Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Mam takie pytanko dotyczące In the Closet - czy w piosence i w klipie spiewają dwie inne kobiety z Michaelem? (bo tak mi sie zdaje ) I jeśli mozecie to powiedzcie kto spiewa i tu i tu - ok?
Czy w klipie nie spiewa przepiękna Naomi? (uwielbiam ją - jest piękna - mam całą tablice i pół drugiej w jej fotach ) heheeh
Z góry dzięki za odpowiedz
//admin: a prosiłem abu zmniejszyć obrazek w stopce...
Tą "Mystery Girl" jest przyjaciółka Michaela ,księżniczka Monaco Stephanie. Na początku były plany żeby "In the closet" był duetem z Madonną ale nic z tego nie wyszło....
Last edited by Willy on Tue, 29 Mar 2005, 1:06, edited 1 time in total.
Who is the "Mystery Girl" who sings on "In the Closet"?
Sunday, 30 May 2004
Princess Stephanie of Monaco, according to Black & White and MTV Australia. Michael confirmed this while speaking with fans in Gstaad in 1993.
In an interview on British TV, Madonna revealed that she was the original choice to be the Mystery Girl. When Michael asked her to do a duet, she agreed, and he played a preliminary version of the song for her. She asked him if he knew what the title meant, and he said he did. Not realizing the joke, she found this very unexpected and intriguing of Michael and went home and wrote more lyrics in the spirit of the title. He didn't like the new lyrics, so they ended up not doing the song together. Princess Stephanie took over. However, some minor bits of Madonna remain, as a club member with a sampler has heard a background voice in the song saying, "Can you guess who this is? Madonna, Madonna."
CZyli w piosence słychać głos księżniczki Monako - Stephanie według magazynu "Black&White" i australijskiego MTV. MJ także sam potwierdził to podczas rozmowy z fanami w Gstaad w 1993r.
Madonna w wywiadzie dla brytyjskiej TV wyjawiła, ze to ona miała być tą orginalną Mistery Girl. Kiedy zaproponował jej wspólny duet, zgodziła się i wtedy MJ zagrał jej wstępną wersje piosenki. Zapytała go czy wiedział co znaczył tytuł, a on odpowiedział, ze wie. Nie zdając sobie sprawy z żartu, wydawało się jej to bardzo intrygujące i nieoczekiwane ze strony MJ, wróciła do domu i napisała więcej słow, zainspirowana tytułem. Nie podobały mu się słowa, dlatego skończyło się na tym, że nie nagrali piosenki. Partie te przejeła Księżniczka Stefania.