W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej jak juz pewnie widzicie jestem nowa. Nie wiem co o sobie napisać. Jak chcecie możecie pytać. Aha, jeszcze jedno, jeśli chodzi o wiek, wiem że może jestem trochę za młoda żeby angażować się tak w Twórczość Michaela, ale uważam że to nie ma znaczenia. Pozdrawiam !
Witam na forum Monikaa nie jesteś za młoda, czy jest jakaś granica wiekowa co do bycia fanem? Nie sądzę
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Monikaa Nie przejmuj się, ludzie lubią dogryzać, wywyższać się, że są lepsi bo kogoś dłużej słuchają i odrazu czynią się super fanami a nie o to w tym chodzi. Przechodziłem podobne sytuacje ;) Bądź twarda
To Escape The World
(Blood On My Side)
Heart-break-er pisze:Monikaa Nie przejmuj się, ludzie lubią dogryzać, wywyższać się, że są lepsi bo kogoś dłużej słuchają i odrazu czynią się super fanami a nie o to w tym chodzi. Przechodziłem podobne sytuacje ;) Bądź twarda
To Escape The World
(Blood On My Side)