Jest to miejsce historyczne, pełne wspomnień i emocji związanych z Michaelem. Michael w Westlake nagrał swoje 3 kultowe albumy "Of the Wall" "Thriller" i " Bad". Pod tym linkiem zamieszczona jest bardzo fajna relacja i zdjęcia z wycieczki jednego z fanów. Jeśli ktoś może..to proszę o fachowe tłumaczenie.Z tego co przeczytałam WARTO zobaczyć, poczuć, dotknąć i przeżyć.
http://www.mjjcommunity.com/forum/threa ... e-17/page2
cyt:Poza tym - od drzwi i w całym studiu - ściany pokryte są w jego wspomnieniami. Jego zdjęcia, jego rysunki, jego odręczne teksty. Gdziekolwiek spojrzysz, widzisz Michael Michael Michael ...
3-godzinne zwiedzanie studia w LA kosztuje 99 dolarów.

cyt2:" Akustyka w tej sali jest spektakularna!! Pierwszą rzeczą, jaką zrobili, kiedy weszliśmy do pokoju wystrzelono "Thrillerem" na ful.
Ponieważ pokój jest tak mały i dźwiękoszczelny, czujesz muzykę tak, jakby grała w tobie. Właśnie tam, w tym momencie zrozumiałem, dlaczego Michael uwielbiał słuchać swojej muzyki bardzo głośno i jak dobry mix pomagał mu tworzyć taniec w studiu. Będąc niezbyt umuzykalnioną osobą, nie mogłem tam zostać na dłużej. Dla Michaela, który tańczył do dźwięków pralki, był to jedyny naturalny i szczery sposób reagowania na muzykę, to było rzeczywiście dobre.Czułem jak On słyszał swoją własną muzykę. To nie ma nic wspólnego z tym, jak to brzmi w słuchawkach iPoda. Kiedy "Human Nature" zaczął grać, przeniosłem się do innego świata. A potem Ben włączył ścieżkę a capella z " Black or white", a ja zapomniałem oddychać."
>>zu:
EDIT:
komentarze