Slave To The Rythm Duet with justin bieber???????
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael mckellar
Slave To The Rythm Duet with justin bieber???????
Michael Jackson ft. Justin Bieber - Slave 2 The Rhythm (prod. by Max Methods)
W sieci ukazała się wersja piosenki Slave To The Rythm w duecie z justinem bieberem. Czy to jest jakiś żart czy niekontrolowany wyciek z nowego albumu z niewydanym materiałem Michaela. mam nadzieję, że to tylko fanmade. Chociaż wokal Michael brzmi trochę inaczej niż na wersji piosenki, która wyciekła jakiś czas temu.
Mam wielką prośbe do osób, które są odpowiedzialne za tego typu duety aby nie niszczyły muzyki Michaela.
http://www.youtube.com/watch?v=_THup5zWjrc
W sieci ukazała się wersja piosenki Slave To The Rythm w duecie z justinem bieberem. Czy to jest jakiś żart czy niekontrolowany wyciek z nowego albumu z niewydanym materiałem Michaela. mam nadzieję, że to tylko fanmade. Chociaż wokal Michael brzmi trochę inaczej niż na wersji piosenki, która wyciekła jakiś czas temu.
Mam wielką prośbe do osób, które są odpowiedzialne za tego typu duety aby nie niszczyły muzyki Michaela.
http://www.youtube.com/watch?v=_THup5zWjrc
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- michael mckellar
To oczywiste że do takiego spotkania nigdy nie doszło. Może bieber nagrał to tak dla siebie a ktoś to wrzucił do sieci. Zobaczymy jak się to rozwinie.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
-
nerwicy dostaje, serio, nigdy się tak nie wkurzyłam...
jakim prawem dzieciaczek próbuje w ogóle "podrabiać" (?) jego piosenki...
Poza tym słychać autotune i to nie mały.
Każda beLIEbers podnieca się tą piosenką, jaka ona nie cudowna. Wkurza, na prawdę...
Na twitterze znalazłam taki oto tweet:
''POWAŻNIE W NIEKTÓRYCH MOMENTACH W SLAVE 2 THE RHYTHM TRUDNO MI ODRÓŻNIĆ GŁOS MJ OD JUSTINA.''
porażka :x
jakim prawem dzieciaczek próbuje w ogóle "podrabiać" (?) jego piosenki...
Poza tym słychać autotune i to nie mały.
Każda beLIEbers podnieca się tą piosenką, jaka ona nie cudowna. Wkurza, na prawdę...
Na twitterze znalazłam taki oto tweet:
''POWAŻNIE W NIEKTÓRYCH MOMENTACH W SLAVE 2 THE RHYTHM TRUDNO MI ODRÓŻNIĆ GŁOS MJ OD JUSTINA.''
porażka :x
http://youtu.be/fsj4XyCl1xg
Spójrzcie na podpis pod filmikiem.... "MJJ Productions.inc". mam nadzieje że to tylko taki głupi żart ze strony autora wrzuty
Spójrzcie na podpis pod filmikiem.... "MJJ Productions.inc". mam nadzieje że to tylko taki głupi żart ze strony autora wrzuty
piosenka jest oficjalna i odpowiada za nia DarkChild . Biber jako jedyny piosenkarz podtrzymuje legende MJ'a wiec nie ma co sie go czepiac. Inni albo go oskarzaja o molestowanie albo siedza cicho. Wedlug mnie swietnie ich razem zmixowali.
Nastepna plyte Bibera ma produkowac wlasnie Quincy Jones i DarkChild oraz paru innych ludzi nie zwiazanych z ekipa MJ'a.
DarkChild takze produkowal plyte " Believe" Bibera a tu co mial na ten temat do powiedzenia
" Blessed to have work with the best of the best in my career! And we're still learning and still going! Link do slow i zdjecia;
http://instagram.com/p/bcPHm-MCYx/
Nastepna plyte Bibera ma produkowac wlasnie Quincy Jones i DarkChild oraz paru innych ludzi nie zwiazanych z ekipa MJ'a.
DarkChild takze produkowal plyte " Believe" Bibera a tu co mial na ten temat do powiedzenia
" Blessed to have work with the best of the best in my career! And we're still learning and still going! Link do slow i zdjecia;
http://instagram.com/p/bcPHm-MCYx/
- SuperFlyB.
Mjfan no nie jedyny.
Ale myślę, że warto zaznaczyc, że na Biebera nie ma co hejtować. Wspiera Michael'a na swój sposób. Fakt, że dostał tę piosenkę jest dla niego pewnie ogromnym wyróżnieniem.
A hejtujmy sobie Darkchilda, Estate (rodzinę), Sony. Za to, że robią wszystko by udowodnic światu to co każdy wie: że MJ jest królem popu.
Ale myślę, że warto zaznaczyc, że na Biebera nie ma co hejtować. Wspiera Michael'a na swój sposób. Fakt, że dostał tę piosenkę jest dla niego pewnie ogromnym wyróżnieniem.
A hejtujmy sobie Darkchilda, Estate (rodzinę), Sony. Za to, że robią wszystko by udowodnic światu to co każdy wie: że MJ jest królem popu.
Ja osobiście nie mam nic do Justina Bibera - Myślę, że większość po prostu go nie lubię ze względu, że jako młody chłopak czegoś się dorobił. Super, a co mi on przeszkadza? Nic. Niech sobie gra, zarabia. Tylko troszkę mi się nie chce wierzyć, choć pewnie Michael Jackson nie odmówiłby(chyba) Justin'owi... ale nie wiem. Ale bez przesady - Michael miał bardzo czysty głos i potrafił nim nieźle przyszaleć. Cieszmy się, że jakoś przypomina światu o MJu. Pozdrawiam!
SLAVE 2 THE RHYTHM do pobrania:
http://speedy.sh/nKS2B/Michael-Jackson- ... Rhythm.mp3
jesli zrobia do tego video i wypuszcza jako singiel, hit murowany.
http://speedy.sh/nKS2B/Michael-Jackson- ... Rhythm.mp3
jesli zrobia do tego video i wypuszcza jako singiel, hit murowany.
- michael mckellar
Bez przesady. Nie można nazwać tego popszitem, bo piosenka jest bardzo dobra. Może i prawda, że dzięki Justinowi piosenkę usłyszy szersza publika. Ale jak już musieli to mogli mu dać niedokończoną piosenkę a nie piosenkę, która skończył Michael. Justin mi nie przeszkadza, niektóre jego piosenki są całkiem fajne. Ale tego jakoś nie mogę przeżyć.
Jak $ony zamierza tak porozdawać piosenki MJ'a to ja dziękuję. Slave to the rythm jest jedna z najlepszych niewydanych piosenek, a oni oddali ją byle komu. Liczyłem na to za ta znajdzie sie na nowym albumie w oryginalnej aranżacja- ta co wyciekła to podobno przerobiona przez kogos? a tu klops.
Moze $ony juz nie wyda albumu z nowym materiałem tylko bedzie robił "duety"?
Dlaczego nie Timberlake? Patrząc na jego teledyski to właśnie on stara sie "podtrzymać legende MJ'a"- zawsze to robił i się nim inspirował
Wgl produkcja od razu dziwnie skojarzyła mi sie z piosenka Pokory i Kazadi
katastrofa
Moze $ony juz nie wyda albumu z nowym materiałem tylko bedzie robił "duety"?
Dlaczego nie Timberlake? Patrząc na jego teledyski to właśnie on stara sie "podtrzymać legende MJ'a"- zawsze to robił i się nim inspirował
Wgl produkcja od razu dziwnie skojarzyła mi sie z piosenka Pokory i Kazadi
katastrofa