Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

została dodana kolejna mała modyfikacja do forum

aby już się nie myliło nikomu kto jakiej jest płci i jak się zwracać, bo po nickach to nie zawsze wiadomo, zatem we wszystkich 5 stylach graficznych forum działa przetestowane wyświetlanie się płci w formie małego znaczka po prawej stronie od nicka przy poście, lub też w profilu mozna sprawdzić.
Obrazek i Obrazek
gdyby ktoś nie wiedział, który jest który, bo będzie miał zaćmienie umysłowe, to wystarczy najechać myszką na ten symbol i pokaże się info: "Płeć: mężczyzna/kobieta" ;-)

Uprasza się o uzupełnienie tych danych w swoich profilach! ;-)
...
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

Ja wiem czy to takie znowu potrzebne.
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Plotki się rozwieją i wszyscy w końcu zrozumieją, że Pank to mężczyzna. Kto wie, może kiedyś zaloguje się tu Madonna i w ogóle nie będzie niejasności ;-) .
Awatar użytkownika
billie_jean

Re: płeć

Post autor: billie_jean »

Majkel pisze:Uprasza się o uzupełnienie tych danych w swoich profilach! ;-)
no dobra...a jak na przykład ktoś był kiedyś mężczyzną, ale teraz jest kobietą, ale tak nie do końca, czyli praktycznie jest i mężczyzną i kobietą, to co ma zaznaczyć?
tak czysto teoretycznie pytam...co by nie było. :crazy:

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
Witold

Post autor: Witold »

billie_jean pisze:
Majkel pisze:Uprasza się o uzupełnienie tych danych w swoich profilach! ;-)
no dobra...a jak na przykład ktoś był kiedyś mężczyzną, ale teraz jest kobietą, ale tak nie do końca, czyli praktycznie jest i mężczyzną i kobietą, to co ma zaznaczyć?
tak czysto teoretycznie pytam...co by nie było. :crazy:

#b_j#
Nie pytasz się mnie, lecz odpowiem. Niech zrobi toco dyktuje mu serce :smiech: .
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

billie_jean pisze:czyli praktycznie jest i mężczyzną i kobietą
Dla mnie jest to czysta DYSKRYMINACJA! :war: Żądam wyjaśnień, Rafale. I poprawy. Wstyd, że administrator tego forum pozwolił sobie na tak szydercze zachowanie w stosunku do mniejszości. Tylko moherowe berety dorwały się do władzy i już takie coś... :-/ Co to w ogóle ma znaczyć? Aghrrr.
kaem pisze:wszyscy w końcu zrozumieją, że Pank to mężczyzna
:-)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Witold pisze:Ja wiem czy to takie znowu potrzebne.
różnie można patrzeć, ale przeszkadzać nie będzie, bo to w końcu tylko maleńki syb=mbol przy nicku

a zdarzało się, że komuś się odpisuje i w sumie nie wiadomo po nicku czy to on czy ona

a BJ... prowokatorko :smiech:
billie_jean pisze:ktoś był kiedyś mężczyzną, ale teraz jest kobietą, ale tak nie do końca
"teraz jest kobietą, ale tak nie do końca" - nie trzeba być pełnowartościowym mężczyzną aby w dowodzie móc podać, że się nim jest ;>
...
Awatar użytkownika
billie_jean

Majkel pisze:a BJ... prowokatorko :smiech:
ja?! a gdzieżbym śmiała...
Majkel pisze:"teraz jest kobietą, ale tak nie do końca" - nie trzeba być pełnowartościowym mężczyzną aby w dowodzie móc podać, że się nim jest ;>
no dobra. ale też uważam że to dyskryminacja i powiem więcej: tak mi namotałeś że już nie wiem co sobie ustawić... :smiech:

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Majkel pisze:
Witold pisze:Ja wiem czy to takie znowu potrzebne.
różnie można patrzeć, ale przeszkadzać nie będzie, bo to w końcu tylko maleńki syb=mbol przy nicku
Zgadza się. Przeszkadzać na 100% nie będzie. Wręcz przeciwnie. Uważam, że to dobra zmiana, bo nie raz już się człowiek zastanawiał kto jest kto ;-) A co do tego żeby każdy miał przy swoim nicku znaczek to..... Może po prostu przy rejestracji zrobić takie coś, że konieczne jest podanie płci... No a Ci co już są zarejstrowani, to tak jak mówiłeś muszą uzupełnic.

Co do pytania BJ... Jakieś takie dziwne mi się wydaje... Jak można nie wiedzieć czy jest się mężczyzną czy kobietą? Ja wiem, że sa różne problemy i jeśli ktoś sobie na to pytanie nie umie odpowiedzieć to.... krocze prawde Ci powie :wariat:
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

mrpiter pisze:Zgadza się. Przeszkadzać na 100% nie będzie. Wręcz przeciwnie. Uważam, że to dobra zmiana, bo nie raz już się człowiek zastanawiał kto jest kto ;-) A co do tego żeby każdy miał przy swoim nicku znaczek to..... Może po prostu przy rejestracji zrobić takie coś, że konieczne jest podanie płci...
nie głupi pomysł, w jakiejś tam przyszłości to dodam :piwo:
...
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Bardzo bardzo dobra zmiana <ok> czesto mialam problem jak mam sie odniesc do pewnej osoby.. nie wiedzialam czy to kobieta czy mezczyzna...
dobrze ze to jest ;-)
o a dlaczego ja nie mam tego znaczka przy swoim nicku :-/ :-/
:smutek:
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

SylwuniA pisze:o a dlaczego ja nie mam tego znaczka przy swoim nicku :-/ :-/
a ustawiłaś sobie płeć w profilu?

ja przecież ponad 350 użytkownikom nie będę wybierać jaką mają płeć - musisz wejść w swój profil i się zdecydowować na jakąś płeć.
...
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

billie_jean - widzę, że jednak się zdecydowałaś? jak Ci się udało?!? nenene ;-)
...
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Ja też postawiłem swoją strzałkę.
Awatar użytkownika
billie_jean

Majkel pisze:billie_jean - widzę, że jednak się zdecydowałaś? jak Ci się udało?!? nenene ;-)
to była wyliczanka...wypadł krzyżyk- ło jesu, ale to zabrzmiało :wariat:
tak więc postawiłam na sobie krzyżyk. ale to był wielki dylemat.
na przyszłość: jak będziesz wprowadzał jakieś zmiany to daj mi znać miesiąc wcześniej żebym się mogła psychicznie przygotować.:siesta:

#b_j#
ODPOWIEDZ