Witam serdecznie! :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
redrose

Witam serdecznie! :)

Post autor: redrose »

Witaj wszystkich serdecznie! :)
Jeszcze nigdy nie byłam na tym forum, ale postanowiłam się zajerestrować zwłaszcza, że jest poświęcone mojemu ukochanemu, genialnemu wokaliście Michaelu Jacksonie. Mam 19 lat. Jestem tutaj nowa, ale mam nadzieję, że będzie dobrze mi na tym forum i poznam tutaj nowych ludzi, którzy tak jak ja uwielbiają MJ.
Pozdrawiam ciepło,
Red Rose.
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Post autor: AdamSzczecin »

Witamy,witamy na forum życzymy miłej zabawy :D
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: aalicjaa »

czesc
Dirty-M

Post autor: Dirty-M »

Cześć ludzie :)
Nazywam się Monika i mam 15 lat. Michael jest dla mnie bardzo ważną postacią w życiu, wzorem do naśladowania. To trochę nietypowe, bo dziewczyny w moim wieku słuchają.... "trochę" innej muzyki. Nie chcę tutaj nikogo obrażać ale Biber nie jest w stanie napisać chociaż jednej piosenki, która odniosłaby chociażby w małym stopniu taki sukces, jak piosenki Michaela. No więc...
Uwielbiam czytać książki, o Michaelu też. Bardzo spodobała mi się "Mój Przyjaciel Michael" napisana przez Franka Cascio. Uwielbiam wszystkie piosenki Michaela bez wyjątku, no i mam nadzieję, że spędzę na tym forum miłe chwile :)
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Hej Dirty-M oraz redrose,
Super, że waszym idolem jest Michael. Miło Was poznać, pozdrawiam!
ODPOWIEDZ