Dziwne forum ?

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Bartek13

Dziwne forum ?

Post autor: Bartek13 »

Mam takie wrażenie że na tym forum nie można przedstawić nic złego na temat MJ. Wszystkie tematy o takiej treści są zaraz zamykane. Nie wiem czemu tak to jest. Ale nikt nie jest doskonały i pokazując błedy MJ to chyba nic złego. Przecież to forum na jego temat. Czy złe czy dobre informacje powinny być szanowane. ;-)
Awatar użytkownika
Pank

Re: Dziwne forum ?

Post autor: Pank »

Przykład?

Bo na razie to ono dziwne jest dlatego, że użytkownicy zakładają tematy w nieodpowiednich działach, a biedni moderatorzy muszą je przenosić. Jest jeszcze dziwne, bo niektórzy zamiast przekazywać nam wiele ciekawych informacji, przekazują nam rzeczy nadające się raczej do całkiem nowego "Kosza". Bo niektórzy użytkownicy bezczelnie proszą o rzeczy wydane legalnie i bardzo łatwo dostępne. Bo niektórzy nie potrafią uszanować zasad naszego wspaniałego języka. Tak, tak, mogę mówić do ściany. ;]
thewiz

Post autor: thewiz »

Drogi Bartku -konstruktywna krytyka a rozwodzenie sie nad wypocinami brukowcow tudziez innych onetow to dwie roznobiegunowe sprawy. Juz dawno ustalilismy zasade,ze jezeli zrodlo jest brukowe,to nie ma sensu dyskutowac tresci przez to zrodlo podawanej.Zasada zostala przyjeta jako ze mielismy juz dosc idiotycznych rozmow na tematy takie ,ze pozal sie Boze.Tymczasem jezeli przejrzysz forum dokladnie to dokopiesz sie do wielu krytycznych ocen Michaela. Rzeczywiscie niektorzy widza Michaela przez pryzmat rozowych szkiel i to przebija przez wypowiedzi tych userow,ale tyle co "najwiekszych fanow" (nie chce uzyc slowa fanatykow) mamy tutaj osob ze zdroworozsadkowym podejsciem do wielu spraw.
eljiah

Post autor: eljiah »

thewiz pisze:Drogi Bartku... Juz dawno ustalilismy zasade,ze jezeli zrodlo jest brukowe,to nie ma sensu dyskutowac tresci przez to zrodlo podawanej.
A to niby dla czego? Patrzac z takiej perspektywy wszystkie zrodla sa brukowe, bo zazwyczaj onet, wp, interia czerpia z tych wielkich jak msn, bbc, cnn, czy fox. Czy zatem mjjsurce jest jedynym zrodlem na ktorego temat mamy prawo dyskutowac?

PAPA, szczesliwego nmowego roku
Every day creates your HIStory...
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

eljiah pisze:A to niby dla czego? Patrzac z takiej perspektywy wszystkie zrodla sa brukowe, bo zazwyczaj onet, wp, interia czerpia z tych wielkich jak msn, bbc, cnn, czy fox.
Nie wydaje mi się. Zazwyczaj swoje rewelacje biorą z "Faktu" lub piszą "Jak podaje dziennik 'The Sun'".
A nawet jeśli czerpią informacje z CNN, BBC itp., to wiadomo, że będą wszystko przekręcać i dodawać kilka zmyślonych teorii.
whoisit1

Post autor: whoisit1 »

[ciach----> M.Dż.*: whoisit1, temat prowadzony jest na spokojnie- nie ma powodu, aby tu kogokolwiek atakować]
ODPOWIEDZ