Michael Jackson Apollo Theatre 2002 full audio
- michael mckellar
Michael Jackson Apollo Theatre 2002 full audio
Michael Jackson Apollo Theatre 2002 audio
Dangerous
Black Or White
We Are The World Instrumental Intro
Heal The World
http://www.wolfgangsvault.com/michael-j ... -2002.html
Pełne audio z występu Michaela W Apollo Theatre z 24 kwietnia 2002 roku.
Aby wysłuchać audio należy założyć konto. Rejestracja jest bardzo prosta.
Wydaje mi się, ze Heal The World jest na żywo, ale nie jestem pewien.
Dangerous
Black Or White
We Are The World Instrumental Intro
Heal The World
http://www.wolfgangsvault.com/michael-j ... -2002.html
Pełne audio z występu Michaela W Apollo Theatre z 24 kwietnia 2002 roku.
Aby wysłuchać audio należy założyć konto. Rejestracja jest bardzo prosta.
Wydaje mi się, ze Heal The World jest na żywo, ale nie jestem pewien.
Ostatnio zmieniony pn, 29 lip 2013, 12:08 przez michael mckellar, łącznie zmieniany 1 raz.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- kamiledi15
- michael mckellar
Może nie jest na żywo, ale brzmi zupełnie inaczej niż na History Tour.
Playback czy nie ważne, że w ogóle jest. Może niedługo będzie video z tego występu.
Playback czy nie ważne, że w ogóle jest. Może niedługo będzie video z tego występu.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- kamiledi15
Czy fragment Black or White od 2:14 pochodzi z oficjalnej wersji piosenki? Bo brzmi jakoś inaczej, chyba nie jest to na żywo, ale ciekawie brzmi.
Końcówka Heal the World jest na żywo, ale brzmi nie najlepiej - nawet jak krzyczy te ,,I love you", to ma taką samą chrypę, jak na trasie History. Bardzo bym chciał zobaczyć film z tego i z Man in the Mirror z 2001 roku, jak również z drugiego wykonania z 2002 roku (bo chyba były dwa takie wykonania w 2002 roku).
Końcówka Heal the World jest na żywo, ale brzmi nie najlepiej - nawet jak krzyczy te ,,I love you", to ma taką samą chrypę, jak na trasie History. Bardzo bym chciał zobaczyć film z tego i z Man in the Mirror z 2001 roku, jak również z drugiego wykonania z 2002 roku (bo chyba były dwa takie wykonania w 2002 roku).
Ta wersja Black&White to w zasadzie wersja oficjalna (prócz solówki) z tą różnicą że inaczej zmiksowana.
Na pewno wokal był kompresowany - do tego bez bramki szumów (słychać przebijające się pstryknięcia i klaski Michaela oraz muzyka z słuchawek).
Do tego chórki są przyciszone - co potęguje wrażenie jakby to było na żywo.
Kiedyś udostępniałem czyste acapelle - można porównać ;)
Do tego drobne zmiany w bicie.
Jedyne co tu na żywo to solówka i michaelowe "hoo-hooo" na końcu.
Na pewno wokal był kompresowany - do tego bez bramki szumów (słychać przebijające się pstryknięcia i klaski Michaela oraz muzyka z słuchawek).
Do tego chórki są przyciszone - co potęguje wrażenie jakby to było na żywo.
Kiedyś udostępniałem czyste acapelle - można porównać ;)
Do tego drobne zmiany w bicie.
Jedyne co tu na żywo to solówka i michaelowe "hoo-hooo" na końcu.
- michael mckellar
Każde nowe audio, czy video z występów Michaela jest ważne, bo Michael już nigdy nie wystąpi, nie zagra koncertu. Trudno, że playback, ale zawsze coś nowego.
http://www.youtube.com/watch?v=EIOu-aIK ... e=youtu.be tutaj video Dangerous z tym nowym audio :)