Wrażenia po wprowadzeniu nowego działu ;]

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
eljiah

Wrażenia po wprowadzeniu nowego działu ;]

Post by eljiah »

Co za idiotyczna rzecz ten KOSZ. Ale sobie humor poprawielm, istna komedia.. :-) [ciach----> M.Dż.*: Pozwolę sobie wywalić te 376 identycznych ikonek]
PROSZE TEMAT ZAMKNĄĆ BO NICZEGO WARTOŚCIOWEGO DO KOSZA NIA WNOSI!!

BUAHAHAHA :-) [ciach----> M.Dż.*: j.w.]

i zabawny obrazek na koniec
[ciach----> M.Dż.*: eljiah, nie przeginaj z arogancją, bardzo Cię proszę.]
Every day creates your HIStory...
Pank

Re: BUAHAHAHAHA do kwadratu!!

Post by Pank »

eljiah wrote:Co za idiotyczna rzecz ten KOSZ. Ale sobie humor poprawielm, istna komedia.
Sam wymyśliłem jego ideę. Czuję się dumny. Przeglądać największe potworki tego forum (a właściwie nie tylko...). Właściwie komedia. ;]
elijah wrote:PROSZE TEMAT ZAMKNĄĆ BO NICZEGO WARTOŚCIOWEGO DO KOSZA NIA WNOSI!
Bez przesady.
thewiz

Post by thewiz »

Zrzucony z piedestalu Krol dawnego forum kreci noskiem i pokazuje fochy. No nie wiem ,ale to forum dostarcza mi codziennie nowych powodow do smiechu.
:smiech:
whoisit1

Post by whoisit1 »

MI się podoba .Np kosz jest super mogą być tyam usunięte nic nieznaczące posty np.BARTKA13 ;-) .LUB moje ,choć już moich w koszu są 3 posty.Nie jest to zbyd duża liczba usuniętych postów napisanych przezemnie,choć będe sie strał ,aby pisac rzeczy istotne...
dariodavis

Re: Wrażenia po wprowadzeniu nowego działu ;]

Post by dariodavis »

eljiah wrote:Co za idiotyczna rzecz ten KOSZ. Ale sobie humor poprawielm, istna komedia.. :-) [ciach----> M.Dż.*: Pozwolę sobie wywalić te 376 identycznych ikonek]
PROSZE TEMAT ZAMKNĄĆ BO NICZEGO WARTOŚCIOWEGO DO KOSZA NIA WNOSI!!

BUAHAHAHA :-) [ciach----> M.Dż.*: j.w.]

i zabawny obrazek na koniec
[ciach----> M.Dż.*: eljiah, nie przeginaj z arogancją, bardzo Cię proszę.]
Paranoja.. Jak i wiele rzeczy na tym forum...
Majkel
Site Admin

Re: Wrażenia po wprowadzeniu nowego działu ;]

Post by Majkel »

dariodavis wrote:Paranoja.. Jak i wiele rzeczy na tym forum...
Kosz (dział owy) jest na właściwie wszystkich szanujących się i swój poziom forach dyskusyjnych. Prosze zajrzeć na jakiekolwiek większe fora, gdzie ktoś o nie wogóle dba (prosze nie patrzeć na Onet itp.).

Istnieje już niejedno forum (również Twoje), każdy może wybrać takie jakie mu odpowiada, takie gdzie będą odpowiednie dla niego klimaty i poziom.
...
MJowitek

Post by MJowitek »

A ja mam pytanie... Dlaczego wszystko co w koszu jest od razu zamknięte?
Wszak często głupie tematy przeradzają się w ciekawe dyskusje, a mądre w głupie...
Niektóre wątki, jak zauważyła gdzieś thewiz, są od razu tam przenoszone i zamykane, zanim się ktoś zdąży nawet wypowiedzieć.
Mi się to zdecydowanie nie podoba. Dla mnie to śmieszne.
Kosz może sobie być, przenoszenie do kosza też niech sobie jest. Ale bez przesady...
Majkel podobno jest forumowym tyranem...

A mam takie dziwne wrażenie, że czasy tyranii dopiero nadchodzą.

Pisz posta i się módl, żeby ktoś /jeden, pojedynczy osobnik, podejrzewam, że Pank, bo to jego pomysł/ nie wyrzucił go kliknięciem do kosza, bo jemu subiektywnie się nie podoba.

Rafał z czerwonymi komunikacikami admina, z ostrzeżeniami i wytycznymi jest dla mnie ok. Nawet to lubię.
Ale to co się dzieje przestaje mi się podobać... :-/

Kto to w tym koszu tak szaleje? Zgadłam, że Pank?
A jesli to jednak Majkel, to proszę Cie chłopie, wróć do dawnej postaci.

:surrender:
Post Reply