Gdzie kupić plakat Michaela?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
vera123

Gdzie kupić plakat Michaela?

Post autor: vera123 »

Potrzebuje plaktu Michaela tylko nie jakiegoś przecietego! Chciałabym taki duzy zebym mogła za dość dużą antyrame włozyc!

Szukałam na necie ale albo sa bardzo małe, albo z historytour lub z innymi nieciakawymi ujęciami.

Szukałam na allego ale tam to juz kompletnie nic niema!

Poszłam nawet do Empiku nie mogłam nic znależc wiec pytam sie uprzejmie experdienta czy maja taki platakat to tylko dziwnie na mnie spojrzał i z ironicznym usmieszkiem odpowiedział ze nie mają ale ze w przyszłym tygodniu dostaną duzy katalog wiec jak by byl taki jak chce to moga zamówic! No wiec poszłam na nastepny tydzien (sprzedający ponownie miał ubaw po pachy ale musze przyznac że pomógł mi cały wielki katalog przegladnąc) lecz plakatu nie znalazłam!

Więc jezeli ktokolwiek wie gdzie moge zakupic duży, ładny plakat MJ-a niech da znac! japrosic
Awatar użytkownika
Agata**

Post autor: Agata** »

Chodzi Ci pewnie o gigant Wallpaper- no właśnie ja też szukam czegoś takiego.. :surrender: ale bez skutku, może ktoś wie gdzie można to zakupić?
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

www.plakaty.pl jak dobrze pamiętam to na tej stronie można Sobie zamówić plakat z jakim chcesz zdjęciem MJ tylko im wysyłasz a Oni to robią i CI przysyłają.Ale mówie chyba tak jest bo nie pamiętam już...
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Straciłam wszelką nadzieję...
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
Bartek13

odpowiedź

Post autor: Bartek13 »

Na allegro są plakaty MJ. Zazwyczaj było ich masa. Zliczając to nawet moglas razem kupic z około 100 plakatów. Patrz uważnie i sledź allegro każdego dnia !
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Jeśli umiesz język angielski,i chce Ci się sprowadzać z Angli to zapraszam na tą strone: Plakaty z MJ'em.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Pank

Re: odpowiedź

Post autor: Pank »

Bartek13 pisze:Na allegro są plakaty MJ. Zazwyczaj było ich masa. Zliczając to nawet moglas razem kupic z około 100 plakatów.
Bywają tam, ale to przeważnie jakieś dziadostwa z gazet. Niedawno widziałem spory plakat Michaela na kredowym papierze (o ten), ale szpetnie dodany napis odstraszył mnie od kupna. ;]

A i tak marzy mi się powiększona okładka do Dangerous. ;-)
Awatar użytkownika
Maro

Pank,poszukaj kiedyś widziałem na Ebay plakat promujący trase Dangerous o wymiarach jak dobrze pamiętam 1metr na 70cm.
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Najfajniej byłoby dostać taki jak ten w teledysku Black or White. Naprawdę ładny plakat z ładnym Michaelem... Ja też próbowałam dostać plakat, latałam po Allegro i Empikach, a tam nic! Na Allegro jakieś takie małe cosie w dodatku z brzydkimi ujęciami. Ale będę kontynuować poszukiwania.
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

ja też bym coś chciał, ale na allegro to wybór praktycznie żadny
Awatar użytkownika
vera123

Znalazłam fajny plakat i zamówiłam sobie nie jest jakiś wielce rewelacyjny ale najlepszy jaki dotychczas widziałam link do strony jest taki http://www.eplakaty.pl/ wystarczy wpisac w wyszukiwarce Michael Jackson
jest tam kilka plakatów ale ja zamówiłam ten na białym tle MJ king of pop! Wczesnej tego plakatu nie widziałam musieli go niedawno dodać! :dance:
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

vera123 pisze:Znalazłam fajny plakat i zamówiłam sobie nie jest jakiś wielce rewelacyjny ale najlepszy jaki dotychczas widziałam link do strony jest taki http://www.eplakaty.pl/ wystarczy wpisac w wyszukiwarce Michael Jackson
jest tam kilka plakatów ale ja zamówiłam ten na białym tle MJ king of pop! Wczesnej tego plakatu nie widziałam musieli go niedawno dodać! :dance:

Też mam ochotę go zamówić. Fajny jest. :mj:
Awatar użytkownika
vera123

Kurde przepłaciłam 5 zł!! Na www.plakaty.pl jest za 15.50 ten sam! glupija
Awatar użytkownika
Final Cloud

Post autor: Final Cloud »

Ja go właśnie dostałem na gwiazdkę xD kupiony został na www.plakaty.pl
Jest naprawde fajny (dostałem jeszcze ten czarno-biały z MJ)
ODPOWIEDZ