Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
Nie wiem, jak sytuacja wyglada u innych ale u mnie od wczoraj na forum nie odznaczaja sie przeczytane wiadomosci. Tzn. jesli przeczytam nowe posty i potem wracam do glownej kategorii, to one wciaz sa odznaczone jako nieprzeczytane. Inne tematy natomiast wogole nie odznaczaja sie z zamknieta koperta, nawet jesli jest w nich kilka postow, ktorych nie odczytalam. Wczesniej nie mialam takich problemow z forum. W cookies nie grzebalam.... w czym moze tkwic ten problem? Ktos pomoze?
Ty, a moze to nasza podswiadomosc jakos dziala na kompa? Bo jak spojrze na niektore posty, to mysle sobie, ze powinny zatrzymac status "nieprzeczytanych"...
Ty, a moze to nasza podswiadomosc jakos dziala na kompa? Bo jak spojrze na niektore posty, to mysle sobie, ze powinny zatrzymac status "nieprzeczytanych"...
No kogoz ja tutaj widze Diabelskie nasienie wrocilo I jak zwykle podsuwa mi dobre odpowiedzi na zle zadane pytania A najlepsze jest to ,ze wraz z Twoim sie tu pojawieniem forum zaczelo mi na raz dzialac jak trzeba. Nie ma to jak Diabel w domu
Widzisz Klarissimo jak to forum kulalo bez Twojej diabelskiej obecnosci ? Teraz to rzeczywiscie tylko posty nam pozamiatac i bedzie wszystko po staremu!!!