Vivat Góra!!

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

LittleDevil
Site Admin

Vivat Góra!!

Post by LittleDevil »

Especially dla panow administratorow: Chcialam w imieniu kilku czlonkow tego szanownego forum zlozyc podziekowania za odblokowanie Pawla aka Xscape. Spelniliscie na Dzien Kobiet (z kilkudniowym opoznieniem, ale wybaczam! :hahaha: )od razu dwa z moich najwiekszych zyczen: 1) "przesuwane forum, 2) Xscape back. Piekne dzieki!!! :beksa: :hug: :calus:

Do Pawla: Witaj i badz do jasnej cholery grzeczny, zeby cie nie banowali po raz 168467235..... :diabel2:
billie_jean

Post by billie_jean »

właśnie, właśnie...wielkie dzięki dla wszechmocnej władzy niniejszego forum! to bardzo trafna choć niespodziewana decyzja. japrosic

trzeba było nas uprzedzić...a nie taki suprajs...przecież mój rozrusznik mógł tego nie wytrzymać!

p.s. Ex słonko...jak będziesz niegrzeczny to osobiście skopię ci dupsko...

#billie_jean# dawno po północy... :ziew:
Willy

Post by Willy »

No i tak ma być ,skoro zaczynamy zabawę w forum od początku to na całego. Mam nadzieje że dawne zaszłości pójdą w niepamięć i wszyscy zaakceptują powrót Xscape'a w nasze szeregi. Witamy wygnańca spowrotem.PEACE

Image
thewiz

Post by thewiz »

Pawel....Ty dobry chlopak jestes....pokaz sie tym razem z jak najlepszej storny!!!!! :-)

Ciesze sie z Twojego powrotu :dance:
THRILLER

Post by THRILLER »

hehe no to ja też witam. Szybko wyniuchałeś tą lukę :-) Obstawiamy zakłady jak długo Xscape nie znajdzie sobie wrogów na nowym forum? Właśnie bądź grzeczny, przeczytaj sumiennie regulamin, szczególnie to co jest napisane maczkiem i się stosuj do niego nenene

P.S.
Może byś też coś napisał :) I nie nazywaj mnie bydlakiem tak ja na gg bo sam ci załatwię wilczy bilet nenene

A tak poważnie to miło cię znowu widzieć łotrze.
SUNrise

Post by SUNrise »

Jaa too dopieroo zauważyłaamm. I normalnie I' m Speechless. Xscapikk my lovee :party: ech.. a to za całokształt tych wszystkich miesięcy, przez które mimo, że Cię na forum nie było :beksa: , to byłeś z nami cały czas poza nim :calus: . No to do soboty wieczorkiem :piwo:
ImageImage
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Heh! Witaj z powrotem, Pawle.... :-)
Co było, to było- niech nie wróci więcej ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Xscape

AJ LOW JU OL

Post by Xscape »

Diable(aniołeczku),billiejean skarbie,willly(mój nocny kolego,też kochany),thewiz myszko,thriller(draniu i mój Bojfriendzie),sunrise moja prawdziwa miłosci,m.dż( :mj: ).....dziekuje wam wszystkim za takie niespodziewanie ciepłe przywitanie........ponieważ ja wróciwszy dziĹ" do domu po szkółce :surrender: to dopiero dzis moge nareszcie odpisać........wy mnie tak nie uspokajajcie bo ja grzeczna dziołcha jestem tylko troszku znerwicowana.....ale grzeczna bede.....za takie powitanie.....!!!!jak widać niewiele siezmieniło chocby po tych kropkach i wykrzyknikach.....jeszcze raz dzieki wam wszystkim za gorace przywitanie no i zaczynamy ostrš jazde!!!!!!! :knuje: żartowałem.......I LOVE YOU ALL
Pank

Re: AJ LOW JU OL

Post by Pank »

Xscape wrote:no i zaczynamy ostrš jazde!!!!!!!
I tą pozytywną sentencją witamy Cię ponownie :)
Schmittko

Post by Schmittko »

wiedziałem, że Xscape kiedyś wróci. :smiech: :smiech: :smiech:
Nie RZebym miał coś przeciwko... :smiech:
Prawdę mówiąc jestem pod wrażeniem, że tak dzielnie zniósł tyle trwającą rozłąkę z nami :wariat:
Welcome back
kaem

Post by kaem »

Zatem nadchodzi Xscape, część 3. Co to będzie- thriller, komedia, dramat czy obyczajówka? No cóż, witaj Pawle.
Tak przy okazji, chcę pochwalić nasze forum. Zalogowałem się na forum Tori Amos. I powiem Wam, że oni przez 4 lata mają tyle postów, co my przez miesiąc nabijamy. Nieładnie sobie bić brawo, ale... BRAWO.
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Przeprucam watek do odpowiedniego działu...
a i Pawle... nowe forum, więc na dziendobry nie było banów - wogole nic nie było...
zatem wiesz juz dobrez czego nie robic, skoro juz to przeoczylem to przypadkiem los dał Ci znow szanse...
A, ze na forum z powodu braku czasu moze mnie czesto nie byc przez jakis czas, zatem jak cos bedzie nie tak prosze o kontakt mailowy. Xscape - Wielkie Brat patrzy...

p.s.
to Ty w koncu jetes jakiej płci?
...
Jacksonka

Post by Jacksonka »

Ja takze serdecznie Cie witam Pawełku!!!! :calus:
poisonivy

Post by poisonivy »

Dobra ...ja tez przywitam 'WITAJ'
nie znam Cie (nawet nie osobiscie) i teraz nie wiem czy to dobrze czy to zle! To znaczy napewno zle, ze Cie nie mialam okazji poznac wczesniej tylko nie rozumiem poruszenia!!! Mniemam,ze bylas\les wyjatkowa osoba...na forum!

Ps...ciekawe za co Cie wywalili...oczywiscie dobrze,ze juz jestes!
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Ja tez nie w temacie ale to moze byc ostrzezenie dla mnie bo mam niewyparzony jezyk no i gdzie ten regulamin????
Image