Choreografii nauczyłeś się perfekcyjnie. Nie mam pojęcia, co powiedzieć, bo gdy Cię obejrzałem, to pomyślałem jak Ty kurna fajnie tańczysz- też tak chcę. :D Na serio świetny występ - fajnie by było, gdybyś wrzucił coś jeszcze. : >
pozdrawiam .

pozdrawiam .

hahaha, bardzo mi miło, że ten występ tak się wam spodobał :) Nie spodziewałem się tego, dziękuję wszystkim za miłe komentarze ;] Jak już wcześniej mówiłem jeżeli coś będę zarzucać to tylko występy publiczne, w pokoju jakoś tak dziwnie. Więc z uwagi na to niestety nie wiem kiedy będę znów występował. Ale jak tylko coś mi wyskoczy to dam info ;] Pozdro ;]
Epic Thanks! :D
Epic Thanks! :D
- SuperFlySister