Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim miłego wieczoru!

Wiktor
O, dziękuję - to naprawdę bardzo miłe słowa!invincible_MJ pisze:Witaj na forum, widać że jesteś bardzo kreatywny
Dokładnie tak - gram na perkusji, śpiewam i komponuję własne piosenki. Jak na razie wszystkie moje utwory piszę i śpiewam po polsku, ale kto wie, może uda mi się kiedyś włączyć do swojego repertuaru jakąś piosenkę po angielsku - naprawdę bardzo chciałbym tak zrobić!invincible_MJ pisze:btw piszesz własne piosenki, grasz na jakimś instrumencie, śpiewasz?
Bardzo chętnie!invincible_MJ pisze:Jestem strasznie ciekawa twoich piosenek, tekstów, może zamieścił byś chociaż kilka z nich na forum?
Dziękuję bardzo, invincible_MJ, za opinię nt. mojej piosenki i cieszę się, że Ci się spodobała - być może kiedyś uda mi się zamieścić na tym forum wersję wokalno-instrumentalną - kto wie!invincible_MJ pisze:Fajna, ciekawe jak ją śpiewasz
Zgoda - pomyślę o tym na pewno!invincible_MJ pisze:btw załóż sobie temat w dziale Twórczość Fanów i tam umieszczaj swoje utwory :)
Bardzo dziękuję - nawet nie wiesz, jak miło mi to słyszeć!SuperFlySister pisze:Witamy na forum! Dokładnie zgodzę się z opiniąinvincible_MJ iż jesteś bardzo kreatywny.
Przyjdzie i na to czas!SuperFlySister pisze:Wrzuć może jakiś filmik , jak śpiewasz bo jestem tego strasznie ciekawa.