Problemy z wiadomością prywatną - Proszę o zainteresowanie

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
mayor

Problemy z wiadomością prywatną - Proszę o zainteresowanie

Post autor: mayor »

Wiem że już temat był kiedys podnoszony ale jak widze niewiele sie zmienilo wiec pisze. Otoz mam pytanie do administratorów tego forum dlaczego po wyslaniu przezemnie wiadomosci prywanej do innego użytkownika nie jest ona wysyłana od razu tylko gnije w dziale do wysłania nierzadko przez kilka dni co nie bede ukrywał bardzo komplikuje Mi sprawe. Wiec prosze zeby w koncu ktoś sie tym zainteresował łaskawie dziękuje za uwagę!!!
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

To, że "gnije" w dziale "do wysłania" jest winą odbiorcy wiadomości. Gdy wysyłasz wiadomość do kogoś, jest ona w dziale "do wysłania", a jak zostanie odebrana, pojawia się w dziale "wysłane". Na wszystkich forach, na których jestem, tak to właśnie działa - wiesz, czy ktoś otworzył wiadomość, czy nie. A że nie odpisuje, no cóż... Administrator czy moderatorzy nie przymuszą przecież kogoś, by wszedł na forum i wiadomość odczytał ;)
Obrazek
Maverick

Post autor: Maverick »

Mmm kulturka... Aż chce się konwersować.
ODPOWIEDZ