Michael Jackson The Show 30 marca 2014 Bydgoszcz
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael mckellar
Michael Jackson The Show 30 marca 2014 Bydgoszcz
"Michael Jackson" The Show
Obsada jednego z największych na świecie Michael Jackson tribute artystów.
Posiada niesamowitą muzykę na żywo, chórki, wspaniałych tancerzy, spektakularna inscenizacja, oświetlenie i stan projekcji wideo art.
Tworzenie tych słynnych kultowych procedur są jednymi z najbardziej utalentowanych i doświadczonych tancerzy i wykonawców, którzy występowali na całym świecie.
Nie możesz przegapić tego show!
Ceny biletów od 130 do 190 zł.
https://www.facebook.com/events/5294640 ... 2/?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=x79NeZXnwgo
http://www.youtube.com/watch?v=k2IvCYicARo
http://www.youtube.com/watch?v=M4bwd-KUrh0
Dla mnie bardzo dużym minusem tego show jest obecność piosenki Monster. Dlatego zastanawiam się czy warto to obejrzeć.
Obsada jednego z największych na świecie Michael Jackson tribute artystów.
Posiada niesamowitą muzykę na żywo, chórki, wspaniałych tancerzy, spektakularna inscenizacja, oświetlenie i stan projekcji wideo art.
Tworzenie tych słynnych kultowych procedur są jednymi z najbardziej utalentowanych i doświadczonych tancerzy i wykonawców, którzy występowali na całym świecie.
Nie możesz przegapić tego show!
Ceny biletów od 130 do 190 zł.
https://www.facebook.com/events/5294640 ... 2/?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=x79NeZXnwgo
http://www.youtube.com/watch?v=k2IvCYicARo
http://www.youtube.com/watch?v=M4bwd-KUrh0
Dla mnie bardzo dużym minusem tego show jest obecność piosenki Monster. Dlatego zastanawiam się czy warto to obejrzeć.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
- lost children
Z tego co widzę to show będzie też grane w Poznaniu i Gdyni. Do tej pory nic nie słyszałam o tych występach, ale filmiki, które załączył michael mckellar powyżej nie zachwyciły mnie, głos tego Pana pozostawia wiele do życzenia. Z drugiej strony fajnie oderwać się od rzeczywistości i chociaż na 2 godziny przenieść się w świat piosenek Michaela, poczuć namiastkę tego, co moglibyśmy doświadczać gdyby Michael żył; żyć jakimiś emocjami, wyczekiwać czegoś; łatwiej przetrwać zimę, gdy się czeka na fajne show, więc prawdopodobnie się wybiorę; zabiorę męża i dzieci, niech choćby odrobinkę poczują moc jego utworów i zamysł, magię jego koncertów.
A ja się wybieram do Poznania, bo....bo po prostu nie omijam żadnej imprezy związanej z Michaelem.
Nie można wymagać oryginału od kopii.Mimo wszystko Forever King of Pop widziałam dwa razy, zaś na Cirque du Solei, płakałam jak bóbr.Coś pięknego.
Jaki będzie ten show...sama się przekonam.Ceny biletów niestety są takie, jak na każdy koncert większej gwiazdy lub show.Niemałe jak na polską rzeczywistość.
Nie można wymagać oryginału od kopii.Mimo wszystko Forever King of Pop widziałam dwa razy, zaś na Cirque du Solei, płakałam jak bóbr.Coś pięknego.
Jaki będzie ten show...sama się przekonam.Ceny biletów niestety są takie, jak na każdy koncert większej gwiazdy lub show.Niemałe jak na polską rzeczywistość.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
No coz...prawdziwego MJa na scenie na tym swiecie juz nie zobaczymy- zreszta jak ktos wyzej napisal nie mozna spodziewac sie odwzorowania w 100 % MJa bo na szczescie nikt Mu nie dorowna.Ale zawsze jest to namiastka koncertu MJa...zreszta wychodze z zalozenia ze lepiej zalowac ze sie bylo niz ze sie nie bylo...nie pozostaje mi zatem powiedziec nic innego jak:do zobaczenia w Poznaniu
P.S a tak szczerze to jeszcze nigdy nie zalowalam zadnego show na ktorym wczesniej bylam tematycznie zwiazanego z MJem
P.S a tak szczerze to jeszcze nigdy nie zalowalam zadnego show na ktorym wczesniej bylam tematycznie zwiazanego z MJem
Ja również wybiorę się do Poznania. Tak jak napisałam powyżej, fajnie jest "żyć" nadzieją na kolejny fajny koncert związany z twórczością Michaela. Także nie żałowałam pójścia na Forever King of Pop, na którym bawiłam się pod sceną jak nastolatka, a mój synek otrzymał autografy artystów i ten plakat wciąż wisi na ścianie jego pokoju, czy na Cirque du Solei, na którym podobnie jak @neta płakałam jak dziecko i na który zabrałam przyjaciółkę z rodziną, pomimo tego, że do tej pory nie za bardzo lubiła Michaela; po tym show przekonała się do jego twórczości i co dziwne zaczęła nawet kupować jego płyty. Opłacało się zatem.
- lost children
Michael Jackson" The Show - 28.03.2014r. - Poznań - KONCERT ODWOŁANY
Szanowni Państwo,
z przykrością informujemy, że zaplanowany na dzisiaj (28.03.2014r.) koncert "Michael Jackson" The Show w Poznaniu - został odwołany!
W związku z odwołaniem koncertu istnieje możliwość zwrotu zakupionego biletu. Aby dokonać zwrotu należy odesłać bilety wraz z paragonem na adres naszego biura:
Ticketpro Polska Sp. z o.o.
ul. Osikowa 45
40-181 Katowice
UWAGA! Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Finansów z dnia 14.03.2013 w sprawie kas rejestrujących, od 1 października 2013 dodatkowo do uzyskania zwrotu niezbędny będzie wypełniony i podpisany przez klienta oryginalny "protokół przyjęcia zwrotu" (http://www.ticketpro.pl/public/35/df/24 ... zwrotu.pdf). Klient powinien go odesłać na adres biura Ticketpro Polska , sp. z o.o. wraz z biletem i paragonem lub oświadczeniem o zagubieniu paragonu (http://www.ticketpro.pl/public/b/a1/c5/ ... RAGONU.pdf). Bez protokołu zwrot nie będzie możliwy.
W przypadku biletów elektronicznych oraz zamówień z odbiorem biletów w kasie przed koncertem, zwrot nastąpi po wysłaniu drogą mailową numeru zamówienia.
Należność za bilety zostanie zwrócona na konto lub kartę, w zależności od metody płatności wybranej podczas składania zamówienia w naszym sklepie internetowym.
Wszelkie pytania odnośnie procedury zwrotu biletów prosimy kierować na adres: bilety@ticketpro.pl
--
Bartosz Jasiński
Dział pomocy technicznej
E: bartek.jasinski@ticketpro.pl
T: +48 32 352 00 04, +48 32 352 00 05
F: +48 32 258 02 52
TICKETPRO POLSKA Sp. z o.o. | Osikowa 45 | 40-181 Katowice | Polska
www.ticketpro.pl
FB: Ticketpro Polska na Facebook.com
TICKETPRO - TWÓJ BILET DO ŚWIATA ROZRYWKI
-----------------------------------------------------------------------------
Obawiam się, że po raz pierwszy jesteśmy w Polsce ofiarami oszusta, który w jakiś sposób nie tylko oszukał ludzi, ale i organizatorów zajmujących się sprzedażą, wynajmem sali itp.
Moim zdaniem nie będzie żadnych koncertów.Uważam, że strona niejakiego Frederica z Las Vegas na Facebooku jest fałszywa.Ja nawet nie wiem czy ktoś taki istnieje, czy to też tylko trick.
Nie ma żadnych informacji o AAC agencji w internecie oprócz FB czy organizatorze Euro Import.Jest to jakiś wirtualny oszust, który za pomocą mediów zagrał wszystkim na nosie.
Nie wiem jakie będzie miał z tego korzyści, jeśli Ticketpro zwraca za bilety.Może po prostu chciał się zabawić i coś udowodnić?
Szkoda i przykro,że za pomocą Michaela Jacksona.To niebywałe i bardzo zrazi ludzi do jakichkolwiek innych imprez z nim związanych.
Przyszły takie czasy, że nawet kupując bilet z Empiku trzeba wcześniej sprawdzić, czy taki artysta istnieje.
Szanowni Państwo,
z przykrością informujemy, że zaplanowany na dzisiaj (28.03.2014r.) koncert "Michael Jackson" The Show w Poznaniu - został odwołany!
W związku z odwołaniem koncertu istnieje możliwość zwrotu zakupionego biletu. Aby dokonać zwrotu należy odesłać bilety wraz z paragonem na adres naszego biura:
Ticketpro Polska Sp. z o.o.
ul. Osikowa 45
40-181 Katowice
UWAGA! Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Finansów z dnia 14.03.2013 w sprawie kas rejestrujących, od 1 października 2013 dodatkowo do uzyskania zwrotu niezbędny będzie wypełniony i podpisany przez klienta oryginalny "protokół przyjęcia zwrotu" (http://www.ticketpro.pl/public/35/df/24 ... zwrotu.pdf). Klient powinien go odesłać na adres biura Ticketpro Polska , sp. z o.o. wraz z biletem i paragonem lub oświadczeniem o zagubieniu paragonu (http://www.ticketpro.pl/public/b/a1/c5/ ... RAGONU.pdf). Bez protokołu zwrot nie będzie możliwy.
W przypadku biletów elektronicznych oraz zamówień z odbiorem biletów w kasie przed koncertem, zwrot nastąpi po wysłaniu drogą mailową numeru zamówienia.
Należność za bilety zostanie zwrócona na konto lub kartę, w zależności od metody płatności wybranej podczas składania zamówienia w naszym sklepie internetowym.
Wszelkie pytania odnośnie procedury zwrotu biletów prosimy kierować na adres: bilety@ticketpro.pl
--
Bartosz Jasiński
Dział pomocy technicznej
E: bartek.jasinski@ticketpro.pl
T: +48 32 352 00 04, +48 32 352 00 05
F: +48 32 258 02 52
TICKETPRO POLSKA Sp. z o.o. | Osikowa 45 | 40-181 Katowice | Polska
www.ticketpro.pl
FB: Ticketpro Polska na Facebook.com
TICKETPRO - TWÓJ BILET DO ŚWIATA ROZRYWKI
-----------------------------------------------------------------------------
Obawiam się, że po raz pierwszy jesteśmy w Polsce ofiarami oszusta, który w jakiś sposób nie tylko oszukał ludzi, ale i organizatorów zajmujących się sprzedażą, wynajmem sali itp.
Moim zdaniem nie będzie żadnych koncertów.Uważam, że strona niejakiego Frederica z Las Vegas na Facebooku jest fałszywa.Ja nawet nie wiem czy ktoś taki istnieje, czy to też tylko trick.
Nie ma żadnych informacji o AAC agencji w internecie oprócz FB czy organizatorze Euro Import.Jest to jakiś wirtualny oszust, który za pomocą mediów zagrał wszystkim na nosie.
Nie wiem jakie będzie miał z tego korzyści, jeśli Ticketpro zwraca za bilety.Może po prostu chciał się zabawić i coś udowodnić?
Szkoda i przykro,że za pomocą Michaela Jacksona.To niebywałe i bardzo zrazi ludzi do jakichkolwiek innych imprez z nim związanych.
Przyszły takie czasy, że nawet kupując bilet z Empiku trzeba wcześniej sprawdzić, czy taki artysta istnieje.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
- michael mckellar
myślę, że to kwestia czasu.Do zwracania pieniędzy to nie są tacy szybcy, poza tym to obciach dać się tak nabrać dla tych wszystkich organizatorów w Polsce.michael mckellar pisze:Naprawdę? A co z show w Gdyni? też nie ma?
Widziałeś choć jeden film na youtube Frderica? bądż jakąś jego stronę w Las Vegas gdzie podobno występuje?
Sama się czuję jak idiotka, ale dałam się nabrać przez reklamy, drogę sprzedaży i to,że takie imprezy miały miejsce w Polsce jak np Forever King Of Pop.
Tyle, że Forever miał trasę, stronę, filmy na YT, zdjęcia z papą Joe i inne.
Do głowy mi nie przyszło sprawdzać w tym przypadku.
Bilety były drogie.Dla wielu młodszych osób, to było wiele wyrzeczeń.Świństwo na maksa.
Człowiek jest w szoku, jak po wyrwaniu torebki przez złodzieja..nie wierzy,że mu się to przytrafiło...a jednak.
- michael mckellar
Filmik umieściłem w pierwszym poście.
Też się czuje jak debil. dać się tak zrobić, szkoda tylko pieniędzy.
Też się czuje jak debil. dać się tak zrobić, szkoda tylko pieniędzy.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Przepraszam nie zauważyłam.Ja niestety nie mogę otworzyć tych filmów w kraju w jakim jestem.
Może i Frederic Henry istnieje, ale organizator okazał się naciągaczem i jego w bambuko też zrobił.
To podwójny wstyd, bo sobie pomyśli o polakach .
Może i Frederic Henry istnieje, ale organizator okazał się naciągaczem i jego w bambuko też zrobił.
To podwójny wstyd, bo sobie pomyśli o polakach .
- lost children
Nawet nie mówcie, że nie będzie też koncertu w Gdyni, bo właśnie tu przyjechałam; dzieciaki rozpłakały się na wieści, że nie jedziemy do Poznania i my z mężem jak głupcy gnaliśmy do Gdyni, bo Panie z Areny zapewniły nas, że wszyscy ci co mają bilety z Poznania zostaną wpuszczeni.
Jutro się przekonamy jak będzie, ale jestem zaniepokojona i mam dość wrażeń na dzisiaj.
Jutro się przekonamy jak będzie, ale jestem zaniepokojona i mam dość wrażeń na dzisiaj.
- michael mckellar