Czarna opaska na prawym ręku??

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Majxs

Czarna opaska na prawym ręku??

Post autor: Majxs »

O co chodzi z tą opaską na prawym ręku Michaela??Czasem jest czarna czasami biała??Czy to jest jakaś żałoba Michaela??
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

To tak zwana ozdoba.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

gadżet typu znana wszystkim rękawiczka czy białe skarpetki.Poprostu dodatek do wizerunku Michaela
Obrazek
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Absolutnie się nie zgadzam. Nie jestem expertem od tych spraw, ale wiem, że był to symbol walki MJa z raasizmem lub uciskiem czarnych ludzi. Czasami na opasce widniała liczba 777....ale tu już wysiadam. Agatka będzie wszystko jak zwykle wiedzieć japrosic
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

A i jeszcze jedno czy przypadkiem Mj nie nosił opaski w czasie promocji płyty "Dangerous"???
Obrazek
Majxs

Post autor: Majxs »

Dzięki za odpowiedzi.Troche rozjaśniłem sobie umysł:)
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

...no, ale ta opaska nie zawsze była czarna. Czasami bywała biała... ciekawe, czy to tylko taki "bajer" czy ma to coś wspólnego z jakimiś poglądami :surrender:
Awatar użytkownika
joanna

Post autor: joanna »

Michael w jednym z wywiadów (nie pamiętam w którym), powiedział, że opaska jest dodatkiem, tak jak białe skarpetki. Powiedział, że białe skarpetki przyciągają uwagę widza, tak jak opaska na ręku.
Awatar użytkownika
Janet Jackson ;)

O co chodzi z tą opaską na prawym ręku Michaela??Czasem jest

Post autor: Janet Jackson ;) »

Michael nie tylko nosi czarną i białą opaske.Np w 1996r.na Bahamach miał taką czerwoną,a na jakims innym koncercie w piosence "Smooth criminal" do garnituru przyczepioną miał taką niebieską.
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Awatar użytkownika
Bartek13

odp

Post autor: Bartek13 »

To wygląda jak opaska noszona przez Żydów podczas II wojny światowej tylko brakuje gwiazdy dawida. Choć jest dodatkiem to dziwnie troche wygląda i kojarzy się właśnie z tym.

Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ