Gdzie kupić plakat Michaela?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Gdzie kupić plakat Michaela?
Potrzebuje plaktu Michaela tylko nie jakiegoś przecietego! Chciałabym taki duzy zebym mogła za dość dużą antyrame włozyc!
Szukałam na necie ale albo sa bardzo małe, albo z historytour lub z innymi nieciakawymi ujęciami.
Szukałam na allego ale tam to juz kompletnie nic niema!
Poszłam nawet do Empiku nie mogłam nic znależc wiec pytam sie uprzejmie experdienta czy maja taki platakat to tylko dziwnie na mnie spojrzał i z ironicznym usmieszkiem odpowiedział ze nie mają ale ze w przyszłym tygodniu dostaną duzy katalog wiec jak by byl taki jak chce to moga zamówic! No wiec poszłam na nastepny tydzien (sprzedający ponownie miał ubaw po pachy ale musze przyznac że pomógł mi cały wielki katalog przegladnąc) lecz plakatu nie znalazłam!
Więc jezeli ktokolwiek wie gdzie moge zakupic duży, ładny plakat MJ-a niech da znac!
Szukałam na necie ale albo sa bardzo małe, albo z historytour lub z innymi nieciakawymi ujęciami.
Szukałam na allego ale tam to juz kompletnie nic niema!
Poszłam nawet do Empiku nie mogłam nic znależc wiec pytam sie uprzejmie experdienta czy maja taki platakat to tylko dziwnie na mnie spojrzał i z ironicznym usmieszkiem odpowiedział ze nie mają ale ze w przyszłym tygodniu dostaną duzy katalog wiec jak by byl taki jak chce to moga zamówic! No wiec poszłam na nastepny tydzien (sprzedający ponownie miał ubaw po pachy ale musze przyznac że pomógł mi cały wielki katalog przegladnąc) lecz plakatu nie znalazłam!
Więc jezeli ktokolwiek wie gdzie moge zakupic duży, ładny plakat MJ-a niech da znac!
www.plakaty.pl jak dobrze pamiętam to na tej stronie można Sobie zamówić plakat z jakim chcesz zdjęciem MJ tylko im wysyłasz a Oni to robią i CI przysyłają.Ale mówie chyba tak jest bo nie pamiętam już...
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Michael_fan
Jeśli umiesz język angielski,i chce Ci się sprowadzać z Angli to zapraszam na tą strone: Plakaty z MJ'em.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Re: odpowiedź
Bywają tam, ale to przeważnie jakieś dziadostwa z gazet. Niedawno widziałem spory plakat Michaela na kredowym papierze (o ten), ale szpetnie dodany napis odstraszył mnie od kupna. ;]Bartek13 pisze:Na allegro są plakaty MJ. Zazwyczaj było ich masa. Zliczając to nawet moglas razem kupic z około 100 plakatów.
A i tak marzy mi się powiększona okładka do Dangerous.
- Michael_fan
Najfajniej byłoby dostać taki jak ten w teledysku Black or White. Naprawdę ładny plakat z ładnym Michaelem... Ja też próbowałam dostać plakat, latałam po Allegro i Empikach, a tam nic! Na Allegro jakieś takie małe cosie w dodatku z brzydkimi ujęciami. Ale będę kontynuować poszukiwania.
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Gone Too Soon...
Znalazłam fajny plakat i zamówiłam sobie nie jest jakiś wielce rewelacyjny ale najlepszy jaki dotychczas widziałam link do strony jest taki http://www.eplakaty.pl/ wystarczy wpisac w wyszukiwarce Michael Jackson
jest tam kilka plakatów ale ja zamówiłam ten na białym tle MJ king of pop! Wczesnej tego plakatu nie widziałam musieli go niedawno dodać!
jest tam kilka plakatów ale ja zamówiłam ten na białym tle MJ king of pop! Wczesnej tego plakatu nie widziałam musieli go niedawno dodać!
vera123 pisze:Znalazłam fajny plakat i zamówiłam sobie nie jest jakiś wielce rewelacyjny ale najlepszy jaki dotychczas widziałam link do strony jest taki http://www.eplakaty.pl/ wystarczy wpisac w wyszukiwarce Michael Jackson
Też mam ochotę go zamówić. Fajny jest.
Kurde przepłaciłam 5 zł!! Na www.plakaty.pl jest za 15.50 ten sam!
- Final Cloud
Ja go właśnie dostałem na gwiazdkę xD kupiony został na www.plakaty.pl
Jest naprawde fajny (dostałem jeszcze ten czarno-biały z MJ)
Jest naprawde fajny (dostałem jeszcze ten czarno-biały z MJ)