Wakacje z Michaelem

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

van der

Wakacje z Michaelem

Post autor: van der »

Tutaj będziemy zamieszczać opisy odnośnie tego co ciekawego spotkało nas w wakacje związanego z Michaelem. Mile widziane jakieś filmiki czy zdjęcia.

Ostatnio wróciłem z urlopu na Dżerbie, z hotelu "Sentido Djerba beach", było tam "Michael Jackosn show", były tam m.in. takie piosenki jak Thriller, Billie Jean, Beat it, czy Heal the world. Całe show było naprawdę godne uwagi, a gościu występujący w postaci Michaela po prostu świetny, niestety nie nagrałem żadnej piosenki. Lecz kilka dni później był "Play back show" i znowu w jednej piosence Michael Billie Jean, które tym razem nagrałem: http://www.youtube.com/watch?v=_dwd0hgssKM

Proszę nie pisz jednego krótkiego posta pod drugim, tylko razem. Dzięki. MJowitek.
Awatar użytkownika
inna08

Post autor: inna08 »

Ale super!! Chętnie bym zobaczyła coś takiego! :)
Ja miałam miłą niespodziankę w Zakopanym, gdzie trójka trębaczy grała na ulicy Heal The World :)
soulsation

Post autor: soulsation »

Pokaz fontanny multimedialnej we Wrocławiu .
Puścili Smooth Criminal,podczas pokazu .
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706

I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

W klubie Senso w Szczecinie puscili trzy piosenki. SC, Beat It i Black or White. Ale sie ubawilam. :)
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
inna08

Post autor: inna08 »

Łeba kocha Michaela!! Gdziekolwiek byłam, towarzyszyły mi piosenki Michaela, Queen i Georga Michaela. W jednej knajpce, gdzie akurat jadłam obiad, puścili całą płytę z największymi hitami, a jak przechodziłam portem, w dwóch miejscach jednocześnie - po jednej stronie leciało The girl is mine, a po po drugiej stronie Beat it <3
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Nie wiem czy to się wiąże z wakacjami ale...oglądałam ostatnio dwa reportaże ( a teraz jest lipiec, więc wakacje)
Jeden był o drugim życiu ubrań.Podczas wywiadu z panem z lumpeksu moją uwagę przykuła koszulka na wieszaku z wizerunkiem Michaela z BAD.
Drugi program był o randkach.Jeden Pan się bardzo reklamował w swoim mieszkaniu, a za jego plecami wisiał niesamowity,namalowany oryginalną techniką ogromnych rozmiarów portret Michaela.Choć Pan miał 68 lat i jest dentystą z zawodu, zaś hobbystycznie malarzem jestem zdesperowana umówić się z nim na randkę, żeby zdobyć ten obraz :smiech:
Podczas pobytu w Polsce, kiedy moja przyjaciółka o mnie tylko pomyślała, w radiu śpiewał Michael.
Ponadto Michael załatwia mi zawsze wolne miejsce na jakimkolwiek parkingu, a w dużym mieście to nie jest łatwa sprawa, nawet podczas wakacji.Poważnie!
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
lost children

Post autor: lost children »

Zimno się robi a ja wracam do zdjęć z wakacji i postanowiłam się podzielić swoim czasem spędzonym z Michaelem podczas pięknych letnich dni. Całe wakacje spędzałam z Michaelem, ubierałam marynarki w stylu Michaela, w pracy w radio zawsze słyszałam jego piosenki, do kluczy do biura mam dopięty breloczek z Michaelem, po południu często słuchałam mjtunes, a będąc z moimi dziećmi na placu zabaw Michael rozbrzmiewał z głośników samochodowych-wszystkie dzieciaki były zachwycone; nawet jak jechałam do naszego "ranczo" na wsi zwanego przeze mnie szumnie NEVERLANDEM to Michael rozbrzmiewał na polach i w sadach, fajnie się przy jego koncertach grało w piłkę, kąpało w basenie, plewiło w ogródku, wzniecało ognisko itd...I za sprawą zapewne Michaela przychodziły do nas zwierzątka: sarenki, bociany, jaszczurki...widać podobał im się głos Michaela
Obrazek
A córka wciąż chciała tańczyć, jak to ona mówi "whosbeta", tak wiec utwór BAD rozbrzmiewał na okrągło:
Obrazek
Jadąc natomiast do Chorwacji w radio często słyszałam Michaela, w nocy jakiś austriacki DJ nawet całkiem całkiem zmiksował kilka jego kawałków. W samej Chorwacji było gorzej, tam króluje Bieber i głównie z nim spotkać można różnego rodzaju pamiątki. Z Michaelem udało mi się kupić zardzewiałą zapalniczkę ( choć nie palę) za około 18 zł ( cena obniżona z 50 kun czyli gdzieś z około 30 zł), a także pokrywę na Iphona ( też po obniżce z 80 kun na 50 kun). Było fajnie i przyjemnie, a teraz znów szarówka się zaczyna, dobrze że wyciekło " Iam a loser"- jest się czym pocieszyć. Pozdrawiam.

O takie właśnie zapalniczki z wizerunkiem Michaela sprzedają w Chorwacji, przeżyły już chyba kilka sezonów letnich:
Obrazek

No ale pamiątka jest, mimo, że zardzewiała nie mogłam się powstrzymać, tym bardziej, że pan sprzedawca dwa razy obniżał cenę, gdy tylko odchodziłam od stoiska.

-----------------------------

Super posty połączono.Proszę nie pisz postów jeden pod drugim tylko edytuj :-) @neta
Obrazek
ODPOWIEDZ