Witajcie fani ;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Nelii.

Witajcie fani ;)

Post autor: Nelii. »

Hej. Próbowałam się wbić na tą stronkę już od dłuższego czasu , ale za każdym razem miałam jakieś problemy. Widzę, ze jest was na prawde dużo, ale to dobrze ;) Tak więc mam na imię Natalia, mam 16 lat. Mieszkam w województwie zachodniopomorskim. Michaelem zainteresowałam się niestety po jego śmierci. Mike jest jeden ;) Mam pytanie jeszcze : czy korzystacie z tego czata ? i kontaktujecie się poza tą stronką ? Dzieki wielkie ;)
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Hejka!
Miło Cię poznać, heh - Jeżeli chodzi o czat, to nie korzystamy z niego. A co do spotkań? To zależy, może u Ciebie w mieście jest dużo fanów, u mnie można ich policzyć na palcach jednej ręki, heh. :)
Nelii.

Post autor: Nelii. »

Olekx. U mnie tak samo, mieszkam na osiedlu i malutko nas jest.
Chodzi mi jeszcze o to czy wy na tym blogu kontaktujecie się codziennie , macie ze sobą kontakt, numery telefonu itp.
Byłam kiedyś na takim blogu fanów Michaela, ale się rozpadł już dawno.
Awatar użytkownika
majkel1994

Post autor: majkel1994 »

Witaj.
Ja się kontaktuje z fanami z tego forum, u mnie w mięscie prócz dwóch osób nie znam żadnego, ale posiadam numery telefonów do innych fanów i kontaktujemy się dość często.
Fajnie że się zdecydowałaś, dobrze że jest nas coraz więcej.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek