<przykład na temat bez interwencji moderatorów>

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

whoisit1

<przykład na temat bez interwencji moderatorów>

Post by whoisit1 »

Oryginalny tytuł tematu 'Kościoły na cześć Michaela" <dop. moderator>

Mam do WAS pytanie,co sądzicie na temat postawania kościołów Michaela,chodzi mi o to ,czy byliśćie by za ,aby powstały kosćioły gdzie fani i inni modlili się do mj,śpiewali jakięs pieśni o nim.Np gdyby jakiś fan ,jakięś wydawnictwo wydało tomik modlitw do mj ,czy kupilibyście go?
Przypomnę ,że dziadek i babcia Michaela wierzyli ,ze mj jest Arxhaniołem Michałem i się do niego modlili ,aż do samej śmierci.
wiem ,że temat troszkę kontrowersyjny ,ale nie krzyczcie na mnie :wariat: ,poprostu chce troche rozruszać te forum,aby było o czym pisać
Willy

Re: Kościoły na cześć Michaela

Post by Willy »

Image
mrpiter

Post by mrpiter »

Płakać się chce. Po prostu chce się płakać... Poziom na tym forum leci tak drastycznie w dół, że czasami już człowiek nie wie co ma z sobą robić bo innego lepszego polskiego forum o MJu nie ma... Sorry ale to już jest po prostu chore... Może zamiast próbować rozruszać forum postaraj się rozruszać swój mózg :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender:

Mój komentarz brzmi: JAAAAA PIERDOOOOLLEEEEE (i prosze moderatorów żeby tego nie usuwali bo innych słów już się nie da użyć)

Serdecznie zapraszam autora tego postu na stronę: http://members.lycos.co.uk/rbozykows/ Myślę, że znajdziesz tam wiele przydatnych informacji dla Ciebie.
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
SUNrise

Re: kościoły na cześć Michaela

Post by SUNrise »

whoisit1 wrote:Mam do WAS pytanie,co sądzicie na temat postawania kościołów Michaela,chodzi mi o to ,czy byliśćie by za ,aby powstały kosćioły gdzie fani i inni modlili się do mj,śpiewali jakięs pieśni o nim.Np gdyby jakiś fan ,jakięś wydawnictwo wydało tomik modlitw do mj ,czy kupilibyście go?
Wyścig z czasem...czy zdążę jeszcze napisać posta, zanim temat zostanie zamknięty :nerwy:
Pewnie Was nie zaskoczę - jestem przeciwko wszystkiemu co powyżej. Wiesz znałam kiedyś dwie fanki MJ'a ze Słowenii, takie stare czasy jeszcze pisania ręcznie listów z fanami gdy nie było internetu. I te dziewczyny uważały własnie Michaela za Boga, opisywały mi, że się do niego modlą..., nie za niego, ale do niego. Nie mam pojęcia jak jest z nimi dziś, bo już od lat nie utrzymujemy kontaktu. Chciałam tylko napisać, że tacy ludzie, tacy fani niestety istnieją. Ciekawe czy Michael zdaje sobie z tego sprawę, że ma takich "fanów", "fanatyków", nie wiem jak to nazwać. No ja bym była lekko przerażona na jego miejscu.

To tyle, bo mój wyścig z czasem trwa..., a chcę sobie wysłać tego posta :wariat:
ImageImage
whoisit1

Post by whoisit1 »

mrpiter wrote:Płakać się chce. Po prostu chce się płakać... Poziom na tym forum leci tak drastycznie w dół, że czasami już człowiek nie wie co ma z sobą robić bo innego lepszego polskiego forum o MJu nie ma... Sorry ale to już jest po prostu chore... Może zamiast próbować rozruszać forum postaraj się rozruszać swój mózg :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: :surrender:

Mój komentarz brzmi: JAAAAA PIERDOOOOLLEEEEE (i prosze moderatorów żeby tego nie usuwali bo innych słów już się nie da użyć)

Serdecznie zapraszam autora tego postu na stronę: http://members.lycos.co.uk/rbozykows/ Myślę, że znajdziesz tam wiele przydatnych informacji dla Ciebie.
Prostak I tyle,wyrażaj się na tym forum klnąć to ty sobie możesz na onecie a nie tu!!!!!!!!!!!!!!
billie_jean

Post by billie_jean »

Image

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
mrpiter

Post by mrpiter »

whoisit1 wrote: Prostak I tyle,wyrażaj się na tym forum klnąć to ty sobie możesz na onecie a nie tu!!!!!!!!!!!!!!
Prostak to Ty jesteś..... Jeśli miałbyś w sobie za grosz uczuć religijnych to nie pisałbyś takich bzdur człwieku. Bo ja poczułem się tym postem obrażony mimo iż nie jestem specjalnie religijny. Czy Ty porównujesz Jacksona do BOGA, że mamy się do niego modlić? Zastanów się nad soba bo jak piszesz takie rzeczy to nie oczekuj że nie zostaniesz zjechany po całości. I jak miałem zamiar zabluźnić to to zrobiłem bo to już przechodzi ludzkie pojęcie!!! Wysyłasz mnie na onet?? Ja Cię wysyłam do lekarza...

DRODZY MODERATORZY NIE ZAMYKAJCIE TEGO TEMATU. DAJCIE SIĘ LUDZIOM WYPOWIEDZIEĆ. Może to tylko mi się wydaje, że takie praktyki są po prostu nienormalne, chore i pozbawione jakiejkolwiek etyki...

PS: Sorry za caps
MJowitek

Post by MJowitek »

Ja chciałam tylko powiedzieć, że whoisit wale nie napisał, że ktoś ma się modlić do MJa, tylko się zapytał, czy byłby ktoś taki.
Ja ze swojej strony odpowiadam, że nie.
Myślę, że wszyscy tu zgromadzeni odpowiedzieliby nie... ale nigdy nic nie wiadomo w sumie...
A co do obniżania poziomu, to dochodzi do niego nie tyle z powodu głupich postów, co z powodu wszelakich kłótni.
Który z was jest mądrzejszy, ten pierwszy przestanie.

Echhhhhhhhhhhhhhh
whoisit1

Post by whoisit1 »

MJowitek wrote:Ja chciałam tylko powiedzieć, że whoisit wale nie napisał, że ktoś ma się modlić do MJa, tylko się zapytał, czy byłby ktoś taki.
Ja ze swojej strony odpowiadam, że nie.
Myślę, że wszyscy tu zgromadzeni odpowiedzieliby nie... ale nigdy nic nie wiadomo w sumie...
A co do obniżania poziomu, to dochodzi do niego nie tyle z powodu głupich postów, co z powodu wszelakich kłótni.
Który z was jest mądrzejszy, ten pierwszy przestanie.

Echhhhhhhhhhhhhhh
NO WŁASNIE.DZIEKUJĘ CI Jowitku KOCHANA ;-) napisałem tylkko noweego posta ,a ten ham mi już bedzie ubliżał.jestem wierzacy ,ale tu nie obraziłem niczich uczuć religijnych,tylko sie zapytalem,a jak ci sie temat niepodoba to spadaj i nie pisz ćwoku,no własnie tylko tobie to przeszkadza,inni są madrzejsi od ciebie
Last edited by whoisit1 on Thu, 05 Jan 2006, 23:37, edited 1 time in total.
mrpiter

Post by mrpiter »

whoisit1 wrote: NO WŁASNIE.DZIEKUJĘ CI jowitku KOCHANA ;-) napisałem tylkko noweego posta ,a ten ham mi już bedzie ubliżał.jestem wierzacy ,ale tu nie obraziłem niczich uczuć religijnych,tylko sie zapytalem,a jak ci sie temat niepodoba to spadaj i nie pisz ćwoku
A skąd Ty możesz wiedzieć czy obraziłeś czy nie? Przecież to nie zależy od Ciebie. Bo jak Ci mówie, że ja się tak poczułem to wiem co mówię. Sama taka idea doprowadza mnie do szału bo to jest dopiero chamstwo. Skąd Wy ludzie bierzecie takie "dziwne" tematy do dyskusji? Ja wiem, że MJ ostatnio nas nie rozpieszcza, ale jeśli nie ma o czym pisać to po prostu nie piszmy, zamiast dawać takie tematy. Jeśli Cię obraziłem to przepraszam. CHamem nie jestem. Niekiedy tylko niektóre rzeczy wyprowadzają mnie z równowagi. Gorzej zachowałeś się Ty nazywając mne ćwokiem i prostakiem. Dla Twojej informacji taką osobą nie jestem...

Pozdrawiam :-/
whoisit1

Post by whoisit1 »

mrpiter wrote:
whoisit1 wrote: NO WŁASNIE.DZIEKUJĘ CI jowitku KOCHANA ;-) napisałem tylkko noweego posta ,a ten ham mi już bedzie ubliżał.jestem wierzacy ,ale tu nie obraziłem niczich uczuć religijnych,tylko sie zapytalem,a jak ci sie temat niepodoba to spadaj i nie pisz ćwoku
A skąd Ty możesz wiedzieć czy obraziłeś czy nie? Przecież to nie zależy od Ciebie. Bo jak Ci mówie, że ja się tak poczułem to wiem co mówię. Sama taka idea doprowadza mnie do szału bo to jest dopiero chamstwo. Skąd Wy ludzie bierzecie takie "dziwne" tematy do dyskusji? Ja wiem, że MJ ostatnio nas nie rozpieszcza, ale jeśli nie ma o czym pisać to po prostu nie piszmy, zamiast dawać takie tematy. Jeśli Cię obraziłem to przepraszam. CHamem nie jestem. Niekiedy tylko niektóre rzeczy wyprowadzają mnie z równowagi. Gorzej zachowałeś się Ty nazywając mne ćwokiem i prostakiem. Dla Twojej informacji taką osobą nie jestem...

Pozdrawiam :-/
HAM pisze się przez samo h a nie ,jak ty napisałeś przez ch. glupija
mrpiter

Post by mrpiter »

whoisit1 wrote: HAM pisze się przez samo h a nie ,jak ty napisałeś przez ch. glupija
No to się teraz troszkę ośmieszyłeś, ale trudno. Każdemu się zdarza. Zmień tylko w swoim poście imię Jowity tak, aby zaczynało się z dużej litery, bo to tak trochę nieładnie wygląda. I przestań się czepiać głupot tylko przemyśl czy ten temat czasem nie jest idiotyczny... Ja już swoje powiedziałem i nie zamierzam z Tobą nawet dyskutować bo widzę, że podobnie jak Mike nie potrafisz dostrzec głupoty swej wypowiedzi... Nie ważne. Jeśli w którymkolwiek poście Cię obraziłem to raz jeszcze sorry.

3manko
whoisit1

Post by whoisit1 »

No ja też sorry ,niekłóćmy sie już,pozatym napisałem temat 2 godz temu ,a juz jest 10 komentarzy ,wiec troszke rozruszałem tych fanów ,a to dopiro pocatek ,bo mam jeszcze 3 inne tematy w zanadrzu :diabel2:
SUNrise

Post by SUNrise »

Ponieważ idę już spać, zajrzałam do sennika, na wszelki wypadek gdyby mi się śnił jakiś cham i tak:

cham
śnić o nim -uważaj na złodzieji
być nim - będzie brakowało ci czasu
rozmawiać z nim - dostaniesz zaproszenie do kina
kłócić się z nim - masz liczne grono przyjaciół

- - - - -
miłej nocy :-)
ImageImage
kaem

Post by kaem »

Nie piszcie na forum postów tylko po to, by forum rozruszać. Na Boga! To nie jest karuzela.
Post Reply