Maroon 5 Animals
Maroon 5 Animals
Hej.Ostatnio zbzikowałem na punkcie piosenki i teledysku Animals zespołu Maroon 5.Polecam i chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego utworu.
- cocainegirl
O, jesli chcesz poznac zdanie to nie bedziesz mial nic przeciwko temu co napisze. A wiec wedlug mnie oczywiste jest, ze kazdemu podoba sie co innego, ale moim zdaniem zespol jest beznadziejny, chociazby ze wzgledu na glos wokalisty. Gdy tylko go slysze to mnie cos trafia, jakby mu sie cos wzynalo. Ale to moja opinia.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
- cocainegirl
Nie dziwie sie, ciezko zgodzic sie z opinia, ktora jest nie pochlebna o osobie badz zespole, ktory lubimy. (Wybacz brak polskich znakow, nie mam T9 w przegladarce). Aczkolwiek niestety wiele osob o gustach wlasnie dyskutuje, nie raz spotkalam sie z taka sytuacja. Nie przekonamy wszystkich do swoich racji, dlatego czasem lepiej wyrazic swoja opinie i nie dyskutowac. Zaloze sie, ze Tobie nie spodobalby sie zespol Mayhem badz Subheim, ewentualnie Jelonek. Dlaczego? Bo mamy inny gust, ale wlasnie piekne jest to, ze laczy nas wszystkich Michael. Sadze, ze to bylo jego celem i czytajac to bylby dumny, ze go rozumiemy.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,