Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
A więc...:
Ej Mam pytanie do Moderatorów lub Admina.
Mam 1 ostrzeżenie czy kiedyś mi to zniknie??(wiem za Co dostałem)
ale dlaczego nie dostałem PW z uzasadnieniem dlaczego dostałem??(według Mnie takie coś powinno być).
Z góry dziękuje za odpowiedź
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
..::BuSzMeN::.. wrote:Ja nie widzę kolegi ostrzeżenia.
O właśnie, możesz sobie zmienić styl w profilu, bo na razie nie wszędzie są widoczne ostrzeżenia
ostrzeżenia są widoczne tak samo już we wszystkich stylach
Bartek13 wrote:Ja mam 2. Wogole nie wiem za co sie to dostaje i jak to można sprawdzić. Czy to zniknie? Czy za 3/3 jest już ban. Prosiłbym o odpowiedź !?
Co prawda na pytanie "za co?" Ci nie odpowiem, bo nie ja je dawałam, ale odpowiadając na pozostałe:
- nie, nie zniknie
- za trzecie ostrzeżenie dostaje się ban
Tak, jak napisałam Ci w PW, jeśli masz wątpliwości za co dostałeś ostrzeżenie, zapytaj Admina lub Moderatorów- któryś w końcu ów ostrzeżenie Ci wlepił, więc powód zapewne zna
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ja także mam 2 ostrzeżenia (dzisiaj to dopiero zobaczyłam) i także za bardzo nie wiem za co??? Czy szanowni moderatorzy mogą mi to wyjaśnić?? <poczytaj historię swoich wpisów>
KarolinaMandolina ostrzeżenie numer jeden za wysłanie posta z tą samą treścią w trzech różnych tematach i pisanie jednego pod drugim w krótkim odstępie czasowym. Upominałem Cię już raz tutaj
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dla robson8112 - za umieszczenie w HP linków do youtube zachwalających swą zawartość jako zdjęcia z wnętrza trumny w Staples Centre, tudzież ze stołu do autopsji. Nie mówiąc o tym, że zapewne są to jakieś prymitywne photoshopy.