Jak wkleić zdjęcie/obrazek do opisu?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Jak wkleić zdjęcie/obrazek do opisu?
nie mogę wkleić obrazka do opisu. metoda kopiuj-wklej nie działa, jak kopiuję adres to jest tylko adres, obrazek się nie wyświetla. Jak to zrobić?
- marcinokor
Wpisz:
Kod: Zaznacz cały
[img]http://img846.imageshack.us/img846/1699/95453202.jpg[/img]
"I'll never let you part for you're always in my heart."
Link do obrazka powinien być między znacznikami - upewnij się, że poprawnie to wpisujesz, ten / na końcu jest bardzo ważny, nie zostawiaj również spacji. Link powinien kończyć się rozszerzeniem .jpg .png bądź innym należącym do pliku graficznego. Jeśli masz problem z linkiem, to najlepiej sama wrzuć zdjęcie na imageshack i wklej bezpośredni adres obrazka między znaczniki. Inaczej już nie umiem wyjaśnić. ;)
edit:
wysokość obrazka nie może przekraczać 150 pikseli, a widzę, że zdjęcie, które chciałaś dodać jest dużo wyższe. Poszukaj mniejszego. Wybacz, że zwracam na to uwagę, ale należę do tych, którzy mają bardzo słabe łącze, więc koszmarnie przeszkadza mi zbyt długo ładująca się grafika. ;]
Pozdrawiam.
edit:
wysokość obrazka nie może przekraczać 150 pikseli, a widzę, że zdjęcie, które chciałaś dodać jest dużo wyższe. Poszukaj mniejszego. Wybacz, że zwracam na to uwagę, ale należę do tych, którzy mają bardzo słabe łącze, więc koszmarnie przeszkadza mi zbyt długo ładująca się grafika. ;]
Pozdrawiam.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ