data urodzin
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
data urodzin
Przepraszam że nie poszukałem w starych wątkach i zakładam nowy ale jestem leniwy i niepoprawny.
Właśnie odkryłem że można już "dopisać" swoją datę urodzin w profilu. Wiem że to mało istotne i mało odkrywcze.
Właśnie odkryłem że można już "dopisać" swoją datę urodzin w profilu. Wiem że to mało istotne i mało odkrywcze.
Każdy to wie jak się dzieci robi.kuba pisze:To se dopisz :)
Nie no ,że można dodawać to już wie chyba każdy :)
Tłumacze spokojnie: Funkcja daty urodzin była od zawsze ale nie wszyscy mogli ją edytować/ dopisać - wyskakiwał śmieszny komunikat - "masz więcej niż 0 lat" - poważnie? albo coś w tym stylu.
P.S.
Nie tworze posta aby się podniecać że datę wstawiłem tylko aby poinformować że już jest wszystko ok.
Po co ja się tłumaczę?
Re: data urodzin
Twoje posty są powalająceTHRILLER pisze:Przepraszam że nie poszukałem w starych wątkach i zakładam nowy ale jestem leniwy i niepoprawny.
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
: )
- Moon_Walk_Er
Czytaj wyżej...
THRILLER pisze:Tłumacze spokojnie: Funkcja daty urodzin była od zawsze ale nie wszyscy mogli ją edytować/ dopisać - wyskakiwał śmieszny komunikat - "masz więcej niż 0 lat" - poważnie? albo coś w tym stylu.
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst