Czy Michael pije alkohol?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Grincz

Czy Michael pije alkohol?

Post by Grincz »

Z tym piwem to by chyba nie wypaliło. Z tego co mi wiadomo Michael nie pije alkoholu.
Last edited by Grincz on Sun, 09 Apr 2006, 12:38, edited 1 time in total.
Image
Bydlax_Xp

Post by Bydlax_Xp »

To trzeba by było go nauczyć naszych tradycji
Grincz

Post by Grincz »

No jasne :-)
Image
SUNrise

Post by SUNrise »

Grincz wrote:Michael nie pije alkocholu.
Pije, pije. Lisa Presley opowiadała kiedyś, że MJ prywatnie (tak w domu gdzie zasięg paparazzi nie sięga) pije piwo, klnie itp. itd. Po ostatnim procesie dużo dowiedzieliśmy się o kolejnym trunku czyli winie - które MJ np. podczas lotu samolotem zwykł w ubikacji pić. A nawet tak mi się przypomniało - gdy był w Polsce w 1996 r. to zostawił w swoim apartamencie holetowym pustą butelkę po czerwonym winie. Widać czasem sobie lubi wypić. Ciekawe czy pił kiedykolwiek Jacka Danielsa? Albo Black Death Vodka.
ImageImage
Bydlax_Xp

Post by Bydlax_Xp »

Co to jest jedna butelka czerwonego wina..trudno sie tym nawalic :-/ .

No ale Michael moze wrazliwy , wiec cos by po takiej jednej poczuł.
bWWd

Post by bWWd »

Teraz piekny offtop...
hah a gdzie on sie nauczyl pic piwa ?
Ja czytalem tez ze lisa znalazla u niego w szafie peno gazet ze zdjeciami rozebranych dzieci i musiala sie leczyc przez to u psychiatry bo doznala szoku.
No wiec w co tu wierzyc , ja nie wierze ze pije bo nie widzialem.
SUNrise

Post by SUNrise »

bWWd wrote:hah a gdzie on sie nauczyl pic piwa ?
ja nie wierze ze pije bo nie widzialem.
A ja wierzę, że to robi, tylko, że publicznie się do tego nigdy nie przyznawał. Moim zdaniem z prostej przyczyny. MJ bohater dzieci, idol dzieci i nastolatków. Picie piwa czy alkoholu ogólnie, kolidowało z jego wizerunkiem medialnym Piotrusia Pana. MJ miał być pod każdym względem dobrym wzorem do naśladowania dla nastolatków, nie mógł więc przyznawać się w wywiadach do tego, że robi jakieś "złe" rzeczy typu, że pije alkohol (oczywiście nie w sensie, że jest alkoholikiem ale, że w ogóle wie jak smakuje piwo). Myślę, że jest wiele rzeczy, które MJ robi, ale o których nie wiemy, bo nigdy nam o tym w wywiadach nie opowiedział.

Wykreował swój wizerunek dużego dziecka, które kocha zwierzątka, wesołe miasteczka, jest grzeczny, uśmiechnięty, nie wie jak smakuje alkohol, nie przeklina, jego ulubione filmy to kreskówki dla dzieci, itd., ogólnie rzecz biorąc chodzący ideał dla 8-latka. Ale dla mnie ten MJ'owy obraz jest tak piękny, że aż nierealny. Myślę, że gdyby fani mieli okazję poobserwować jego prywatne życie, to pewnie by się paroma rzeczami bardzo zdziwili.
ImageImage
M.Dż.*
V.I.P.

Post by M.Dż.* »

Ja myśle, że Michael pije alkohol już od dawna, bo jak każdy dorosły człowiek lubi sobie od czasu do czasu podnieść ciśnienie ;-)
Nie pamiętam natomiast, żeby kiedykolwiek to ukrywał, nie pamiętam też, żeby ktokolwiek Go o to pytał :knuje:
W sumie, skoro Go nikt o to nie pytał, to nie widzę potrzeby dla której miałby sam z siebie o tym mówić
Myślę, że to, iż Michael rzekomo nie pije alkoholu to również wymysł mediów, które tak naprawdę same chcą w Nim widzieć kosmitę, Piotrusia Pana, czy jakby tam Michael'a inaczej nie nazwać.
A skoro jest dzieckiem, to przecież "logiczne", że nie pije alkoholu :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Bydlax_Xp

Post by Bydlax_Xp »

Ja wręcz bym polecał mu wypic jedną butelke wina raz na jakis czas.
Pomogłoby mu trochę na stres.
kuba

Post by kuba »

Podejrzewam ,że Michael pije coraz więcej po to aby na chwile sie odłączyć od okropnego ,realnego ,świata :surrender:
Image
bWWd

Post by bWWd »

No nie rozumiem , wiec ja jestem tez nierealny bo nigdy nie pilem
Bydlax_Xp

Post by Bydlax_Xp »

Dlaczego nie ? :mj:
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Nie rozumiem w czym problem.Jest duże prawdopodobieństwo że Mj nie pije ja tez nie pije alkoholu i nie znoszę tego zapachu...
Image
Site Admin

Post by Majkel »

Jeanny100 wrote:Nie rozumiem w czym problem.Jest duże prawdopodobieństwo że Mj nie pije ja tez nie pije alkoholu i nie znoszę tego zapachu...
zapachu czego nie znosisz? wszystkich alkoholi? tych co nie mają zapachu także? mają masę zapachów jak i smaków... chyba, że mówisz np. tylko o samym piwie...

zresztą, ludzie, prawie każdy dorosły człowiek lubi czasem jakis alkohol, czy to będzie piwo, wino, czy jakieś drinki czy co... wogóle jakiś dziwny temat jak dla mnie... zupełnie taki jakby było o tym czy Michael pija harbatę, czy wodę mineralną :-/
...
bWWd

Post by bWWd »

Poniewaz niszczy moja rodzine od dziecinstwa, dlatego nie.Nie potrzebuje go.
Locked