Pomysł

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Moonwalker27

Pomysł

Post autor: Moonwalker27 »

Ostatnio natknąłem się na tę -> stronkę <-, bardzo dobrą zresztą. Co myślicie o tym, żeby zrobić coś takiego o Michaelu (oczywiście za zgodą autorów na wykorzystanie pomysłu)?
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

nie jestem fanka Queenu, ale cos takiego o Michaelu mysle ze byloby fajnym pomyslem, fajnie byloby cos takiego o MJ przeczytac.
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Mieliśmy już stronę taką, stąd wzieło sie nasze forum: mjpolishteam.pl. Ale nie wiem czemu zniknęła.
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonwalker27

No to tym bardziej należałoby to odbudować. Mogłoby zachęcić wielu początkujących fanów. ;-)
Take a look at yourself
And then make a change!
Awatar użytkownika
marcinokor

Post autor: marcinokor »

Moonwalker27 pisze:No to tym bardziej należałoby to odbudować. Mogłoby zachęcić wielu początkujących fanów.
Racja ja sam trafiłem tutaj dzięki tej stronce.
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonwalker27

Zanim się spytam, kto się na to pisze, próbuję ogarnąć działanie serwisu one.pl i nie za bardzo mi to wychodzi. :-/ Wie ktoś co dokładnie należy wpisać w tamtych rekordach? Bo ja się gubię, strasznie zawiłe to wszystko. (Zamierzam korzystać z Total Commandera do FTP, jeśli to w czymś pomoże).

EDIT: Jakby co to wbijać na PW.
Take a look at yourself
And then make a change!
ODPOWIEDZ