Problem techniczny z forum.

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
thewiz

Problem techniczny z forum.

Post by thewiz »

Nie wiem, jak sytuacja wyglada u innych ale u mnie od wczoraj na forum nie odznaczaja sie przeczytane wiadomosci. Tzn. jesli przeczytam nowe posty i potem wracam do glownej kategorii, to one wciaz sa odznaczone jako nieprzeczytane. Inne tematy natomiast wogole nie odznaczaja sie z zamknieta koperta, nawet jesli jest w nich kilka postow, ktorych nie odczytalam. Wczesniej nie mialam takich problemow z forum. W cookies nie grzebalam.... w czym moze tkwic ten problem? Ktos pomoze? japrosic
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

same here... glupija

Ty, a moze to nasza podswiadomosc jakos dziala na kompa? Bo jak spojrze na niektore posty, to mysle sobie, ze powinny zatrzymac status "nieprzeczytanych"... :diabel2:
thewiz

Post by thewiz »

LittleDevil wrote:same here... glupija

Ty, a moze to nasza podswiadomosc jakos dziala na kompa? Bo jak spojrze na niektore posty, to mysle sobie, ze powinny zatrzymac status "nieprzeczytanych"... :diabel2:

No kogoz ja tutaj widze ;-) Diabelskie nasienie wrocilo :happy: I jak zwykle podsuwa mi dobre odpowiedzi na zle zadane pytania glupija A najlepsze jest to ,ze wraz z Twoim sie tu pojawieniem forum zaczelo mi na raz dzialac jak trzeba. Nie ma to jak Diabel w domu :smiech:
LittleDevil
Site Admin

Post by LittleDevil »

no i widzisz, Sloneczko? Teraz wszystko bedzie w porzadku! Tylko z tymi postami trzeba jeszcze cos zrobic :war:
Image
kaem

Post by kaem »

No i mnie chyba forum po roookuuu (!!!) męczarni zaczyna działać, znaczy się nie odznacza się wszystko po 2 minutach użytkowania. Ka diablica? :smiech:
thewiz

Post by thewiz »

Widzisz Klarissimo jak to forum kulalo bez Twojej diabelskiej obecnosci ? Teraz to rzeczywiscie tylko posty nam pozamiatac i bedzie wszystko po staremu!!!
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

bo czasem diabeł ogonem machnie...

Klaro, Diablico - jesteś i już inaczej wszystko śmiga :diabel:

Cieszymy się wszyscy, że jesteś!!!
...
Asieńka =D

Post by Asieńka =D »

czemu nie wyswietlają mi się niektóre tematy...?jeszcze wczoraj były a dzisiaj ?? wsiąkły :P :(
Pank

Post by Pank »

Asieńka =D wrote:czemu nie wyswietlają mi się niektóre tematy...?jeszcze wczoraj były a dzisiaj ?? wsiąkły :P :(
Przebudowa forum. Tematy nie zostały usunięte.
Asieńka =D

Post by Asieńka =D »

to gdzie teraz są te tematy? :wariat:
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

są w przechowalni zamknięte na kluczyk pod dobrą opieką i się objawią lada chwila ;-)
...
Asieńka =D

Post by Asieńka =D »

miały się objawić i się coś nie objawiają...;( a tam były fajne linki które dopiero nauczyłam się jak ściągać:P :surrender: :surrender:
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

chwilkę cierpliwości
...
Post Reply